Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום עקב דעיכת התחביב אבל משום מה ניצוצות עדיין קיימים וזה לא לגמרי עזב אותי מסתבר.

הזמנתי רכב חדש אחת האופציות שמגיעות בתשלום היא מערכת היקפית עם 12 רמקולים של הרמן קרדון, ממה שהבנתי מדובר במערכת מאד משובחת ואף זכתה בלא מעט פרסים, עלות התוספת היא 12 k , ידוע לי שהתקציב יספיק למערכת שלא תיפול ממנה, בכל מקרה עדיין לא החלטתי אם ללכת על זה או לא.

ההתלבטות שלי היא בגלל כמה שיקולים דבר ראשון אם אני מזמין את המערכת הרכב הופך להיות הזמנה מיוחדת וצריך לשלם 35 אחוז מערך הרכב במזומן כבר עכשיו וזה יוצא לא מעט כסף. דבר שני יכול להיות שבתקציב הזה אוכל להגיע לתוצאה טובה בהרבה, למה בכל זאת אני חושב ללכת על זה. מכיון שהכל יהיה מקורי ,לא יסתובבו להם חוטים מיותרים, לא יצטרכו לפתוח דלתות ואני מאמין שהסאונד יהיה תואם במיוחד לרכב, בכל מקרה אודה לכם על ההעזרה בהתלבטות , היו לי מספר רכיבים בעבר ברמה מאד גבוהה, האם יש אופציה לקבל איכות סאונד ברמה גבוהה גם ללא סאב, האם יש דרך נוספת להסתיר את המגברים שלא יראו אותם? אני רוצה לקחת את כל האופציות בחשבון.

תודה מראש

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הרמן קרדון מייצרים מערכות מובנות לBMW מרצדס וגם לדגמים מסויימים של סובארו

אגב מה קרה לניסאן Z370.? :-D ,בכל אופן יש לך טעם טוב.

בנוגע למערכת מדובר במערכת סראונד שכוללת גם סנטר וסאב קטן ,את הרכב המערכת

אתה יכול לראות כאן:

http://mercedes.harmankardon.com/brochures/MB_G-Class_1012.pdf

זו הזמנה מיוחדת כיוון שמעבר לחלקי המערכת יש גם פלסטיקים שונים ברכב שמעידים על המצאות

מערכת הרמן קארדון ברכב ,וצריך להזמין את זה במיוחד.

ב-12K אפשר להרכיב מערכת אפטר מרקט ברמה גבוהה ללא ספק

כמובן שחלק גדול יצתרך ללכת על התקנה ברמה גבוהה ,ובחירה של מתקין שיודע לעבוד עם רכבי פרימיום

לא צריך להיות לך חשש ישנם מתקינים בארץ שיכולים לבצע עבודה ברמה גבוהה.

לדוגמא:

http://www.ecaudio.co.il/page.asp?page=247

בנוגע למגברים אפשר ליצור מחיצה כפולה בגב המושבים האחוריים כך שהמגברים או הציוד יהיו מורכבים מצידה האחורי

{בין המושבים לבין הפלטה} באופן שבו המגברים יהיו נסתרים לחלוטין.

פורסם

בסוף הלכתי על רכב אחר, שונה מהניסאן וגם זמנו של הרכב הנוכחי הסתיים ובינואר אני אמור לקבל את ה cla , תודה רבה על התגובה, לגבי הסאב יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני הייתי הולך על המקורי מהסיבה העיקרית שזה מקורי: מותקן בתהליך בניית הרכב, אין פתיחות של פלאסטיקים, ועם כל הכבוד למתקינים בארץ, גם המתקינים היותר טובים לא יגיעו לרמה של התקנה במפעל.

מבחינת סאונד, יש לי תחושה שהמערכת של H/K תהיה משובחת מאוד.

אה, והיא תהיה מקורית, כבר אמרתי?

פורסם

מקורית? נו אז מה? זה רק אומר שהוא משלם עליה כהוגן, כשימכור את הרכב היא לא תתפרק, אך אני ממש בספק אם הקונה הבא ישלם עליה.

לצורך עניין ההצקנה במפעל, אני ממש בספק אם תבוצע שם עבודת בידוד, ככה שגם הסעיף הזה בעייתי.

אישית זה נשמע לי המון כסף, ואני הייתי מעדיף לבנות מערכת לבד.

SCANSPEAK

פורסם

המחיר במערכת מקורית כולל מס קניה בשיעור גבוה. שוויה של המערכת בכסף הוא כחצי אל מול הסכום שאתה משלם.

בלי התלבטות, אני הייתי הולך על אפטר מרקט.

המלצה על מתקין קיבלת.

בהצלחה,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

בנוגע למערכת מדובר במערכת סראונד שכוללת גם סנטר וסאב קטן ,את הרכב המערכת

אתה יכול לראות כאן:

http://mercedes.harmankardon.com/brochures/MB_G-Class_1012.pdf

לפחות תן לו את הקישור הנכון (עם רכיבים קצת שונים):

http://mercedes.harmankardon.com/en/vehicles/cla-class/technical.aspx

יש לשים לב שמדובר גם במערכת תומכת סראונד (אם יש חשיבות לכזו).

אני מציע שיודעי הדבר בפורום פה יבנו מפרט דומה כולל עלויות משוערות כדי שלפותח השרשור יהיה קל יותר להחליט.

• תוכן חדש...