Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נתקל איתם בבעיות ? הזמנתי מהם אבקת חלבון של קילו ב-25 במאי ואחרי זה עוד אחד ב-29 במאי גם של קילו.

כבר הרבה זמן שאין עדכון לגבי החבילות , והסטטוס מעקב תקוע על "בתהליך" ורשום MANIFESTED FOR OUTBOUND TRANSPORTATION

יש לציין שבחרתי במשלוח המהיר שלהם . מישהו יודע למה זה נתקע שם כל כך הרבה זמן ?

מספרי מעקב :

GM5451137093423571

GM5451137093460576

פורסם

הזמנתי מהם דווקא המון חבילות, רק פעם אחת הייתה לי בעיה שאיכשהו המוצר שלי הגיע לפרנקפורט :shock:

שלחתי להם הודעה, זה התעכב שבוע מעל הזמן הצפוי והגיע לארץ בסוף

אבל בד"כ גם המשלוחים המהירים שלהם מגיעים תוך 20 ימים +

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הקטע המוזר שהזמנתי מהם גם , שבוע לפני והמספר מעקב התעדכן והגיע בזמן.

אבל זה כבר מוגזם , אפילו לא מתעדכן המספר , ניסיתי לפנות לglobal DHL אבל הם לא חזרו למייל שלי.

פורסם

פעם ראישונה שהזמתני מהם הכל הגיע חלק,

כרגע אני מחכה כבר כמעט חודשיים למשלוח מה-22 לאפריל,

פניתי אלייהם והם בתגובה ביקשו שאחכה עד ל-22 לחודש בגלל עיכובים חריגים שיכולים להיות.

את האמת אני כבר לא מאמין שזה יגיע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בכל מקרה, גם אם החבילה לא תגיע לארץ תשלח לויטהקוסט מייל לשירות לקוחות

הם יבדקו את המספר מעקב, יראו שהוא לא נאסף ולא הגיע לישראל או כל סיבה אחרת לזה שהוא לא אצלך

והם בסופו של דבר יזכו אותך בסכום הקניה או ישלחו את אותה הקניה מחדש על חשבונם.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

עד עכשיו הזמנתי שלושה חבילות מהם.

שניים הגיעו תוך חודש ויום או יומים, השלישי התעקב והגיע אחרי חודש וחצי בגלל שנעצר במכס לבדיקה.

פורסם

מנצל"ש, ברשותכם-אם כבר אנו מתעסקים בvitacost, הזמנתי אצלהם אומגה 3 שהיה אצלהם במבצע (המותג שלהם). תוך כמה זמן זה אמור להגיע?

פורסם

גם אני פעם אחרונה חיכיתי חודש וחצי

זה נשלח משום מה לפרנקפורט ןרק אחרי זה אליי

לא יודע מה הסיפור שלהם שם. נראה לי שואפים יותר מידי ויטמינים במחסנים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

משלוח אחרון של חלבון וקריאטין חיכיתי חודשיים שיגיע...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

התאריך כבר ה-11 והמשלוח עוד לא הגיע.

בחיים לא חיכיתי תקופה כזאת למשלוח :evil:

אז הם ביקשו שאחכה עד ה-22,ואז ייקח להם עוד שבוע לשלוח לי שוב ועוד חודשיים להגיע אליי.

איך אפשר לבטל את התשלום?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...