Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה רכבים קטנים חדשים.

כרגע מה שחשוב לי זה צריכת דלק נמוכה ואולי טיפה הנאה מנהיגה אבל עוד שנתיים אני מקווה לשים בחלק האחורי כיסא לילד ועגלה בתא המטען.

בגלל הסיבות האלו זה לא יהיה רכב כמו סמארט או רכב עם שתי דלתות כמו 500.

הלכתי לראות את הקליאו ואהבתי את הרכב.

מרגיש נחמד ומאובזר מעולה אבל חבר כתב רכב אמר לי היום "למה שתיקח רנו בכלל?"

חשבתי גם על פנדה אבל שמעתי כמה ביקורות מעורבות וגם כמה שליליות מאוד ביחד לפנדה הקודמת.

ראיתי היום בבוקר פרסומת של פיאט קובו (פיורינו לנוסעים). יש למישהו מידע על זה? זה נוח כמו רכב נורמלי או מתנהג כמו טנדר?

חשבתי גם לכיוון של סיטיגו אבל זה מרגיש כמו צעצוע והחורים של המזגן (יש רק בצדדים ולא באמצע) לא ממש משרים תחושה שזה עושה משהו.

הפיקנטו קצת יותר מדי קטן ומנוע 1000 לא ממש עושה לי את זה (בעיקר נסיעות בינעירוניות) אז אני תוהה מה האפשרויות שלי.

על הספארק בכלל אין מה לדבר.

VAGיות גם ממש לא אהודות עלי. קודרות מדי בפנים ואני לא מצליח להתחבר אליהן (מניסיון על פולו חדשה, גולפים מרוב הדורות, פאביה ואחרות).

אילו עוד אלטרנטיבות יש?

בינתיים הקליאו נראית לי הכי סבירה אבל אולי יש משהו אחר שאני אוהב יותר במחירים האלו.

(ובשביל להתחרע מדי פעם על האוטו עדיין יש לי את האלפא).

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי פנדה חדשה. הפיקנטו והסיטיגו נהדרות, אבל יש לכל אחת מהן חסרונות מעצבנים שאת חלקם מנית. הפנדה לא מושלמת, אבל היא כנראה הפשרה הטובה ביותר בסגמנט המיני.

הייתי בודק גם את הפיאסטה והאיביזה אם אתה מטפס עד 75 אלף, אבל האחזקה שלהן יקרה יותר. אם אמינות מעל לכל, הסוויפט עושה רושם מצוין. קח בחשבון שעלויות האחזקה גבוהות מאשר במיני.

:idea:
פורסם

הבנתי שהפיאסטה לא מרגישה איכותית ולא כל כך התחברתי (עובדה, שכחתי לציין אותה למרות שהתעניינתי בהתחלה).

איביזה נכנסת בקטגוריה של VAG. לא בשבילי.

לגבי הסוויפט, אפשר לומר שבינה ובין הקליאו זה עניין של טעם, לא?

שניהם רכבים סבירים מאוד וסביר להניח שלא יאכזבו.

פורסם

מבין הרכבים שצויינו כאן, הקליאו מציגה צריכת דלק טובה (לפחות לפי נתוני צרכן, לא קראתי ביקורות) ולפי מה שראיתי ליד הסוכנות היא פשוט נראית מהממת.

חשבת על המיצובישי ספייס סטאר ? (לפי מה שקראתי היא די מרווחת, חסכונית אך היצרן הגזים בנתוני הצריכה ולא ממש מהנה לנהיגה ודי "עגלה" בסך הכל).

פורסם

דוקא כל מקום שאני קורא בו מאשר את מה שמכרים שלי אומרים על הגאז (מכיר 2 אנשים שרכשו ג'אז מדגם 2011)

שהג'אז מאוד חסכונית בדלק ויחסית זריזה ונוחה

יש גם את הגאז ההיברידית שלדעתי לא תורמת כל כך לחיסכון בדלק בנסיעות בינעירוניות (טכנולוגיה היברידית של הונדה יעילה בעירבון מוגבל וגם זה בתוך העיר) אבל מנתונים על הנייר בעלת מומנט טוב יותר (17 קג"מ) אך זה רק מנתונים יבשים, לא מכיר אף אחד עם ג'אז היברידית.

בכל אופן, זה הרכב שאני כרגע פוזל (ג'אז 2011) לכיוונו ולכן אם אתה מחזיק בדיעות שונות משלי אודה לך אם תכתוב אותם.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הוא פשוט לא כל כך מדבר אלי.

מה שקורה זה שרכב כמו הקליאו נותן צריכת דלק שהיא כמעט לא באותה סקאלה כמו הג'אז.

הקליאו 0.9 תעשה 20-25 לליטר בין עירוני, שזה פשוט מטורף.

בג'אז (לפי אתר היבואן) כתוב שהיא תעשה 18.5 לליטר, שזה 20% יותר הוצאות על כל קילומטר במקרה הטוב, כשחושבים על זה.

הג'אז גם משעממת למראה מבפנים (לדעתי) אז אני לא כל כך מתלהב מזה. חשוב לי שהרכב יהיה לי נעים.

בנוסף, האבזור של הקליאו הוא ממש טוב ומתאים לצרכים שלי. היא באה עם מערכת מולטימדיה מעולה, שזה אחד הדברים שאני מעוניין בהם כרגע באוטו, כדי שחוויית הנהיגה (גם איטית לפעמים, כדי לחסוך בדלק) תהיה נעימה יותר.

לגבי המולטימדיה של הג'אז אני לא ממש בטוח כי לא כתוב כלום.

מה גם שהיא יקרה יותר (בערך 15%) יותר מהקליאו.

השבוע ידידה שאלה אותי איזה רכב מתאים לה בתקציב כזה והצעתי לה את הג'אז. היא מעצבת פנים ופסלה את האוטו על הסף בגלל שהוא מכוער (אני לא חושב שהוא מכוער אבל זה עניין אחר).

והמיצובישי, הבנתי שהוא עגלתי ברמה בלתי נסבלת והאיכות שלו די זוועתית.

הוא גם נראה כמו משהו שגירדתי מהרגל.

שקלתי אותו לכמה דקות עד שראיתי אותו מבפנים.

פורסם

לפי מבחנים ועדויות של לקוחות מחו"ל, הרכב מציג צריכה אמיתית ממוצעת של 20 ק"מ לליטר.

אני את הבחירה שלי עשיתי - CLIO 0.9 COLLECTION בצבע לבן...

החלק הקשה זה לחכות עד שהיא תגיע ( סוף החודש )

פורסם

נכון, למרות שאני לא מת על העיצוב של הקליאו.

במפנים היא סבבה אבל לא התלהבתי יותר מדי מהחוץ (החברה שלי גם אמרה שהאוטו ממש לא יפה).

כמה עולה ה0.9 ידנית?

כי נראה לי שזה המנוע הנכון בשבילי, אחרי שהחלטתי שאני לא אגור בחיפה סביר להניח, לפחות ב3 השנים הקרובות.

פורסם

בתור מישהו שעומד להפוך לאבא בקרוב (עוד כחודשיים) המלצה שלי - תתרכז בקטגורית הסופר מיני (או אם תמצא סופר מיני עם בגאז' אז עדיף).

לי יש 107. לפני שנתיים גודל תא המטען לא עניין אותי. רק עכשיו כשאנחנו מחפשים לקנות עגלה אז אני מבין שיוסטון ווי האב א פרובלמה.

פורסם
נכון, למרות שאני לא מת על העיצוב של הקליאו.

במפנים היא סבבה אבל לא התלהבתי יותר מדי מהחוץ (החברה שלי גם אמרה שהאוטו ממש לא יפה).

כמה עולה ה0.9 ידנית?

כי נראה לי שזה המנוע הנכון בשבילי, אחרי שהחלטתי שאני לא אגור בחיפה סביר להניח, לפחות ב3 השנים הקרובות.

ה 0.9 מגיעה בשתי רמות גימור. שתיהן די מאובזרות. האחת עולה 82K והשנייה 89K. תסתכל על המפרטים ותחליט מה מתאים לך. אני בחרתי את המאובזרת יותר כיוון שהתמורה שווה את ההשקעה. ואם בכל מקרה התשלום נפרס לכמה שנים זה הבדל שכמעט ולא מורגש.

• תוכן חדש...