Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מוכן להשקיע עוד קצת אם האבזור שווה את זה.

אבדוק את זה אבל אני די בטוח שאם זו תהיה קליאו, אני אבחר ב0.9.

אני רוצה לעשות את ההזמנה בשבועיים הקרובים.

בעצם אני רק מחכה לרו"ח שלי שיוציא לי דו"ח הכנסות על החודשים האחרונים בשביל שיאשרו לי מימון.

בתור מישהו שעומד להפוך לאבא בקרוב (עוד כחודשיים) המלצה שלי - תתרכז בקטגורית הסופר מיני (או אם תמצא סופר מיני עם בגאז' אז עדיף).

לי יש 107. לפני שנתיים גודל תא המטען לא עניין אותי. רק עכשיו כשאנחנו מחפשים לקנות עגלה אז אני מבין שיוסטון ווי האב א פרובלמה.

זה בדיוק מה שמנחה אותי ולא מאפשר לי לקנות פיאט 500.

לקליאו יש אחלה תא מטען, שטוח, רחב ונראה לי שהכי גדול בקטגוריה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העיצוב של הג'אז הוא בהחלט תלוי טעם. אני סבור שהמכונית הזו מעוצבת מצוין, אבל חשוב מזה, חכם. מדובר באוטו עם מידות חיצוניות צנועות עד קטנות ומרחב פנים ענק ביחס, חלונות גדולים וחרטום קטנטן מה שמאפשר ראות פנטסטית החוצה, תכונה כל כך חסרה היום בעיצוב הטרנדי. מנסיון לא ארוך היא גם נוחה, שקטה ומאוד נעימה בנסיעה. מהפרשי צריכת הדלק שמפרסם היצרן, לא הייתי מתרגש, לא בג'אז לא במתחרות. הצריכה בפועל היא אחרת וגם ההפרשים בין מכונית אחת לרעותה, לא תמיד נשמרים. מכל מקום להבנתי הג'אז הידנית נחשבת כמכונית חסכונית מאוד וגם קשה נדמה לי לחלוק על המוניטין של היצרן הזה. את הקליאו לא מכיר.

פורסם

שקלתי לרגע קניית הונדה ידנית. יקר מידי לטעמי.

האוטו פונק' המגיק סיטס-מדהים!

נוח לנסיעה(לעיתים קופצני אבל)

גאז 2010 רובוטית של המשפחה:

צריכה של סביב 6.9-7.1/100 לאחר איזה 30000 קמ של נסיעה 65% עירונית (פעם בשבוע נסיעה לדרום)

גאז היברידית 2012 של חברים מהעבודה הפתיעה לרעה מבחינת צריכת דלק כללית שיפור ל-6.5-6.9 לא שווה בעיני את העלויות הגבוהות יותר לתחזוקה לאורך זמן ולא את המחיר למי שמוכר תוך 3 שנים.

גאז אוטומטית 2013 שהחליפה את ה2010 . אין לי נתוני צריכת דלק. אבל הרגישה חלשה יותר מהרובוטית (שתיהן 1.4)

מה שכן הם הורידו את המחיר ואת הבקרת אקלים- הונדה כל כך קמצנים באיבזור פנים שזה מרגיז

פורסם

מעניין. דווקא הג'אז הייתה תמיד רכב מעולה אם כי משעמם.

איך היא באה מאובזרת?

כי הבעיה שאני רואה זו צריכת דלק יותר גרועה משל רכבים יותר זולים וגם מחיר יותר גבוה

הג'אז הידנית מגיעה עם כל האבזור המוכר, למעט חלונות חשמל אחוריים.

צריכת הדלק אצלי היא לא פחות ממצוינת (18-20 ק"מ/ ליטר) והערכתי לא תהיה גבוהה מזו של הקליאו.

מבחינת מרווח פנימי, אין לה בכלל מתחקות.ממליץ שתבצע נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם

תבדוק גם את הפנדה החדשה 0.9 טווין אייר. היא די מרווחת והמנוע זריז יותר (יש ביקורות לכאן ולכאן, בחו"ל די אוהבים, בארץ די קוטלים). אגב, לא קצת מפחיד לקנות את הקליאו עם המנוע החדש? כמה שנים המנוע הזה משמש את רנו\ניסאן? אמינותו הוכחה?

פורסם

לא התלהבתי בכלל מהפנדה החדשה.

את הקודמת אהבתי אבל זה לא בדיוק זה במחירים האלו. אם היא הייתה משמעותית יותר זולה, ברור שכן, למרות שתא המטען פחות גדול והרכב עצמו יותר מתחרה בסגמנט של הפיקנטו. קטן מדי.

המנוע של הקליאו הוא בעצם מנוע של ניסאן.

יש כמה גרסאות שלו החל מ2008 שהן יותר גדולות אבל הגרסה 0.9 הושקה ב2012.

לא אמורה להיות יותר בעייתיות מאשר עם מנועים אחרים.

פורסם

אני יודע ששם אפשר.

השאלה היא האם בארץ יש את כל האופציות, כי לפי מה שהבנתי, לא ממש.

כשהלכתי לסוכנות לא היה לי זמן לשאול הכל כי גם הלכתי עם אבא שלי, שלא ממש מתלהב בכל מקרה מזה שאני רוצה לקנות רכב חדש.

(זה הכסף שלי אז I don't give a fuck)

פורסם

הצהובה מגיעה עם גימור פנימי בצהוב או אפור אם אני לא טועה. הלבנה עם גימור אדום, כך גם השחורה. הכסופה עם גימור אפור בפנים, האדומה עם גימור שחור ויכול להיות שיש עוד אופציות. תבדוק בטלפון.

• תוכן חדש...