Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום, אז שלום לכולם לפני הכל.

לפני כמה חודשים רכשתי את הרכב הראשון שלי הונדה סיוויק 2005 סדאן.

עכשיו אני מעוניין בלבנות מערכת איכותית באוטו וכמובן שהתחלתי מהבסיס שהוא הרדיו דיסק.

רכשתי רדיו דיסק דגם Pioneer AVH-X7500BT.

עכשיו מגיע השלב של הרמקולים, כעקרון עד עכשיו אני מעוניין לרכוש 4 קומפוננטים מדגם Morel Dotech Ovation 6 ל4 דלתות,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי את הרמקולים האלה והאם יש משו אחר בתקציב הזה פחות או יותר, שהוא ברמה יותר גבוה? (דרך אגב יצא לי לשמוע אותם ועוד כמה אחרים ודי אהבתי את אלה). סגנון מוזיקה שאני שומע בעיקר הוא פופ, ראפ, טראנס, רוק...

עכשיו אני גם צריך מגבר מתאים ל4 רמקולים האלה, אשמח לקבל הצעות. (תקציב לא ממש משנה למרות שרצוי כמה שיותר זול כמובן חחח)

האם עדיף להביא 2 מגברים, מגבר לכל זוג או שלהביא מגבר אחד לכל ה4?

ורציתי לבקש הסבר לגבי חיווט, איזה חוטים לקנות על מנת לקבל את המקסימום מהרמקולים. (אם אפשר לקבל איזה אתר עם הסברים לגבי זה)

תודה לכל העוזרים.

פורסם

לדעתי ממש אין צורך בשני סטים של דוטק, וכדאי להשקיע בסט אחד קדמי וסאב, מאשר בשני זוגות קומפוננט.

מה התקציב? (להכל,רמקולים + הגברה).

SCANSPEAK

פורסם

בגדול בתקציב שלך הייתי קונה סט קומפוננט קדמי איכותי, סאב בינוני ורמקולים 6*9 סבירים למדף האחורי. במגבר הייתי משקיע קצת יותר.

לפי הבנתי האיכות חשובה שתהיה מקדימה כי זאת הבמה. כל השאר זה רק המעטפת. לכן עדיף להשקיע יותר במגבר ובקומפוננט איכותי.

תתחדש!

פורסם
בגדול בתקציב שלך הייתי קונה סט קומפוננט קדמי איכותי, סאב בינוני ורמקולים 6*9 סבירים למדף האחורי. במגבר הייתי משקיע קצת יותר.

לפי הבנתי האיכות חשובה שתהיה מקדימה כי זאת הבמה. כל השאר זה רק המעטפת. לכן עדיף להשקיע יותר במגבר ובקומפוננט איכותי.

תתחדש!

התקציב הזה בנתיים הוא רק לקומפוננטים והגברה בישבילם.

עוד חודש חודשיים יתחיל לחפש סאב ומגבר בישבילו, למרות שנראה לי שסאב אני יזמין מהאינטרנט.

פורסם

מעולה. תשקיע במגבר 4 ערוצים איכותי שכרגע יתחבר אליו אך ורק קומפוננט קדמי איכותי. בעתיד, תוסיף רמקולים 6*9, מונובלוק וסאב.

לדעתי מיותר לגמרי להשקיע ב2 זוגות קומפוננטים. צריך להבין שה"במה" היא מקדימה ולכן להשקיע בהתאם. ממליץ לך לגשת לחנות מערכות מומלצת ולקבל הצעת מחיר.

מניסיון לא משתלם להזמין מערכות סאונד מהאינטרנט עקב המשקל הכבד ומחיר המשלוח שבהתאם.

פורסם

הזמנת סאב מהאינטרנט כרוכה במשלוח של ציוד כבד, מה שמעלה את מחיר המשלוח, בתוספת מיסים זה נהיה לא כלכלי לעיתים.

למה לא כדאי שני סטים של קומפוננט? פשוט כי אין בזה באמת צורך, שאתה נמצא למשל בהופעה- כל ההגברה מקדימה, מערכת אודיו בייתית- מקדימה (הרמקולים האחוריים רק בשביל אפקטים בסרטים, לא למוזיקה), ככה שללכת ולשים סכום נכבד על רמקולים איכותיים שלא תהנה מהם זה קצת טעות, זו דעתי לפחות, יש שחושבים אחרת.

ובאפן כללי רוב המערכות המושקעות לרכב - לא כוללים רמקולים אחוריים.

קומפוננטים- כדאי מאד לבחור לאחר שמיעה, ולא ע"פ המלצה באתר, כיוון שיש גוון צליל שונה בין חברות, וזה ממש תלוי למה אתה מתחבר, בכל אופן תתקצב לעניין בסביבות האלפיה, שקול לרכוש משהו משומש.

לגבי הגברה, יש לך כמה וכמה אופציות.

אתה יכול ללכת על מגבר שני ערוצים לסט הקדמי, ומונו בלוק לסאב.

או מגבר ארבעה ערוצים שבעתיד יתחבר אליו גם הסאב.

גם פה כדאי ללכת על משהו משומש.

הגעה לאחד המפגשים תועיל.

SCANSPEAK

פורסם

אין צורך בשני סטים קומפוננט ברכב (מקדימה ומאחורה). קומפוננט מתקינים מקדימה בשביל במה קדמית, ברגע שתשים גם מאחורה הסאונד לא יהיה מאוזן ברכב. עדיף תשים סט אחד מקדימה, רמקולים רגילים מאחורה וסאב. מבחינת ההגברה אם יש לך מגבר 4 ערוצים בלבד אז אתה מגביר על 2 ערוצים את הקומפוננט ואת הסאב והרמקולים האחוריים מוגברים ע"י הHU.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם המוצר אכן עולה 1400 ש"ח הוא לא שווה ויש לך אלטרנטיבות טובות יותר.

וירטוס/דוטק,היי אנרג'י,קלארוס,אם יש לך אהבה כלשהי ספציפית לאינפיניטי הייתי ממליץ לך לחפש דגם קאפה פרפקט 6.1,הוא רמה יותר גבוהה וסט שאני אישית מאוד אהבתי.

Scan Speak

פורסם

אין לי אהבה לאינפיניטי את האמת

אין לי אהבה לשום חברה חחח... תכלס חשוב לי האיכות של המוצר זה הכל..

אם יש לך דגמים מסוימים (לא משנה איזו חברה) שאתה יכול להמליץ אני יותר מאשמח.

• תוכן חדש...