Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף 2002, נפח מנוע 2000, 170000 KM.

לפני חודש עשיתי שיפוץ לגיר, הייתה שהייה בעליית הילוך משני לשלישי.

והחלפת מצערת לפני שבועיים והיא עדיין אוכלת דלק עושה 6 ק"מ לליטר.

עכשיו יש לי בעיה בירידת ההילוך משלישי לשני אני מרגיש במכה פעם בכל 3 ימים.

התקשרתי למוסך והסברתי לו הבעיה אומר לי שהבעיה ממחשב הרכב ולא מהגיר.

האם זה הגיוני ?

או שיש בעיה אחרת עזרה בבקשה חברה

פורסם

אני חושב שאין קשר בין צריכה עד כדי כך גרועה לבין טורק שלא ננעל. הבדל בין טורק נעול ולא נעול בעיקר בבין עירוני ויהיה לא יותר מ10%.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעיית הדלק היתה לי מזמן לפני הגיר והיא לא קשורה החלפתי מצערת ועשיתי לה למידה במחשב והיא עדיין אוכלת אני אבדוק אותה במחשב עוד פעם.

בקשר לגיר איך אני אראה לו את הבעיה והיא קורה פעם בשבוע ?!

פורסם

איפה אתה גר? בעיר הררית + מזגן עובד = זו הצריכה שתקבל למנוע 2 ליטר אוטומטי. מתי עשית טסט? אם עבר 4 גזים וזיהום אוויר משמע תקין.

seat leon 1.8 20v

פורסם

אני מנצרת עילית, עשיתי שירות גדול והחלפת טימנג וטסט לפני שבועיים והכל תקין.

אני לא מפחד מבעיית הדלק מה שמדאיג אותי המכה הנוצרת בעת ירידה מהילוך שלישי להילוך שני.

פורסם

כן יש קולר חצוני.

במוסך אמרולי אם המכה בעליית הילוך אז הבעיה בגיר ואם בירידה בעית במחשב.

יש דבר כזה ?

• תוכן חדש...