Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר בגולף TSI דור 6 (שנת 2010) עם אבזור מקורי של RCD510, שליטה מההגה, בלותות' וחיישן רוורס, כולם מהיצרן.

האם יש בנמצא הד-יוניט 2DIN לגולף שיכול להתאים למערכת SQ? (קומפוננט, סאב, ומגברים איכותיים)

* חובה: מסך מגע ומראה יחסית מקורי.

* חובה: איכות סאונד מעולה, כולל DSP וכיוונונים מתקדמים כמו Time Alignment וחיתוכי תדרים.

* חובה: שליטה מההגה עם הכפתורים הקיימים.

* חובה: בלותות' יציב עם חיוג קל ונוח.

* חובה: חיבור SD CARD או במקרה הפחות טוב USB.

* אופציונלי: לשמר את התצוגה המקורית הקיימת של חיישן רוורס ומזגן, כיום הם מופיעים על המסך המקורי

* אופציונלי: GPS טוב

ניתן להשיג הד-יוניט כזה בארץ?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

יש ברשימה שלך המון "חובה".

בכל הקשור ב sq, אף אחד לא ימליץ לך על דאבל דין שכן הם מכילים המון פונקציות ש sq אינם מטרתם, בקיצורלא כל המכשיר תוכנן סביב sq .

האיכותיים יותר הם של אלפיין, w505/w535, אבל בשביל לשדרג להם את יכולת עיבוד הצליל המוגבלת תצטרך לרכוש גם פרוססור, במקרה הזה גם של אלפיין, ואם אני לא טועה זה עובר את ה 12 k .בקלות, ובמידה ולא תוסיף את הפרוססור תשאר עם ספינת הדגל של אלפיין, עם יכולות כיוונון של hu ששווה 800 שקל בערך.

או לשלב דאבל דין אחר עם פרוססור של אודיסון או jbl.

לדעתי, כל עניין המסכי מגע זה קשקוש, אם אתה מחפש איכות, סינגל דין איכותי מבית קלאריון, פיוניר, אקליפס ודומיהם יעשו את העבודה על הצד הטוב והפשוט ביותר, בלי להוסיף פרוססור ולהסתבך יתר על המידה.

SCANSPEAK

פורסם

אומנם יש לך הרבה דרישות כמו שבני אמר, ולהיגמר ב 1000-2000 שקל זה no go כנראה, אבל לא צריך להיסחף אל כדי 12K, ועוד "בקלות".

מסך מגע, BT, USB ואפשרות שליטה מההגה אתה תוכל להשיג גם מפיוניר מסדרה בינונית שיעלה 2500-3000 ש"ח. האיכות שלו תהיה טובה משמעותית מזו של המקורית, אך רחוקה מהדרישה שלך לסעיף הסאונד.

אלפיין בתקציב של 4000-6000 ייתן איכות סאונד טובה מעט יותר, אפשרויות כיוון נוספות, כבר הגענו לרמה טובה עשרות מונים מהר"ד המקורי וזה בהחלט תחליף מעולה.

אם תרצה יותר מזה- חוששני שאין מנוס מפרוססור חיצוני.

ד"א, גם לקלריון יש 2DIN טוב מאוד, אחד היחידים ששולטים אקטיבי ד"א, למרות שאתה לא תשתמש בזה כנראה, ובגלל זה אני הייתי נשאר איפשהו בין פיוניר מסדרה בינונית לאלפיין מסדרה בינונית-גבוהה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני היתי נשאר אם המקורי והולך על פרוססור, אבל דיברנו על זה כבר...

חבל מאוד להתחיל לעשות השתלות ולאבד פונקציונאליות,

אם אתה רוצה SQ מטורף ומוכן לשאת בהוצאות הפרוייקט, בבקשה... במקרה כזה עדיף טאבלט שמחובר אופטית/דיגיטלית למעבד.

במידה ואתה לא מוכן, עשה לעצמיך טובה לפני שאתה נכנס לברוך ערוך ומייגעה ותקנה פרוססור שיתחבר ל RC המקורי שלך.

• תוכן חדש...