Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאתה באמת רעב ואין משהו יותר טוב אז תיקח מלאווח ובאמצע תשים רסק עגבניות, גבינה צהובה, ביצה קשה, זייתים,

ותסגור אותו עם עוד מלאווח. לאחר טיגון תדחוף אותו לתנור לאיזה 10 דקות.

כל הזכויות שמורות ל "מתכוני המורעב המרושש".

עם תזונה כזאת לא ישארו לך הרבה שנים לשלם על אוכל. חסכוני!

ויש גם שיר לא קשור, אבל אחד הקאברים הטובים אי פעם:

http://www.youtube.com/watch?v=hAkX3Myo7Bs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כששמעתי את הביצוע הזה של כריס קורנל לראשונה, לקח לי זמן לאסוף את הלסת מהרצפה.

ואם בקורנל עסקינן ובנוסטלגיה עסקיננו, הרשה לי להשמיע לך את אחד משירי החורף הקבועים שלי

מזה הרבה חורפים.

https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CEMQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJTYnM9Q_ots&ei=HctRUp6vG6eD4gSnqYHgDA&usg=AFQjCNHUJYUiJRWZptdMGYjB-zF1FkHKeQ

Gn'f'R

פורסם

ספריבס עלי. אני יכול לברר עם חבר איפה הוא קונה, לדעתי זה של מזרע.

חייב להודות שאף פעם לא הייתי מחסידי סאונדגרדן, אבל לקורנל יש כמה יציאות חזקות. עדיין, זה לא ממש כוס העראק שלי.

אגב עראק, אני בצמצום משמעותי של צריכת אלכוהול, החלטתי שהגיע וויסקי עד נפש. כבר שבוע שאין טיפת אלכוהול בבית (חוץ מאותו חצי בקבוק עראק שיושב במקרר, הוא על תקן רזרבת חירום. ובקבוק יין בארון, מחכה לאירוע מיוחד או למישהי שצריך להשקות. או למצב חירום).

אמנם חמישי ושישי שתיתי אי אילו לא מעט בירות, אבל בנסיבות חברתיות, בחוץ ובשעות האור, זה לא נחשב.

לגבי "מפנה מקום", אני חושב ברצינות שהוא אחראי משמעותי לבריחה שלי מקשרים רציניים.

ברי הזה, שם את האצבע בול על הנקודה.

ואז לחץ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

Danix60 תארגן שבת אחת במרכז וצפונה, אנלוגי מביא ספייר ריבס, לוקו יביא משקאות (אלכוהול + כוסות + שתייה קלה), אני מביא קבבים (איכותיים, לא זבל של זוגלובק) לפתיחת התאבון, urban.racer מביא מנגל + פחמים + כלים, רז יגובב את האירוע, פרנקוס יתרגם את הגיבוב של רז, שמר יביא צלחת לווין, Apple יביא קינוח, בנצי יביא את עצמו, אקסודוס יביא סירה ואת הדרקון שלו, נהג מתחיל ידאג לתוכנית האומנותית.

מישהו נוסף ששחכתי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Danix60 תארגן שבת אחת במרכז וצפונה, אנלוגי מביא ספייר ריבס, לוקו יביא משקאות (אלכוהול + כוסות + שתייה קלה), אני מביא קבבים (איכותיים, לא זבל של זוגלובק) לפתיחת התאבון, urban.racer מביא מנגל + פחמים + כלים, רז יגובב את האירוע, פרנקוס יתרגם את הגיבוב של רז, שמר יביא צלחת לווין, Apple יביא קינוח, בנצי יביא את עצמו, אקסודוס יביא סירה ואת הדרקון שלו, נהג מתחיל ידאג לתוכנית האומנותית.

מישהו נוסף ששחכתי ?

שמע לא בא טוב כל הפוסט הזה!!!

כל היום אני אוכל צנימים וקוטג' בשביל לחזור לגזרה נורמאלית ואתם מדליקים אותי עם ספייר ריבס? :evil::evil::evil:

בכלל צריך לאסור הודעות כאלה אחרי עשר בלילה (השעה שכבר לא ניתן להתארגן על בשר טוב מחוץ למדינת תל אביב)

פורסם

אני מנסה להבין מה לא בא טוב בפוסט הזה.

שאתה לא מוזכר שם (ריכזתי את הגרעין הקשה של הגיבוב אל תעלב, אם אתה רוצה אתה אני מאשר לך חריג ואתה יכול להביא מכונת פוליש).

שמדובר שם על אוכל ואתה לא יכול להשיג אוכל בגלל השעה.

או שאתה רעב כי אתה אוכל צנימים וקוטג' כמו אישה (אני לא זוכר אותך שמן).

שכחתי את האישדובחזיר שיביא לנו תמונות נחמדות להנעים את הזמן (תן גם עכשיו איזה סט).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני מנסה להבין מה לא בא טוב בפוסט הזה.

שאתה לא מוזכר שם (ריכזתי את הגרעין הקשה של הגיבוב אל תעלב, אם אתה רוצה אתה אני מאשר לך חריג ואתה יכול להביא מכונת פוליש). לא נעלב (זה מעיד שיש לי עוד קצת חיים)

שמדובר שם על אוכל ואתה לא יכול להשיג אוכל בגלל השעה. בתור טבח לשעבר במסעדת שף אני יכול להכין אוכל משמין בקלות

או שאתה רעב כי אתה אוכל צנימים וקוטג' כמו אישה (אני לא זוכר אותך שמן). שמן שמן..:cry::cry:..עשית לי חשק ,אגב צנימים וקוטג' זה אחלה הבעיה שבשביל שזה ידגדג לי את הקיבה אני צריך לטחון אותם וכמובן שזה לא טעים כמו שווארמה :lol:

שכחתי את האישדובחזיר שיביא לנו תמונות נחמדות להנעים את הזמן (תן גם עכשיו איזה סט).

חמישה-שה תווים.

פורסם

כוס אומו, מגיע הביתה, מתכנן על הדומינוס שהשארתי במקרר, כמעט מגש שלם של פיצה מדהימה מבצק שום עם פלפלים חריפים, בצל פטריות ואננס... פתחתי את הקופסא, היא הייתה קלה מאוד כששלפתי אותה מהמקרר... היא השאירה לי את החתיכה הכי קטנה שהייתה במגש, כולה נגוסה, ז"א רק את הקשה עם אולי איזה זרזיף של גבינה.

הבנתי, נפרדים, התחלת ליפול לי על אוסף האלכוהול, פותחת בקבוק אחרי בקבוק, אבל פיצה??? תשאירי חתיכה, או שתזרקי את המגש לפח! זהו, מתחילים לשחק מלוכלך....

haters will hate

פורסם

פלפלים חריפים, בצל, פטריות ואננס.... מי מכיר סניף דומינוס פתוח ב7 בבוקר?

מיקום לא חשוב. מוכן להשקיע

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
Danix60 אקסודוס יביא סירה ואת הדרקון שלו, נהג מתחיל ידאג לתוכנית האומנותית.

מישהו נוסף ששחכתי ?

הבעיה עם הדרקון בעל האש שהוא מתעקש לנסות לעלות על המנגל וקופץ לאורחים על הבשר המוכן.

אסור לו בשר וכמו כל דבר שאסור, הוא חולה על זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...