Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אאוטלנדר - ביטול Stop & Go

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופציה של Automatic Stop & Go במיצובישי אאוטלנדר די מעצבנת.

יש לחצן שמבטל את האופציה, אבל צריך ללחוץ עליו בכל פעם מחדש, בדיפולט המערכת עובדת.

מישהו יודע אם יש אפשרות שברירת המחדל היא שזה לא יעבוד?

בספר רכב לא מופיעה אפשרות כזאת.

אשמח מאד לעזרה מבעלי אאוטלנדר.

פורסם

ברכב אחד שלי פירקתי גומיה במכסה המנוע שלוחצת על מפסק שמדווח על מכסה מנוע פתוח.

ברכב של אשתי ניתקתי את המפסק של דוושת המצמד.

ברכב הנוכחי שלי ניתקתי את חיישן הלחץ בבוסטר הבלם.

גם חיישן טעינת מצבר מנטרל את המערכת. ישנה אפשרות מסוימת שזה ישפיע על אופן פעולת האלטרנטור ויגרום לצריכת דלק מוגברת.

ישנה אפשרות למתקדמים לשים טיימר על מפסק נטרול המערכת שיתן פולס הפעלה לאחר כל התנעה.

יש מגוון פתרונות. צריך לבחור את זה שהכי פחות מפריע. הפרעה יכולה להיות למשל נורת חיווי שדולקת או מהבהבת בלוח השעונים או בדשבורד.

כל הנ"ל לא מנסיון עם אאוטלנדר אלא עם רכבים אחרים אבל יכול לשמש כרעיון לבדיקה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומבקש לדעת האם לאחר יותר משנתיים שהרכב בארץ מישהו מצא פתרון קבוע לניתוק המערכת הזאת? תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פשוט לא לוחצים חזק חזק על הבלמים בעמידה במקום... לחיצה עדינה גם מחזיקה הרכב במקום כאשר אתה עומד,וככה המערכת לא עובדת.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה. יש לך מושג בבקשה איך מפעילים את מרים השמשות במפתח של האוטו?

תודה

פורסם

ברוב במפתחות שאני מכיר זה מתבצע בלחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה או הסגירה.

בנוסף, אני ממליץ לך לנסות לפנות למוסך מורשה ולשאול אותם אם הם יכולים להתחבר למחשב הרכב ולשנות את ההגדרות כדי שיזכור את המצב האחרון של מערכת הסטארט אנד סטופ(או כמו שאני קורא לה בקיץ הישראלי: ה-SS) אני יודע שיצרנים אחרים הוציאו תיקון שמסדר את זה ברכבים שלהם. אני לא יודע לגבי מיצובישי בפרט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תודה. לחיצה ארוכה במקרה הזה לכל היותר עושה סימן על הבוהן (:- באאוטלנדר 2012 זה היה אוטומטי כשמכבים את הרכב (עדיין יש לבנדוד שלי ). עוף. מוזר.

• תוכן חדש...