Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין, מנוע 1200 לקוח כמו טיוטה קרולה עם מנוע 1600?

נתונים לאחר נסיעה של 1500 ק"מ ראשונים ( רכב חדש), מדידה באזור הגליל

חשבתי ממוצע 14-15, חבל שקניתי ,,,77000 ש"ח מזומן :(

פורסם

איזור גליל הררי - נתוני צריכה סבירים בהחלט. בעליות מנוע קטן עובד קשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה נוסע כל כך מעט - ממה תהנה ברכב המנהלים הכבד? מקשיים בחניה?

אני מניח שעם נסועה כל כך קנה אתה נוהג בעקר בעיר, עם כל הבעיות הנובעות מהצפיפות. אם כך הדבר חפש דווקא את הרכב הקטן ביותר שיתאים לצרכיך. חסרות סופרמיני מאובזרות ונוחות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנשום עמוק.

צריכת הדלק משתפרת לאחר כמה אלפי הקילומטרים הראשונים, כשהמנוע "נפתח". וחוץ מזה אולי כדאי שתספר לנו איך בדיוק אתה מבצע את המדידה. אולי המדידה שלך לא נכונה?

זה ידוע שהפיקנטו היא לא המכונית הכי חסכונית בארץ. לפני חודש נכנסת לפורום, שאלת האם לקנות פיקנטו או רכב דיזל, כתבנו לך שהפיקנטו לא חסכונית במיוחד ולא מתאימה לצריכך, ובכל זאת קנית פיקנטו. שנרשום שאמרנו לך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תרשום לו, תרשום.

בכל מקרה, צריכת הדלק ממש לא גרועה לאיזור הררי שבו הרכב מתאמץ. לא מדובר כאן ברכב עם מנוע 3 ליטר טורבו שלוקח עליות בקלילות יתרה ובלי מאמץ, על אחת כמה וכמה כשמדובר בעיקר בנסועה עירונית (אם כך הדבר במקרה זה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...