Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שם לב כי התמונה צולמה מגובה רב, מישהו יכול להסביר לי כי אני מבין שמצלמת מהירות נמצאת לצד הכביד ובגובה נמוך יחסית

או שיש מצלמות כאלה בדמות מצלמות אבטחה שבודקות מהירות גם כן?

פורסם

andreyk העלתי תמונה של המצלמה החדשה מול המצלמה מהסוג הישן.

ל'

gatso_ispeed1.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שימו לב שיש מצלמות קטנות על המצלמה הגדולה.

מה כבר התחילו לחבל להם במצלמות?

זה הוצב על מצלמת הניסוי של גהה לצפון,על המצלמות שהוצבו מאז לא ראיתי מצלמות נוספות.

מה שכן לידיעת כל מי שמתכנן לחבל ואו לשרוף...המצלמה מצויידת בחיישנים וכל ניסיון להכות ולחבל בה יגרור הגעת ניידת למקום תוך זמן לא ארוך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה יכול לשרוף את אישתך ולא תגיע ניידת, אבל שרק ינסו לחבל להם במחלבת הכספים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נהגת שודים - בתמונה שהעלת ניתן לראות קופסא ולצידיה 2 מצלמות קטנות (אני מדבר על המצלמה הגבוהה יותר)

האם המצלמות הקטנות האלה שנראות כמו מצלמות אבטחה הן מצלמות מהירות? או שהן רק לאבטחה על הקופסא וזו אחראית

על צילום המהירות?

אני שואל כי עברתי במהירות (בטעות) במקום שהיו 2 מצלמות כאלה לבנות בדיוק אך ללא הקופסא אפורה ואלו

היו תלויות מעל הכביש ולא לצידו, האם ייתכן ואלו מצלמות מהירות?

פורסם

העלתי את התמונה פעם נוספת עם הסברים.

מצלמה מספר 1 היא מצלמת מהירות מהסוג הישן, רובן כבר אינן פעילות,

הן מצלמות רק מהירות או רק בצומת כאשר יש רמזור אדום.

מצלמה מספר 2 היא מצלמה מהסוג החדש,

היא מצלמת מהירות, וכאשר היא מוצבת בצומת בו יש רמזור היא מצלמת מהירות וגם רמזור אדום.

מצלמה מספר 3 היא מצלמת אבטחה ומעקב.

ל'

gatso_ispeed1.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בבקשה.

נסיעה טובה.

ל'

• תוכן חדש...