Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נתקלתי בבעיה, שאני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה.

היום נסעתי עם האוטו כל היום, והנסיעות התנהלו כרגיל. {הרכב: פורד פיאסטה מנוע 1100 שנת 1996}

לקראת הנסיעה האחרונה שלי היום, הבחנתי שרעש לא רגיל מגיע מן האגזוז..(מתאפיין בשמיעה, כמו טורבו)

הבנתי כי הרעש באמת לא רגיל, ומשהו אכן קרה, וכך ניסיתי לאתר את הבעיה.

עצרתי בצד, ובדקתי את הדברים הבאים:

המנוע לא התחמם, ולא חסר שמן, ומים בקו המומלץ.

נתתי מעט גז, והמנוע השמיע את הצליל הרגיל.

חזרתי לאגזוז, נגעתי בו, ושמתי לב בין הנגיעות כי האגזוז ביחד עם המיכל דלק, שהוא זז ומתנדנד מצד לצד.

האם ככה זה אמור להיות?, או שמה זאת הבעיה, שמשמיעה את רעש הטורבו מהאגזוז?..

בכל אופן, אם הבעיה הזאת מצריכה תיקון במוסך, ארצה לדעת קודם כל מה הבעיה, וממה זה נובע, וכמה עולה לתקן דבר כזה.

תודות רבות, לאלו שיושיטו את ידם לעזרה.

עידן.

פורסם

נשמע כאילו האגזוז לא מקובע במקום כמו שצריך,דבר היכול לגרום לרעשים שאתה שומע.

בלנטיס הישנה של ההורים שלי האגזוז נרקב עם השנים ונהיו בו חורים,דבר אשר גרם לרכב להשמיע רעשים כאילו מותקן בו אגזוז לחץ סוג ז'.

תפנה למומחה אגזוזים והוא כבר יגלה בדיוק את הבעיה.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

שלום לך, קודם כל המנועים של הפיאסאטה MK3 הם 1300 סמ"ק ולא 1100 סמ"ק.

האם האגזוז צמוד למרכב הרכב או שמא הוא נפל על הריצפה? ישנן 2 גומיות אשר מחזיקות את הדוד ואת מערכת הפליטה המחוברות לממיר וזה מחובר לסעפת הפליטה. בקטע האחורי של האגזוז ישנה גומיה שמחזיקה את הדוד ואחר כך יש עוד אחת. כנראה שהריתוך או החיבור בין הדוד לבין שאר מערכת הפליטה התנתק וגזים מצליחים להימלט מהקטע בין הדוד לבין הצינור הארוך. או שיש לך חור בצינור או שהדוד עם חור או שהוא רקוב. כמה ק"מ הרכב עבר? מתי החליפו לו דוד או את כל הצנרת לאחרונה באם ידוע לך?

אם אתה מעוניין שלח לי את המייל שלך או פרסם אותו כאן ואני אשלח לך את ספר הטיפולים המלא בכדי שתוכל לטפל בעתיד בדברים כאלה ואחרים.

מאיפה אתה בארץ?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...