Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בא לי לבכות כשאני רואה עד כמה הרכב הזה יפה.

לדעתי הרכב הכי יפה שלמבורגיני הוציאו בחסות אאודי (לפניה כמובן הדיאבלו VT 6.0).

אגב, לדעתי הגייארדו הכי יפה היא ה LP 570 Superleggera - עם הגריל האחורי השלם מאחור (לא המחולק)

בקיצור - מתי נראה כאלו בישראל? :(

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי הרכב הכי יפה שלמבורגיני הוציאו בחסות אאודי (לפניה כמובן הדיאבלו VT 6.0).

למעט ההתערבות של אאודי בתא הנוסעים תודה לאל החלק החיצוני נותר AUDI FREE.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איך השרשור הזה לא נפתח ע"י coure sportivo?

נראית מדהים. הם גם שיחקו יפה עם הצבעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Guy30

בדיוק על הדגם הזה אני מדבר...בתמונה השניה רואים מאחור את ה"תחת" הכי יפה שראיתי ברכבים לרבות רכבי על. (כמו סמיילי חמוד עם בלורית :) )

פשוט מדהים - מושלם, יותר משל האישה ליד :p

הדגם החדש קצת אכזב אותי, הישבן מאחור מזכיר מעט פרצוף מהסרט של רובוטריקים וזועף מעט, אבל עדיין מדהימה.

edan82

ותודה לאל שאודי לא נגעה בעיצוב של הדיאבלו האחרונה

יש לי קרוב משפחה מארה"ב שנוהג על אחת כזו, אני מחכה לרגע לטוס לביקור רק בשביל לנהוג עליה גם :(

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...