Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם ארוץ שם.

נרשמתי לפני שבועיים בערך, אחרי שידידה שלחה לי את זה ואמרה שהיא רוצה לרוץ. גרם לי לחשוב, מעולם לא הצלחתי לרוץ אפילו 700 מטר. אבל זה היה עם משקל עודף של 54 קילו עליי. החלטתי שאני חייב לעשות ולסיים את המירוץ הזה בשביל עצמי, להרגיש שעשיתי V על דבר כזה.

אגב, לפני יומיים הצלחתי לרוץ 5K ב-32 דקות. אני בקצב שתכננתי לעצמי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

השתתפתי במירוץ של 2007, אפילו יש לי חולצה כדי להוכיח.

נהגתי בטנדר שהוביל את הצלמים 8)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מצטרף.

רצתי 10K במרתון ת"א האחרון, בחודש מרץ.

מרוץ לילה נשמע מעניין :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מירוץ (Nightrun) שלישי רצוף שאני משתתשף בו. הפעם עם חולצה של החברה שאני עובד בה

אני מאוד נהנתי בפעמיים הקודמות, לא אוהב לרוץ בשעות היום ובגלל זה זה המירוץ היחיד שאני משתתף בו.

שנה ראשונה עשיתי 51 דקות

שנה שעברה 54 דקות עם פציעה, מצד אחד היה מטומטם להשתתף, מצד שני עדיין נהניתי למרות ששבוע לא יכלתי לדרוך על הרגל

השנה המטרה 48 דקות!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שנה ראשונה, כרגע אני מאוד גרוע בזמנים.

עושה 5 קמ' ב-35 דק' (התחלתי להתאמן לפני חודש), מקווה מאוד שאגיע לכושר טוב ל-10 קמ'.

פורסם
שנה ראשונה, כרגע אני מאוד גרוע בזמנים.

עושה 5 קמ' ב-35 דק' (התחלתי להתאמן לפני חודש), מקווה מאוד שאגיע לכושר טוב ל-10 קמ'.

אל תתאבד בשביל הזמנים, שנה שעברה ניסיתי לרדת מ47 דקות ויומיים לפני המירוץ בהמלך הליכה לעבודה נתפס לי גיד בכף רגל

הזמנים לא באמת משמעותיים בנייטראן. יש המון אנשים וקשה מאוד להגיע לתוצאה טובה, עיקר המירוץ זה החוויה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסכים חבר, אני בכל מקרה אנסה להוציא את המיטב מהמרוץ.

לשמחתי מאז שהתחלתי להתאמן חזר לי הכושר סיבולת לב ריאה לרמה מספקת ועכשיו אני נהנה שוב לשחק כדורסל בלי שצריך בלון חמצן אחרי 5 דק'.8)

פורסם

בשביל לעשות זאת פעם אחת ולעשות V כמו שנאמר - זו אכן חווייה מומלצת ונחמדה.

אני לא אהבתי את כמות האנשים המאסיבית ואת תכנון המסלול (2009) שגרם לכך שהמוני אנשים הגיעו

למקומות מאוד צרים (גשרים וכו') שיצרו צווארי בקבוק והיה צורך להמתין דקות ארוכות עד שכולם יעברו.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

גם אני הייתי בריצה לפני שנתיים והכמות המסיבית של האנשים גרמה לי לוותר על ההגעה מאז.

את מירוץ הספארי ברמת גן, לעומת זאת, מצאתי הרבה יותר מהנה. פחות אנשים ועושים סיבוב בספארי בתור פרס :-P

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רואים מישהו מחר?

מישהו מתכנן להדביק מדבקת קארספורום על החולצה הורודה של המירוץ?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אם הייתה לי הייתי מדביק בכיף. :-)

תגידו חובה לרוץ עם חולצת הגייז הורודה של המירוץ? במידה וכן הולך להיות מחר וואחד מצעד גאווה במרכז תל אביב. :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...