Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מאמין באמירות האלה.

במסגרת שיתוף פעולה אפשר לרכך חוות דעת לגבי רכב אבל אם כתבת שהרכב פיקס והרכב בלי שלדה ובלי מנוע, אתה עלול להיתבע ולשלם את הערך שלו. איזה מכון בדיקת רכב בשביל כמה מאות שקלים ירצה לשלם כמה אלפי שקלים ?

כן ?!

תראה (ראשי התיבות של שם אחד המוכרים של האלטו - מקרי, או לא - מתאים. זה לא אומר עדיין שזה הוא. אבל יש קומבינות של סוחרים עם מכונים!)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285447&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F+%D7%9E%D7%9E%D7%9F&page=6

alfa 156 2.5.

פורסם

תשמעו אנשים אתם חייבים לעבוד על הבנת הנקרא שלכם, או שאני צריך לקחת שיעורים בהבעה.

או שאתם לא מבינים אותי, או שאני לא מסביר את עצמי כמו שצריך.

בכל מקרה,

מטרת השרשור הזה היא לא להגיד לכם שהאוטו חרא, והיא גם לא להגיד שכל הסוחרים חרא.

אמרתי עוד בהתחלה, אין לי מושג מה באמת המצב של האוטו הזה, אין לי מושג מי זאת הבחורה הזאת שקנתה אותו והחזירה, אין לי מושג מי זה הסוחר הזה, אין לי מושג מה הבעלים הקודם של האוטו (האמיתי...) ואין לי שמץ של מושג אם לאוטו יש בעיות או לא!

אני גם לא בא להעיד על התנהלות תקינה או לא תקינה של הסוחר או של הקונה - זה לא מעניין אותי!

כל המטרה פה הייתה שתראו מקרה שמסופר עליו, שאין לי מושג אם הוא נכון או לא, אבל שתדעו להיזהר!

עדיף להיזהר מאשר להצטער.

זה הכל!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
כן ?!

תראה (ראשי התיבות של שם אחד המוכרים של האלטו - מקרי, או לא - מתאים. זה לא אומר עדיין שזה הוא. אבל יש קומבינות של סוחרים עם מכונים!)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285447&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F+%D7%9E%D7%9E%D7%9F&page=6

ברור שיש,

אבל לרוב הם נופלים על האנשים הנאיביים מדי, כאלה שלא לוקחים רכב לבדיקה בכלל.

פורסם

כדי להגיע לנזק של 50% ברכב כ"כ זול, לא צריך לעשות תאונה פסיכית.

מספיק נזק חזיתי כדי שישקמו פגוש, רדיאטור, רדיאטור מזגן, מאווררים וכו' וכו' - כל אלה מגיעים בקלות למחירים של 20K ומעלה אם הולכים על מחירון יבואן + עבודה.

אם היה מדובר ברכב בשווי 90K שעבר תאונה בשווי חצי מהרכב, זה כבר היה יותר רציני.

בכל מקרה יש כאן סוחר מתחזה, וזה בלי קשר.

• תוכן חדש...