Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מוזרה במצבר בפונטו שלי.

לא נסעתי במשך 3 ימים במכונית, כאשר באתי להתניע ולנסוע המכונית התניעה בלי שום בעיה והתחלתי בנסיעה. הדלקתי מזגן ורדיו ואורות דרך. הגעתי ליעד שלי לאחר חצי שעה. כיביתי קודם כל את המזגן, את האורות והרדיו ורק אז כיביתי את מנוע המכונית.

אני רוצה להוסיף שכאשר התנעתי בבוקר, קודם כל הכנסתי את הקוד - שבכלל אין צורך בו, כיוון שהוא לא מונע התנעה, רק עושה צפצוף קטן שמפסיק אחרי 2 דקות, אם לא מכניסים את הקוד, בקיצור ניתקו אותו, הוא סתם לתצוגה ומצפצף אם לא מקלידים את הקוד.

אני אוסיף גם שהרדיו עובד אם הרכב כבוי, כלומר כנראה הרדיו מחובר ישירות למצבר. אבל כרגע הוא לא עבד, כי כיביתי אותו לפני שכיביתי את המנוע.

עשיתי את סידוריי וחזרתי למכונית לאחר כ5 דקות, באתי להתניע, והאוטו לא מתניע והשעון הופך ל0:00.

ביקשתי מאיזה נהג מזדמן שיעזור לי להתניע עם הכבלים שלי, חיכינו פחות מ 5 שניות, שהמצבר "יטען", באמת פחות מ5 שניות ניסיתי להתניע והתניע בשנייה, בלי התעכבויות. אני בטוח שהבעיה לא במצבר שמתרוקן, כי החלונות החשמליים עובדים מצוין, גם כאשר האוטו לא מניע ואני מעביר את המפתח למצב MAR (רק זרם חשמל בלי הנעה).

אני אוסיף עוד דבר, שכאשר נסעתי היום ועמדתי ברמזור המחוגים של חיישני הדלק וחום מנוע (שהם חשמליים) נפלו לשנייה, הרדיו נכבה לשנייה ונורת ABS נדלקה, כאילו החשמל ברכב הפסיק למאית שניה.

זה מעצבן אותי, כי אני בטוח שהבעיה לא במצבר, הוא בן פחות משנה! וזה מצבר איכותי של VOLTA. וזה קורה לי לפחות פעם בשבועיים, אפילו בפעמים שנסעתי יום לפני זה, ולא 3 ימים כמו הפעם. חשבתי אולי לקנות מטען נייד למצבר להחזיק במכונית, אבל זה פלסטר ולא פתרון, או אולי זה הפתרון היחיד האפשרי?

מה יכולה להיות הבעיה? אולי פיוז כלשהו, אני לא מבין גדול בחשמלאות רכב.... ואם כן, איזה פיוז?

תודה רבה לכל מי שעונה.

פורסם

בדוק הארקה לגוף הרכב.

בנוסף בספייס בצד שמאל של הרכב מתחת למצבר בקורה יש קופסאת מינוסים, תבדוק שהיא לא שבורה\מנותקת מהגוף..

• תוכן חדש...