Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אתמול בערב כשנסעתי שמתי לב לתופעה שלא הייתה עד עכשיו. (אין שום סיכוי שכן)

בזמן נסיעה, כאשר אני לוחץ על הגז אני מרגיש רעידות באיזור המנוע ובדוושת הגז מלוות ברעש טרטור משונה, יש לציין כי רק כשהדוושה לחוצה מעל 70 אחוז בערך התופעה קוראת. כמו כן, אין שום קשר למהירות הנסיעה, זה קורה בכל מהירות ובכל הילוך.

חוץ מזה אני לא מרגיש ירידה בסחיבה.

כשהמנוע בסרק הכל בסדר גמור. אין רעידות בבלימה חזקה או במהירות גבוהה. (הציריות והגלגלים בסדר)

הרכב עבר טיפול קטן לפני 2000 ק"מ. שמן, פילטרים.

האם תושבות מנוע יכולות לגרום לכזו בעייה בצורה כ"כ פתאומית?

אולי הבעייה בככלל באיזור סעפת הפליטה?

כמו שהוזכר בהתחלה, מדובר בפאביה 2002 MPI, ידנית.

תודה רבה לכולם ויום מצויין!

פורסם

תבדוק קודם את תושבות במנוע.

באם יש לך אוטומט, שיטה טובה וקלה לכך היא:

בקש ממישהו שיכנס לרכב, יכניס להילוך קדמי/אחורי וילחץ גז יחד עם ברקס ואמברקס וללא שהרכב יסע. המנוע אמור לזוז מעט מאד לאחד הצדדים. באם יש נטייה גדולה של המנוע בתא, ובהילוך האחר (כאמור, בראשונה השתמש בהילוך אחורי וכו') יש שוב נטייה רצינית לצד השני אזי בדוק את 2 התושבות. אם יש באחד ההילוכים נטייה, בדוק תושבת אחת וכיו"ב.

ספר מה מצאת, ובהצלחה.

פורסם

טוב דבר ראשון תודה על התגובות!

למחרת בבוקר (אחרי הפרסום) פתחתי את המכסה לבדוק את התושבות, לפי הבנתי הן היו תקינות לחלוטין.

מה שכן היה שם זה חופש קטן בין צינור היניקה של האוויר לבין קופסאת הפילטר. לאחר הידוק והחזרה למקום של הצינור יצאתי לסיבוב קצר במושב והבעייה נעלמה כלא הייתה :))) קצת פחות טוב שנסעתי ככה אבל לפי דעתי לא נגרם נזק. מה לעשות, היה מאוחר בלילה ולא עצרתי להסתכל מה קורה בפנים.

תודה שוב!

שבת שלום

• תוכן חדש...