Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני גר בבניין משותף, אני מעדיף לא להתחבר לצינור כיבוי האש ולכן רכשתי משאבת מים.

חשבתי לחבר את המשאבה לפני המכונה כדי שתשאב מים מדלי.

הבעיה היא שקוטר הצינור ביציאה מהמשאבה הוא 8מ"מ ובכניסה לגרניק זה צינור גינה (כ-15מ"מ).

ניסיתי חיבור קומבינה, אך איך שהמשאבה בונה לחץ הצינורות פשוט עפים ומשפריצים מים לכל עבר.

לא הצלחתי למצוא מתאם.

האם למישהו יש רעיון ?

פורסם

אשמח אם תעלה תמונה של האלתור שעשית.

כמו כן חשבתי על הפיתרון הזה פעם, תוכל להעלות קישור למשאבה שקנית?

בכול מקרה מניסיון שלי עם לחצים של מים, צריך חיזוקים רציניים, תנסה באמת rescue tape

פורסם
בפעם הבאה תקנה גרניק של קרצר שיודע לשאוב ישר מדלי

יש לי של KARCHER 2.98 אך זה לא עובד (או שאני עושה משהו לא נכון). רק לידיעה: קניתי בגרמניה בכ-500ש"ח כשבארץ עד כמה שראיתי ב-ZAP המחיר יותר מכפול (כך זה היה לפחות בזמנו).

לפי הסירטונים נראה לי שזה לסדרה של ה-3 ומעלה.

כמו כן חשבתי על הפיתרון הזה פעם

נכון, קראתי את זה באחד הפובטים - אני רק לא זוכר מי הציע את זה.

קישור למשאבה: http://www.ebay.com/itm/390611073755?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

פורסם

עדכון קטן - חיברתי את הכל וניסיתי (כרגע רק באמבטיה) - עובד מצויין.

המשאבה עובדת עד שהיא בונה לחץ מספיק ועוצרת, ואז עובדת שוב רק כשהלחץ יורד.

עכשיו רק צריך רעיון למתקן שיכיל את מיכל הריסוס (8 ליטר), משאבה, וספק כח - כל זה על גלגלים

ואולי שיכלול גם את הגרניק.

יש למישהו רעיון ?

פורסם
עדכון קטן - חיברתי את הכל וניסיתי (כרגע רק באמבטיה) - עובד מצויין.

המשאבה עובדת עד שהיא בונה לחץ מספיק ועוצרת, ואז עובדת שוב רק כשהלחץ יורד.

עכשיו רק צריך רעיון למתקן שיכיל את מיכל הריסוס (8 ליטר), משאבה, וספק כח - כל זה על גלגלים

ואולי שיכלול גם את הגרניק.

יש למישהו רעיון ?

אולי תנסה לעשות קסטום עם ארונית כלי עבודה על גלגלים?

כזאת:

images?q=tbn:ANd9GcRKEm0whHMndV8TMfV6K4SpTpdhkklHEc9O8yssIL7C6euvaq4MmQ

• תוכן חדש...