Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי, זה לא מה שעשית לפני כמה חודשים? :lol:

אגב, פנסי ערפל נראים מוזר בצהוב, ככה קיבלת אותם?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

יפה מאוד לטעמי, אני מאוד אוהב את הלבן על השחור .

אפשר קצת הסבר על החומר שהשתמשת בו ? והג׳אנטים מאותו חומר או שהגיעו לבנים ?

תודה

פורסם

יפה!

האמת שתכננתי לצבוע את הגריל עם פלסטידיפ

שאלה:

צריך להכין את המשטח לפני?

או שניתן ישר לצבוע?

פורסם

תודה על התגובות ח'ברה !

לגבי הג'אנטים מחזיק יפה מאוד, הבעיה שזה לבן מתלכלך די מהר, בעיקר הקדמיים, אבל חוץ מזה מצב כמו חדש.

הפנסי ערפל לא היו צהובים במקור, אני עשיתי ככה.

והחומר הוא פלסטידיפ שקניתי בפחיות באוטוסטור, אותו דבר על הסמלים ועל הג'אנטים, הג'אנטים במקור כסופים כאלה, מקוריים כמו של כל מאזדה.

ההכנה לפני היא פשוט לשטוף ולנקות את האזור טוב מאוד לפני, אם החלק לא יוצא (כמו סמלים) ועושים על האוטו אז כדאי לכסות את האזור בנייר או שקיות כי החומור מתפזר ויכול ללככלך חלקי פח אחרים של האוטו בהתזה.

פורסם

פעם ראשונה שאני אוהב מאזדה, סחטיין על התוצאה!

אחרי הפרגון כמובן מגיעה שאלה:

איך אתה מנקה את הג'אנטים? לא יצא לי לעבוד עם פלסטידיפ עדיין כי אני מפחד מהניקוי שלו.

הוא לא רך ברמה שהגרניק מקלף אותו?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

אני כרגע משתמש ב-Meguiars all wheel and tire ובמשהו כזה:

2_Liter_pressure_sprayer_bottle_2_liter.jpg

הפלסטי דיפ לא עדין כמו שחושבים, די עמיד.

האוטו עבר פעם אחת שטיפה בשטיפומט גם ולא נגרם שום נזק.

• תוכן חדש...