Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאצ' פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כנראה שהגיע זמנו של הקלאצ' שלי לעבור לעולם הבא,יש לי פיג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1400 עם 120K ק"מ בסוף השבוע הקלאצ' התחיל ממש להחליק,רציתי לדעת מה עלות של קלאצ' פלוס עבודה,ואיזה קלאצ' יש להרכיב כי הבנתי שצריך לשים קלאצ' של "וולאו" ולא שום דבר אחר בשום פנים ואופן.

אשמח להמלצות ותגובות תודה מראש לעונים.

פורסם

הבנתי זאת אומרת שמומלץ וצריך לשים קלאצ' או של חברת לוק או חברת וולאו? והמחיר צריך לנוע סביב ה500 שח לערך ללא עבודה.

• ספונסר פורום
פורסם

בגלל הפרש מחירים זניח, אני ממליץ להרכיב סט של VALEO ולהנות מדוושת מצמד רכב יותר מאשר בLUK.

אצלנו תוכל לקבל החלפת מצמד ב1100 ש"ח.

אורן

פורסם

הבנתי,האמת שגם אני מעדיף את הVALEO היה לי כזה גם בפיג'ו 306 שמכרתי לא מזמן והיה אחלה.

מצטער אורן פשוט אני מחיפה וראיתי שאתה מחולון אחרת הרכב היה נכנס אליך מחר בבוקר,יש המלצות למוסך אמין וזול באזור חיפה?

ומישהו יודע מה יהיו בערך הפרשי המחירים בין מוסך מורשה יבואן לבין מוסך לא מורשה?

• ספונסר פורום
פורסם

אורן הוא אכן מוסך מומלץ מאוד לכל סוגי הרכבים האירופאיים. אבל גם בחיפה יש מוסכים טובים, גש אל מוסך אוטו-דן ופנה אל דניאל. הוא יוכל לעזור לך להחליף את הקלאצ' בצורה מקצועית ובמחיר הוגן.

תוכל לקרוא עליו הרבה המלצות בקישור שצירפתי.

פורסם
הבנתי,האמת שגם אני מעדיף את הVALEO היה לי כזה גם בפיג'ו 306 שמכרתי לא מזמן והיה אחלה.

מצטער אורן פשוט אני מחיפה וראיתי שאתה מחולון אחרת הרכב היה נכנס אליך מחר בבוקר,יש המלצות למוסך אמין וזול באזור חיפה?

ומישהו יודע מה יהיו בערך הפרשי המחירים בין מוסך מורשה יבואן לבין מוסך לא מורשה?

אין לך מה לבצע זאת במורשה יבואן כי המחירים יכולים להיות אצלם פי 2 יותר אם הם רוצים....ולרוב הם רוצים!

פורסם
בגלל הפרש מחירים זניח, אני ממליץ להרכיב סט של VALEO ולהנות מדוושת מצמד רכב יותר מאשר בLUK.

אצלנו תוכל לקבל החלפת מצמד ב1100 ש"ח.

אורן

אם לא צויין אחרת אני מבין שזה כולל מע"מ?

• תוכן חדש...