Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון אני רוצה לציין את מקום האירוע כי אולי עוד מישהו נתקל במקרה ומכיר ,מדובר בחולון בפארק פרס.

אז ככה, היום בבוקר הלכתי להחלקה על הקרח וחניתי בחנייה הגדולה שמשמשת גם כחניית אוטובסים,מסתבר שבחצי מהחניה מותר לחנות והחצי השני אסור לחניה, בתמונה ניתן לראות שמהחלק שמוצב התמרור (לא צילמתי את התמרורו עצמו,הוא מופיע ברקע) כשחזרתי קיבלתי דוח בגין סעיף 9 מספר סידורי 051 "העמדת/החנית את רכבך הנ"ל במקום שהחנייה בו נאסרה והאיסור סומן בתמרור".

בתמונה ניתן לראות שלמעט התמרור ,כל אבני השפה צבועים באפור , התמרור עצמו הוא תמרור אין כניסה "רגיל" ורשום בתוכו למעט אוטובוסים.

יש לי 2 שאלות:

1. האם הדבר חוקי לתת דוח בלי שאבני השפה צבועות גם כן? ותמרור בלבד מספק?

2.האם עצם זה שקיבלתי דוח על חניית רכב במקום אסור ואילו התמרור עצמו הוא תמרור אין כניסה ולכן הדוח לא קביל ואם כבר היה

עליהם לציין בסוג עבירה כניסה באין כניסה? כי בשילוט שהוצב אין כל הזכר לגבי איסור העמדת/חניית רכב.(מקווה שהבנתם את כוונתי).

תודה מראש לכל העוזרים.

http://sizmedia.com/my.php?i=nvjzzkdyjjhz.jpg

אביב8)

פורסם

אני לא סגור על זה במאה אחוז, אבל למיטב זכרוני צריך שיהיה לפחות תמרור. אפשר גם תמרור וגם סימון אבני שפה, אבל תמרור חובה. לצורך העניין, אבנים אפורות עם תמרור זה חוקי, אבנים כחול לבן בלי תמרור גם לא חוקי. צריך לפחות תמרור.

שוב, זה למיטב זכרוני וידיעתי.

לפקח אין סמכות לתת דו"ח על מעבר באין כניסה, רק שוטר יכול.

צלם את כל האזור טוב טוב, מכל הכיוונים, כולל את כביש הגישה לחניון הזה, אם יש שם תמרורים אז גם אותם, ותעלה לכאן.

יהיה יותר קל לעזור לך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני לא סגור על זה במאה אחוז, אבל למיטב זכרוני צריך שיהיה לפחות תמרור. אפשר גם תמרור וגם סימון אבני שפה, אבל תמרור חובה. לצורך העניין, אבנים אפורות עם תמרור זה חוקי, אבנים כחול לבן בלי תמרור גם לא חוקי. צריך לפחות תמרור.

שוב, זה למיטב זכרוני וידיעתי.

לפקח אין סמכות לתת דו"ח על מעבר באין כניסה, רק שוטר יכול.

צלם את כל האזור טוב טוב, מכל הכיוונים, כולל את כביש הגישה לחניון הזה, אם יש שם תמרורים אז גם אותם, ותעלה לכאן.

יהיה יותר קל לעזור לך.

אבני שפה נחשבות לתמרור. :-(

ברצינות. תראה את לוח התמרורים. הם שם.

פורסם

בתמונה ניתן לראות שלמעט התמרור ,כל אבני השפה צבועים באפור , התמרור עצמו הוא תמרור אין כניסה "רגיל" ורשום בתוכו למעט אוטובוסים.

אם הבנתי נכון הרכב חנה מגרש חניה המיועד לאוטובוסים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום,

דבר ראשון אני רוצה לציין את מקום האירוע כי אולי עוד מישהו נתקל במקרה ומכיר ,מדובר בחולון בפארק פרס.

אז ככה, היום בבוקר הלכתי להחלקה על הקרח וחניתי בחנייה הגדולה שמשמשת גם כחניית אוטובסים,מסתבר שבחצי מהחניה מותר לחנות והחצי השני אסור לחניה, בתמונה ניתן לראות שמהחלק שמוצב התמרור (לא צילמתי את התמרורו עצמו,הוא מופיע ברקע) כשחזרתי קיבלתי דוח בגין סעיף 9 מספר סידורי 051 "העמדת/החנית את רכבך הנ"ל במקום שהחנייה בו נאסרה והאיסור סומן בתמרור".

יש לי 2 שאלות:

1. האם הדבר חוקי לתת דוח בלי שאבני השפה צבועות גם כן? ותמרור בלבד מספק?

2.האם עצם זה שקיבלתי דוח על חניית רכב במקום אסור ואילו התמרור עצמו הוא תמרור אין כניסה ולכן הדוח לא קביל ואם כבר היה

עליהם לציין בסוג עבירה כניסה באין כניסה? כי בשילוט שהוצב אין כל הזכר לגבי איסור העמדת/חניית רכב.(מקווה שהבנתם את כוונתי).

תודה מראש לכל העוזרים.

ידידי.. בקיצור, לפי מיטב הבנתי , למעשה אתה מלכתחילה נכנסת באין כניסה וחנית באזור שאסור לכניסת רכב למעט אוטובוסים .

התמרור מציין בפירוש בשפה שלא משתמעת לשני פנים: אסורה כניסה לרכב למעט אוטובוסים. אם אין לך אוטובוס (ואני מניח שאין לך) עברת על תקנות התעבורה ועל חוקי העזר העירוניים. שלם את הדו"ח ולהבא כשרשום אין כניסה פשוט אל תכנס.

אגב אם שוטר היה עוצר אותך כשהיית עובר את התמרור הדו"ח היה גבוה יותר וכולל נקודות.

יש לך מזל שזה דו"ח של עירייה.

חג שמח

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אבני שפה נחשבות לתמרור. :-(

ברצינות. תראה את לוח התמרורים. הם שם.

לא קשור. הכוונה שלי הייתה שרק אבני שפה צבועות, ללא תמרור אמיתי על עמוד, אינן מהוות הכרזה מספיקה על מקום חנייה בתשלום.

תמרור שמורה על אזור חנייה בתשלום כן מספיק גם אם אין אבני שפה צבועות.

שוב אני חוזר ומדגיש, שאני לא סגור על זה ואני צריך לבדוק את זה.

בכל מקרה, דיברתי עם אבא שלי (עו"ד) על העניין.

הוא אומר שבאופן כללי אין שם איסור חנייה אלא איסור כניסה. כל עוד אין תמרור שמורה על כך שהחנייה אסורה, לא ניתן לתת דו"ח חנייה, אלא שוטר יכול לתת לך דו"ח על כניסה באין כניסה.

בנוסף לזה, כל תמרור אמור להיות מאושר בועדת תמרור. אם לתמרור אין אישור כזה והוא הוצב כי ככה מישהו החליט אז הדו"ח גם לא יהיה תקף.

בכל אופן, אבא שלי המליץ לצלם את המקום מכל זוית ומכל פינה, עכשיו, לפני שמישהו בעירייה פתאום ישים שם תמרור (והיו דברים מעולם), וללכת להתייעץ עם עורך דין האם הדו"ח חוקי או לא.

עכשיו אתה תעשה את השיקול שלך האם להיאבק בדבר הזה או לשלם ולשכוח מזה.

בהצלחה.

עריכה:

בסעיף העבירה רשום במפורש שהמקום סומן בתמרור. תבדוק אם באמת יש שם תמרור שאוסר על חנייה או לא. אם אין, אז הסעיף הזה לא נכון כי איסור החנייה במקום לא סומן עם תמרור. כבר הדו"ח הוא בעייתי.

אם יש תמרור, תשלם ותשכח מזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לא קשור. הכוונה שלי הייתה שרק אבני שפה צבועות, ללא תמרור אמיתי על עמוד, אינן מהוות הכרזה מספיקה על מקום חנייה בתשלום.

זה נכון ולא. נכון כי צריך שיהיה תמרור. לא נכון, כי אבני שפה הן תמרור לכל דבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חנית במגרש שהכניסה אליו אסורה ולכן חנית במקום אסור.

אם אסור להכנס אז בוודאי שאסור לחנות. מה לא ברור?

לא צריך שום סימון על אבני השפה ולא צריך שום תמרור שאוסר חניה.

אתה יכול לבקש להישפט ולטעון שהסעיף שנרשם בדוח שגוי. ספק אם תצליח לשכנע.

פורסם

לנהגת שודים, אכן חניתי בחלק של חניית אוטובוסים, זה חניון גדול שמהחלק של התמרור והלאה שייך לאוטובוסים.

אני עם המיצובישי כריזמה ועוד 2 רכבים (היונדאי I35 והסקודה הלבנה כבר בחלק האסור),התמרור נמצא עם הגב אלייבתמונה הראשונה שהעלתי.

לצביקוש25, אני לא ילד בן 10 שמחפש שיגערו בו ותחסוך ממני את הציניות והתגובה שלך, אני בן 33 תושב המקום וזאת פעם ראשונה

שאני מקבל דוח חנייה (ואני מקווה שגם האחרונה) אני תמיד חונה רק איפה שמותר ולא חניתי שם בכוונה ועכשיו אני מנסה להתחמק, לשלם 250ש"ח על כלום זה מעצבן,אז תודה.

אני מצרף קישור של עוד תמונות שצולמו אתמול (מצטער על האיכות).

http://sizmedia.com/my.php?i=tntn2dmnmiiz.jpg

http://sizmedia.com/my.php?i=ijrtoojjtjyj.jpg

http://www.siz.co.il/my/mzkogzmwxiwn.jpg

http://www.siz.co.il/my/ywzimy0tywaw.jpg

אני חניתי את הרכב כמו הרכב הלבן בתמונה הוא כבר בשטח האסור לחנייה (הוא נמצא אחרי התמרור), וכל הרכבים לפניו הם חונים כחוק.

אביב8)

פורסם

זאת אומרת שלא היית צריך להכנס לשטח שבו חנית מלכתחילה.

אתה תמיד יכל לבקש להשפט/ לערער, כמה זה יהיה אפקטיבי אני לא יודעת לומר לך בוודאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכניסה אסורה לחלק זה של החניון פרט לאוטובוסים? נכון

החלק הזה של החניון הוא עבור חניה של אוטובוסים בלבד? נכון

אתה החנית אוטובוס? לא

לכן קיבלת דו"ח, על חניה במקום אסור

אם גם שוטר היה באזור או פקח פיקח דהיינו שיש לו גם סמכויות של שוטר היה מוסיף לך גם דו"ח על כניסה למקום אליו הכניסה אסורה לרכב שאינו אוטובוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה לי מקרה דומה.

ביררתי את העיניין ומסתבר שאבני השפה לא אומרים כלום. החוק הוא התמרור ולא משנה מה יש על אבני השפה.

• תוכן חדש...