Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוצעה החלפת רכבים ביני לבין סוחר חאפר תוך כדי הוספת סכום כסף מצידי.

לאחר מס שבועות יצר איתי הסוחר קשר וביקש לבטל את העיסקה עקב תואנה כי הרגיש מרומה מהעיסקה.

הרכב לא נבדק במכון , אלא על ידו בלבד, לטענתו לאחר מספר שבועות הרכב ניזוק כתוצאה משימוש רגיל.

הצעתי לו בזמנו להגיע אליי ולנסות לתקו\להתפשר על הרכב אך הוא ניסה לסחוט ממני כספים בכל הזדמנות דרך הטלפון. לאחר כחודשיים הרכב שאני לקחתי ממנו בהחלפה נגנב - הוא כמובן היה החשוד העיקרי אך ממצאי המשטרה לא הועילו דבר. היום לאחר כמעט שנה אני חווה הטרדות איומות מצידו ומצד שליחיו לצורך הסתדרות לדבריו "בצורה יפה" על העיסקה שהרגיש בה מרומה .

היום לאחר גניבת הרכב, ולאחר שנה מיום העיסקה האם ני חייב דין וחשבון לאותו פרחח ?

פניתי למשטרה בכל פעם שההטרדות הלכו וגברו.

האם יש עילה משפטית לביטול החוזה שנכרת ביננו?

פורסם

ביקש לבטל את העיסקה עקב תואנה כי הרגיש מרומה מהעיסקה - יופי לו. זאת לא סיבה לבטל עסקה.

הרכב לא נבדק במכון , אלא על ידו בלבד - אז אין לו מה להלין על בעיות ברכב.

לטענתו לאחר מספר שבועות הרכב ניזוק כתוצאה משימוש רגיל - אז מה הוא רוצה ? שתתקן לו את הרכב כל זמן שהוא אצלו ?

האם יש עילה משפטית לביטול החוזה שנכרת ביננו ? מכל התיאור הנ"ל, אין סיבה לביטול חוזה.

פורסם

כמה פרחחים נוכלים וצחצחים יש בחוץ במדינה הסוג ז' הזאת??

זה מפליא אותי כל פעם מחדש.

רכב מביאים מליסינג או מהחברה. כבר קשה ליפול על מוכר רציני. ובכלל, למה לעשות עסקה מפוקפקת כזאת ?!#?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשית החלפה עם חאפר סוחר רכב והוא יצא מרומה? ועוד הוספת לו כסף?

מה החלפת איתו? עגלה של סופר?

פורסם
כמה פרחחים נוכלים וצחצחים יש בחוץ במדינה הסוג ז' הזאת??

זה מפליא אותי כל פעם מחדש.

1+ :evil:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קיים זיכרון דברים המתאר את פרטי העיסקה.

התשלום ניתן במזומן. כמובןן ששמו וחתימתו קיימים בחוזה.

מדובר בסוחר שקיים ביד 2 מזה תקופה ארוכה ומפרסם רכבים בטיזור פתח תקווה.

לרוב לא מבצע העברת בעלות במקום לצורך שמירת יד

ומבצע את ההעבאת בעלות רק לאחר מציאת לקוח לרכב.

ואכן לקח לו זמן לבצע העברת בעלות לרכב שאני מסרתי לו ואילו לרכב שלקחתי ממנו בוצעה העברת בעלות במקום.

ההטרדות לא פוסקות . כן פניתי למשטרה.

הרכב שמסרתי לו שירת אותי נאמנה במשך שנה ללא כל בעיות.

כנראה שבכל זאת העיסקה לא מצאה חן בעיניו בדיעבד.

מפאת חיסיון אינני רוצה להעלות את פרטי הרכבים אך מדובר ברכבים ישנים יחסית.

לי אישית קרו לפחות פעמיים שרכשתי רכבים עם תקלות בדמות מנוע עייף או תחזוקה לקויה ולקחתי על עצמי את הטיפול וההשקעה ברכב ללא כל טרוניה למוכר.

ובכן הזהרו מסוחר באזור פתח תקווה קיים ביד 2 מזדהה כפרטי ומבקש לא לעשות העברת בעלות במקום.

פורסם

אתה יכול לקרא לי פחדן, אני אישית הייתי מפחד שאותו סוחר לא יחכה לי עם כמה חבריה ליד הבית שלי בלילה, אני אישיתי הייתי יותר מציע שתסגור איתו את העסק אחת ולתמיד.. פעם הבאה לא תלמד שלא קונים ככה מחאפר.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

משטרה זה לא דבר שעובד בארץ

לעומת זאת רשות המיסוי כן

אני בטוח שהעסקה הזו לא דווחה לרשויות המס

תקליט אותו לגבי העסקה ותפנה למלשינון שלהם אני בטוח שהם יותר יעילים

• תוכן חדש...