Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שרכשתי ישנו רעש של מעין שריקה המתגבר בנסיעה החל ממהירות 50 קמ"ש לערך ועד ל-95 ששם שומעים מעין שריקה קבועה. במהירות 110 לערך הרעש נחלש. כמו כן, בעת שעוזבים את הגז הרעש מפסיק מיידית. באיבחון שנעשה במוסך הם טוענים כי יש להחליף גיר. הטענה מעט הזויה היות ואין שום קפיצות/רעידות/בעיות בנסיעה וכמו כן אף נורת תקלה לא דולקת. מלבד השריקה החלשה הזו אין שום תופעות לוואי.

האם להאמין לאיבחון החובבני של המוסך ולהחליף גיר? האם להמשיך לנסוע ככה?

האם יש לבדוק משהו אחר שייתכן וגורם לרעש זה?

תודה.

פורסם

אין פה שום הבחנה חובבנית. אצלי בפולו היה אחד לאחד וגם לי אמרו שזה גיר ולא האמנתי. רק לי נאמר שאני אסע עם הרכב עד שישבר ובדיוק אחרי חצי שנה בזמן נסיעה נשבר גלגל שיניים. בכל מקרה ממליץ גם לפנות למכון גירים לקבלת חוות דעת נוספת.

החיים הם כמו....

פורסם
האם בדקו,שהרעש אינו מגיע ממיסבי הגלגלים ?

מיסב גלגלים מפיק רעש שונה במקצת. כמו כן אני מאוד מקווה הם לא עד כדי כך חובבנים במוסכי היבואן... :shock:

פורסם

שיבדקו את עניין המיסבים היטב וכמו כן,שרצועות האביזרים ככל שישנן אינן יבשות והשריקה מגיעה מאחת מהן.

כמה ק"מ הרכב עבר ? האם אתה מרגיש שינוי בהתנהגות הגיר (משיכת הילוך/דפיקות/בעיטות מהגיר ?).

אם אין שינוי בהתנהגות הגיר בנסיעה,אני לא הייתי נשאר שלם עם האבחון ופונה לקבל חוות דעת נוספת לאו דווקא במורשה טויוטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן לפי תיאור התקלה הרעש הוא המגיר

אם הרעש חלש ולא ממש מפריע לך אתה יכול למשיך עם הרכב להרבה מאוד זמן מבלי שיהיו בעיות מיוחדות

פורסם
...רעש של מעין שריקה המתגבר בנסיעה החל ממהירות 50 קמ"ש לערך ועד ל-95 ששם שומעים מעין שריקה קבועה. .....הטענה מעט הזויה ...

האם להאמין לאיבחון החובבני של המוסך ולהחליף גיר?...

.....

אין פה שום הבחנה חובבנית. ...אצלי בפולו היה אחד לאחד ו..... נשבר גלגל שיניים. ....

אכן לפי תיאור התקלה הרעש הוא המגיר

אם הרעש חלש ולא ממש מפריע לך אתה יכול למשיך עם הרכב להרבה מאוד זמן מבלי שיהיו בעיות מיוחדות

נראה שמחד האבחנה אינה חובבנית אך מאידך - הנך יכול להמשיך לנסוע כך. לבינתיים.

האם קבלת הצעת מחיר לתיקון ? אם כן, האם תוכל לרשום מה היתה ההצעה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...