Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בן 24, נוסע על קו הרצליה-ת"א-ראשל"צ מדי יום. מרבית הפעמים לבד. הדרישה לרכב אוטומט/רובוטי מאחר ואני לא נהג יחיד.

מעוניין ברכב "ספורטיבי" במעט, לווא דווקא בכוח (להיפך, רצוי שיהיה מעט חסכוני). חשוב שתהיה מהנה ומרגשת, נראית טוב (מושכת? 8)), מאובזרת ככל שניתן, נוחה ופרקטית ...

מתלבט בין שלושת הרכבים המפורטים בכותרת, ובפירוט:

1. מיני קופר עד שנת 2007/8 נראה שנכנסת בקציב, אוט' 1.6, במחירון 74,700 ש"ח. עד לפני מס' ימים זו היתה האחת. כבר מס' שבועות שאני עוקב אחר יד2, ללא התפתחויות מרגשות במיוחד. עם זאת, אני מעט חושש מהסטגימה שנוצרה לה אודות עלות התחזוקה הגבוהה במיוחד ...

2. אאודי A1 שנת 2010 דגם Attraction Tfsi אוט' 1.4 - נכנסת בתקציב, במחירון 76,900 ש"ח.

3. פולקסווגן שירוקו שנת 2009 דגם Tsi אוט' 1.4 - בסימן שאלה מאוד גדול. לא כ"כ נכנסת בתקציב, במחירון 101,000 ש"ח. אבל, אם תהיה הסכמה גורפת לכיוונה ושלילה חד-משמעית של הרכבים האחרים, אשקול אולי להתאים את התקציב בהתאם.

אז, מי תהיה האחת? אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה.

פורסם

לפני קניית רכב עם גיר DSG 7 - חפש בפורום, ובפורומים בחו״ל על הגיר.

המיני ״מהנה ומרגשת״ כפי שרשמת.

היא פחות ״נוחה ופרקטית״, אבל לדרישות של נהג יחיד בעיקר, היא בהחלט תספיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי, אם ככה אני אשלול את האופציה של השירוקו ...

לגבי המיני, שתי שאלות:

1. עלויות התחזוקה והביטוח שלה אכן גבוהות במיוחד? פרמטר שכדאי לקחת בחשבון לפני רכישה?

2. הזמינות שלה בשוק הישראלי לא כל כך "בשיא", בייחוד בדגם האוטומטי.
    כפי שרשמתי, כבר מס' שבועות שאני עוקב אחר יד2 ולא מצליח למצוא משהו רלוונטי ... מה עושים?! :?::?

תודה רבה!

לירן.

פורסם

מה שאני עשיתי, מחכים ומחכים בסבלנות.

אתה מכוון ל 1.6 אטמוספרי? אם כן, ראיתי לא מעט רכבים עם נתונים יפים.

ביטוח אצלי עולה 7 אלף כולל חובה.

לגבי עלויות אחזקה, ובכן, זו לא ניסאו אלמרה, אך מצד שני גם לא בשמיים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מה שאני עשיתי, מחכים ומחכים בסבלנות.

אתה מכוון ל 1.6 אטמוספרי? אם כן, ראיתי לא מעט רכבים עם נתונים יפים.

ביטוח אצלי עולה 7 אלף כולל חובה.

לגבי עלויות אחזקה, ובכן, זו לא ניסאו אלמרה, אך מצד שני גם לא בשמיים.

סליחה על הבורות 8), אבל, איזו אבחנה אני צריך לעשות בין מנוע אטמוספרי למנוע 1.6 אחר? האם לחפש דגם משנה ספציפית ו/או שנה ספציפית ואילך?

תודה, לירן.

פורסם

יש מיני קופר "S" בעלת 184 כ"ס עם מנוע 1.6 טורבו

וישנה מיני קופר בעלת 120 כ"ס עם מנוע 1.6 אטמוספרי- ללא טורבו.

כמובן שגרסת ה "S" יותר יקרה מהרגילה.

פורסם

בתור בעלים של שירוקו מהשנתון -

רב המוכרים רוצים מעל מחירון, כל הרכבים עברו שידרוג / החלפה של תיבת ההילוכים במסגרת אחריות ואין בעיות יותר עם הגיר.

יש רכבים עם מנוע שהוחלף באחריות (מנוע חדש לגמרי מהחברה), במצד כזה יש גם שנתיים אחריות על המנוע החדש שאיתו ניפתרו הבעיות שגרמו לקריסת המנועים תרם זמנם.

רכב מעולה, אני מרוצה ממנו, אתה מקבל חבילת כוח מדהימה (במיוחד עם צ'יפ), הרכב בנוי טוב ונראה מעולה.

לגבי המיני -

אם אתה שוקל ללכת על הקופר הרגילה (לא הS) תבדוק אפשרות קניה של Mini One ושדרוג התוכנה, הרכב זהה לCooper מלבד ניהול מנוע.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

לא הייתי ממליץ לו על השירוקו ולו רק בגלל בעיות האמינות במנוע ובגיר, שני הדברים הקריטיים ברכב.

מה גם שזה חורג מהתקציב שהוא כתב פה, המיני תהיה הבחירה הראויה לדעתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אה, אוקיי. אז את ההבדל בין הדגמים הכרתי (ולכן לא ציינתי את ה-Cooper S שסביר שלא תכנס בתקציב), אבל טוב להכיר את המושגים ...

שאלה נוספת, יש סיבה כלשהי שאף אחד לא "המליץ" על האאודי A1? בכל זאת, מדובר ברכב פרימיום (אע"פ שרמת האבזור בסיסית מאוד בדגם הרגיל) לעומת המיני קופר, תקנו אותי אם אני טועה.

בכל אופן, גם אם אחליט ללכת על מיני כפי שאתם מציעים, אני עדיין נתקל בבעיה אחת עיקרית -- חוסר הזמינות בשוק היד שנייה. אז, לכל אותם בעלי מיני, מעוניינים למכור? 8):roll:

• תוכן חדש...