Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

השאלה בכותרת. מחפש שני כרטיסים ליום חמישי הזה.

אם מישהו מוכר/מכיר/שמע על מישהו כזה אשמח אם תפנו אותי אליו.

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

יש את הקבוצה הזאת בפייסבוק:

https://www.facebook.com/groups/shlomoartzi/

מהקבוצה הזאת ידעתי על ההופעה ב6.6 והצלחתי לקנות כרטיסים לשורה ראשונה במעבר :-D

לא מצאת כרטיסים בשום מקום?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בכל האתרים כתוב אזלו הכרטיסים.

בקבוצה אין מודעות על כאלו שמוכרים בגלל זה שאלתי פה. בטוח יש מישהו מקושר שמוכן לעזור לחבר בצרה :wink:

Got To love It

פורסם

שאל שם.

לפעמים יום - יומיים לפניי המופע, או אפילו ביום המופע מציעים כרטיסים למכירה.

אגב, קח בחשבון שבחזור אתה תתקע בפקקים של ממש ביציאה. (אם בסוף תמצא כרטיסים)

כבר הייתי כמה פעמים בקיסריה, לרוב יצאתי מעט לפניי כולם ולא נתקעתי בפקקים, הפעם יצאתי ביחד עם כולם ואכלתי אותה. פקקים - ואתה זוחל. 3/4 שעה של פקק.

בצוותא באתי ויצאתי בכיף שלי. זריז וקל. מצד שני בצוותא נכנסים כמה מאות אנשים, בקיסריה נכנסים קרוב ל5000.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פריסמתי. מקווה שיחזרו אלי.

פקקים לא מטריד בתנאי שיש לך חברה טובה באוטו, רק הקלאץ יציק.

בכל מקרה אם מישהו שומע אשמח שיפנה אותי!

Got To love It

פורסם

אם בא לך הופעה טובה, חכה להופעות אחרות כמו בית ג'וברין (21.7) או זאפה שיפתח סביר להניח לקראת החורף.

הייתי כבר 3-4 פעמים בקיסריה ופעם אחת בצוותא. צוותא הייתה פשוט הופעה הכי טובה שהייתי בה. זה משהו אחר לגמריי. האינטימיות עם הקהל, אתה ועוד 500 אנשים בערך, זהו. בלי הרבה סאונדים ובלי הרבה רעש, הופעה שקטה.

שירים פחות חרושים. אם אתה מכיר את הדיסקוגרפיה, תתפלא לשמוע שהוא ביצע שירים כמו עפיפונים, את ואני, רק עלה ושיר שפעם ראשונה בוצע בהופעה חיה - כמו חצר גדולה.

לקהל המיינסטרימי זה לא פונה וזה לא מעניין. הוא רק רוצה לשמוע ביצוע כמה שיותר טוב לירח ולארץ חדשה, לי זה נמאס. אני בא להופעות בשביל הדברים החריגים :)

• תוכן חדש...