Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SX4 החדשה כבר לא כל כך קטנה!

בסיס גלגלים של 260 (לעומת 263 בקשקאי), אורך של 4300 (לעומת 4330 בקשקאי), תא מטען מכובד בנפחו.

מבחינת גובה הגחון היא נמצאת קרוב יותר לקרוס-אוברים מאשר למשפחתיות.

17 ס"מ של גחון זה לא רע ביחס למשפחתיות ממוצעות אשר גחונן נע בין 12 ס"מ עד 15 ס"מ (לדוגמא 12 ס"מ ברנו מגאן אסטייט, 14.4 ס"מ בניסאן נוט), ליטי יש 18 ס"מ (כפי שצוין) ולקשקאי יש 18.8 ס"מ; בכל מקרה את שבילי קק"ל סוזוקי תעבור בלי שום בעיה. לדעתי רב המשתמשים בכלל לא ירדו איתה מהכביש הסלול.

רומן

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אגב מישהו פה ציין את הסדיצ'י - סמל"ת מכרו ידנית 2x4 ב107,990 וידנית 4x4 ב129,990. ושם יש אפילו מרווח גחון של 175מ"מ.

זה מחיר טוב. (אם אני לא טועה מדובר ב4x4 הכי זול בארץ, נכון לאותו רגע)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
למה לא מביאים לארץ את גרסאות הטורבו-דיזל ?

אאל"ט, אחרי עדכון המס האחרון, הכדאיות של יבוא רכב דיזל פחתה מאוד.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הם טובים ל"שטח" שמוגדר כשבילי קק"ל, בשום אופן לא לטיפוס סלעים/דיונות/בוץ וכו'.

כל "שטח" כזה שמאזדהליסינג יכולה לעבור בלי להישבר - הם יעברו בו. אבל פה בערך נגמר הכיף.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם עברתי את המסלול הזה:

7pit.png

בפעם הראשונה שנהגתי בשטח בחיי, ועוד עם סובארו אימפרזה 4*4 שמרווח גחון זה לא התחום שלה (מסלול של שעתיים וחצי לג'יפים - לקח לי 5 שעות עם המון עבודה. אבל היה שווה את החוויה), אני מאמין שכל ג'יפון 4*4 עם נהג שיש לו טיפה שכל יכול בכיף לרדת משבילי הקק"ל.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

למה לעזאזל להציג אותה בכל הפרסומות בצבע ירוק קיא הזה?

חוץ מזה הרכב נראה מצוין למי שמחפש רכב למשפחה עם קריצה לשטח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת היא שסביר להניח שאף לקוח שיקנה אותה לא יראה איתה שטח לעולם.

איך אומר הסלוגן העצוב מאוד של דיהטסו טריוס בארץ: "העיר זה השטח שלו"

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

השם הוא סה"כ גימיק שיוויקי - הרבה יותר הגיוני לקנות לעיר SX4 כזאת מאשר לאנד קרוזר, או ג'יפון.

עסקה טובה מאוד לדעתי. אבל טרם נהגתי באחת כזאת.

פורסם
האמת היא שסביר להניח שאף לקוח שיקנה אותה לא יראה איתה שטח לעולם.

איך אומר הסלוגן העצוב מאוד של דיהטסו טריוס בארץ: "העיר זה השטח שלו"

וזה דווקא משעשע שיש טריוסים שאני מכיר שעלו מעלות מכובדים בנגב שלא כל 4x4 אם יומרות עולה.

מרווח גחון מכובד לבסיס הגלגלים ורוחב צנום ביותר מאפשרים לנהג מיומן להתגבר על חסרונות כמו העדר הילוך כוח...

פורסם
אם עברתי את המסלול הזה: [...]

בפעם הראשונה שנהגתי בשטח בחיי, ועוד עם סובארו אימפרזה 4*4 שמרווח גחון זה לא התחום שלה (מסלול של שעתיים וחצי לג'יפים - לקח לי 5 שעות עם המון עבודה. אבל היה שווה את החוויה), אני מאמין שכל ג'יפון 4*4 עם נהג שיש לו טיפה שכל יכול בכיף לרדת משבילי הקק"ל.

תשמע, אם בטופ גיר הצליחו לעשות ספיישל באפריקה עם רכב שמרווח הגחון שלו עומד על 6.2סמ, שום דבר לא מפתיע אותי.

(להזכיר לך את ראלי הגרוטאות הגדול?)

עם קצת שכל וטכניקה נכונה אפשר לעבור את רוב המסלולים המוגדרים קל-בינוני עם כמעט כל רכב.

יחד עם זאת, לא הייתי לוקח רכב של 120K נטול מיגונים לכאלה מקומות, זה פשוט התעללות וחבל על הנזק.

אגב, איך המסלול הזה נקרא?

פורסם

ראיתי הרגע את הרכב ברחוב.

עליו כתוב באותיות קידוש פלסטיק-כרום:

SX4

Crossover

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...