Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה התחילו לי בעיות עם השלט הדו-כיווני של האזעקה מסוג גארד (GUARD LS-635) שמותקנת ברכב כבר כמה שנים.

לפעמים (לא מצאתי חוקיות עדיין), כשאני מכבה את האוטו ומנסה לנעול אותו עם השלט של הגארד, האוטו לא ננעל - קצת כאילו אין קליטה (השלט נראה מתפקד, רק משום מה לא מצליח לעשות את מה שאמור). ניסיתי לנתק סוללה לשלט לאפס אותו, לנתק מצבר לאפס את הצד של האוטו, לשחק עם הכפתורים על השלט, ו.. הדבר היחיד שנראה שעוזר (וגם לא תמיד על הפעם הראשונה) - ללחוץ על הכפתור של המשדר שמותקן באוטו ליד המראה - הוא גורם לשלט להתחיל לצפצף ואחרי זה בדרך כלל השלט מצליח לנעול את האוטו (לפעמים צריך לחזור על זה יותר מפעם אחת למרות שהשלט כבר ציפצף).

והיום חיכתה לי הפתעה חדשה - האוטו לא מניע. נראה כאילו הלך מצבר - התנעתי עם כבלים. והאוטו לא עמד יותר מידי זמן כבוי (מאתמול), לא השארתי אורות וכלום, והמצבר הוחלף לפני שנה שנתיים.

אז אני חושד אולי נהיה איזה קצר או משהו.

מישהו יכול להמליץ על דרך סבירה לחקור יותר את הבעיה או יותר חשוב - לנסות לעקוף אותה זמנית?

אני יודע שהדבר הנכון לעשות זה לקפוץ למקום של התקנות (הייתי מהמר על אותו המקום שהתקין את האזעקה עצמה במקור), שיבדקו זליגות וכאלה ואז אם עדיין יש בעיות אחר כך עם המצבר - לטפל במצבר.

הערות/המלצות?

• תוכן חדש...