Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

האם יש דבר כזה לקנות רכב עם מקדמה נמוכה ותשלומים שנפרסים על שאר הסכום?

לדוגמא http://carsale.avis.co.il/avis/leads/avisppc2.aspx?banner=CSRmktg1&gclid=CLfn4tjckLcCFYS_3godhDUAQg (אם הפירסום לא תקין אז אני יורד) , במקרה הנ"ל ראיתי שאין הפרש שצריך לשלם בסוף ה60 חודשים.

אני מקוה שאני מובן..

תודה לעוזרים

פורסם

כמובן, זאת בדיוק הכוונה בפרסום, אתה קונה רכב יד 2, משלם מקדמה ושאר הסכום בכמות תשלומים משתנה,

אתה לא משלם עוד יתרה לאחר מכן, זה לא ליסינג.

רק תוודא שמטפלים ומתקנים הכל לפני שאתה קונה וכמובן שיתנו לך אחריות.

פורסם

היי

הפרסום אכן תקין ,בהחלט יש דבר כזה וראית נכון ,אין הפרש לתשלום לאחר ה 60 חודשים ,לדוגמא שברולט קרוז:מקדמה של 5000 ש"ח, עוד 60 תשלומים של 886 וזהו.

בהצלחה

פורסם

וואו כן זה אכן נראה ונשמע טוב . השאלה מה בריביות שלהם והאם מתאים לך להתחייב לתקופה ארוכה כזו ?!

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

הי

המבצע הנ"ל מתאים אם אין לך את הסכום במזומן וקשה לך להשיג הלוואה נוחה מהבנק.

רק קח בחשבון כמה הערות:

- לא רשום מהי היסטוריית הרכבים. בדר"כ במבצעים כאלו מדובר על רכבי "אאוטלט" כלומר קילומטראז גבוה ו/או מהשכרה.

- שים לב שהתשלום מחולק ל 5 שנים. מן הסתם אם הרכב עובר לבעלותך אתה יכול למכור אותו לפני אבל תמשיך לשלם עליו.

- אמנם אין ריבית, אבל בחישוב מהיר מדובר על מחיר מחירון משוקלל. בניגוד למצב שבו אתה מגיע ללא העסקה לחברת הליסינג ויכול להתמקח קצת על מחיר הרכב.

• תוכן חדש...