Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום,

איך שאני כותב שורות אילו אני שמח לבשר לכם שאני מרגיש נהדר ומלא סיפוק, אבל אם הייתם רואים אותי

לפני שעתיים הייתם רואים פרצוף של תשעה באב.

זהו סיפור על איך סודני גנב לי את הפלאפון, וכיצד משטרת ישראל עזרה לי (יותר נכון עזרתי לה) למצוא אותו.

אני ובחורה שאני יוצא איתה בשבוע האחרון החלטנו לצאת היום. יעד הפגישה לא היה ידוע, ולכן בספונטניות

החלטנו ללכת לחוף 4x4 בראשל"צ. אם אתם שואלים אותי, המקום בלתי נסבל. ערסים, פרחות, מוזיקה מזרחית

מאיזשהו פאב מסריח, וילדים מעשנים נרגילות ושותים להנאתם.

התחלנו לטייל על שפת החוף, עד שהגענו לסוכת מציל מס' 3. היו שם כמה שורות של מיטות שיזוף אשר

קשורות אחת לשנייה בערמה של כ-2 מטר כל אחת. טיפסנו, התמקמנו והתחלנו בשלנו. על אחת המיטות שמנו את

כל החפצים שהיו לנו בכיסים - טלפונים, ארנקים ומפתחות.

היינו מאוד עייפים ובשלב מסוים, בשיא טפשותנו בדיעבד, עצמנו עיניים למס' דקות.

בסביבות השעה 2:30 החלטנו שהגיע הזמן להתקפל ושכל אחד ילך לדרכו. לוקחים את הארנק, מפתחות, בגדים

שמשום מה ירדו מאיתנו (ועוד היה קר :lol:). אך הפלא ופלא, הפלאפונים לא במקומם! בהתחלה התלוצצנו מהסיטואציה

ואמרנו שלא יכול לקרות כזה מצב, הם בטח נפלו ארצה בין הכסאות. היה חשוך אז לא יכולתי להבחין מה אני רואה באמת.

פתחתי בהליכה קלה לכיוון חבורה שישבו בקרבתנו, ובקישתי שיחת טלפון/פלאש כדי לוודא היכן המכשירים.

אחת הבחורות מהחבורה הזו שאלה אותי במהירות הבזק אם נגנב לי הפלאפון, עניתי שהכל יכול להיות...

המכשיר של הבחורה שאני יוצא איתה (Samsung S2) היה מכובה כשהתקשרנו אליו - משמע ככל הנראה נגנב.

המכשיר שלי לעומת זאת צלצל ופעם כמו שור - זה לא כי המכשיר לא נגנב, אלא כי אי אפשר לכבות אותו אם המכשיר

נעול. אה כן, שכחתי לציין - מדובר בפאקינג HTC One שחור וסקסי מגרמניה! :oops:

בייאוש ותסכול רב התחלנו ללכת לכיוון ביתן הפיקוח והשיטור של החוף, תוך כדי שאנו מהררים בראש ומנסים לחשוב

על תגובות הורינו לאשר התחרש זה עתה. אני ידעתי שבזול לא אצא מהסיפור הזה.

הגענו אל הביתן והודענו על גניבה. הפקחים לא עזרו יותר מדי ואמרו שזה קורה כל יום, ושמי שעושה זאת הוא מקצוען

שקשה להבחין בו בשעת מעשה - וכך באמת היה, לא שמנו לב לכלום!

שאלנו אם יש מצלמות באיזור כדי שנוכל לראות ולדעת מה התרחש, אך את ההקלטות של המצלמות ניתן לראות רק

למחרת. ויתרנו. הקפצתי את הבחורה הביתה.

כשהגעתי הביתה חייגתי שוב למכשיר כדי לוודא אם כבר הצליחו איכשהו לכבות אותו. נדהמתי לגלות כי נפלתי על

גנב טיפש ממעלה ראשונה, באמת שלא הייתי נותן לו לשדוד אפילו אישה זקנה. המכשיר היה דלוק.

נכנסתי מיד לאתר שמציע שירות מציאת מיקום המכשיר, כמו Find My iPhone ל-iOS, רק של האנדרואיד.

התפלאתי לראות שאני אכן מצליח לקבל מיקום עדכני של המכשיר. מכאן מתחיל האקשן. ממש בסצנה הזו אני עולה

מדי ה-CIA בתור אחד שנעקץ ע"י סודני. סאחבק לא פראייר. סודני VS סאחבק, מי ינצח?

התקשרתי ל-100 וענתה לי גברת שהראתה עניין לעזור אך בלי שום מוטיבציה. הלו בובה, את לא רואה שאני בראבק?

נתתי לה פרטים וניתקנו את השיחה. אח"כ אמרתי כוס אמו, זה הפלאפון שלי ושלה, אני חייב להחזיר לה אותו ולהיות

האביר על הסוס הלבן. חייגתי שוב ואמרתי לה שאני רואה את הגנב, יודע את המיקום המדוייק שלו ושהוא כרגע נמצא

בבת-ים. העבירו אותי למחוז בת-ים. עד שהם ענו לי הבחור הגיע כבר לת"א (מעניין באיזה רכב?). הפנו אותי למחוז תל-אביב.

שם ענה לי שוטר צעיר, שנתן עבודה שבאמת ראויה לשבח את שמה של משטרת ישראל. היה נחוש, לא וויתר, והשאיר

בי בעיקר תקווה.

עיכב כל אדם ברחוב שהיה נראה לו כחשוד בפרשה, לקח לנו בערך 20 דקות להגיע לפתרון התעלומה. הגנב כנראה

היה עד לכל המתחרש סביבו, השאיר את הפלאפונים באחד הבניינים (מה שעוד יותר הקשה על השוטר למצוא את האבדה)

ונמלט ללא השלל. השוטר החליט להמתין ולעשות מארב לגנב. הוא נפל בפח. אכל את זה כמו שתינוק בולע את פטמות אמו.

אחרי לא מעט זמן הפושע הקטן חזר לזירת הפשע, והשוטר תפס אותו בשעת מעשה. הבחור נלקח לתחנת המשטרה,

כולל שלושת הפלאפונים - שלי, של הבחורה שאני יוצא איתה, והבחורה מהחבורה ההיא שנגב לה גם. מה שנקרא, שלוש ציפורים במכה אחת.

נאמר לי ללכת לתחנת משטרת ראשון כדי להגיש לתלונה ולהמתין להפתחויות בהמשך. עכשיו חזרתי מהתחנה וכעת

אפשר ללכת גם לישון בראש שקט.

שיהיה לנו לילה טוב והמשך חג שמח!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תמיד טוב לשמוע כשהם עושים את העבודה שלהם. הבעיה שזה לא דבר מובן מאליו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מפתיע לטובה שעזרו לך. שמח בשבילך שהכל הסתדר במיוחד פלאפון יקר כמו htc one.

יש איזשהי תוכנה מומלצת למציאת מיקום הפלאפון?

אגב הוא לא כיבה את הפלאפון שלך כי הייתה עליו סיסמא?

פורסם

אם המכשיר נעול, אי אפשר לכבות אותו בדרך הרגילה, רק להוציא את הסוללה, או במקרה של HTC (כי הסוללה לא נשלפת) יש קומבינציה של כפתורים, שאני לא זוכר מהי, כנראה שגם לא הגנב.

לגבי איתור המכשיר, אני אישית משתמש בשירות המובנה של סמסונג (למכשירי סמסונג בלבד):

http://findmymobile.samsung.com/login.do

יש את האופציה גם בAIRDROID:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעקבות מעבר לחברת סוללר אחר, יצא לי מבלי כוונה להתנסות באיתור הטלפון שלי.

לאחר החלפת הסים קבלתי בטלפון אחר שברשותי מיסרון, כשפתחתי ראיתי הודעה שהתריעה בפני שבטלפון שלי בוצעה פעולה של החלפת סים וקבלתי קישור למפות גוגל.

במפות ראו אכן מיקום לא רע, סטייה של בניין אחד בלבד מהמיקום האמיתי, וזה בדיוק העניין, גם אם אני יערב משטרה, מה הם יעברו עכשיו בשלושה בניינים ויחפשו דירה דירה?

דבר נוסף, צריך להיות באמת טיפש כדי לא לבצע כמה פעולות במכשיר (אני לא אציין אותם כדי לא לתת רעיונות לאנשים) לאור כל הפרסומים שיש בעיתון/מרשתת של סיפורי אנשים שנגנבו להם מכשירים ופרסומים של חברות שמתגאות בשיטות שלהם לאתר מכשירים.

פורסם

מios7 אי אפשר לכבות את הfind my iphone גם אחרי ריסט מוחלט מitunes או כל שיטה אחרת.

אפשר לנעול את הפלאפון לגמרי ולאכן אותו תמיד לפי החשבון שעשה איתו אקטיווציה והפעיל את הפיצ׳ר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל בהמשך לביטול חוק המסתננים, הוסיפו להם הקלות בצורה של אי מעצר על עבירות קלות שבינהן גם גניבת טלפונים.

אולי אצא מהארץ ואחזור בתור מסתנן, מתאים לי הקלות בחוק :roll:

כבר חתמתי...

פורסם

בנימה זאת אני רוצה להודות לשכנינו מדרום מערב. הכנסנו אותם לביתנו, הגשנו להם דיור ועזרה והם יורקים לנו בפנים. כל הכבוד למדינת ישראל.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לפותח השרשור,

הלכת ברחוב עם עוד מכשיר עם אינטרנט/מחשב נייד כדי למצוא את הנייד שלך?

התוכנה מדוייקת עד רמת המטר? אם זה בניין עם 20 קומות מה עושים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רגע, משהו מאוד חשוב לא סיפרת עדיין.

מה עם הבחורה? "פינקה" אותך אחרי שיצאת סוכן CIA?

My thoughts exactly!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סוף טוב הכל טוב, בן כמה אתה אם מותר לשאול?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...