Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.facebook.com/video/embed?video_id=4086047729303

מה אני אגיד.. זה מסוג הסיטואציות שבחיים לא הייתי רוצה להתקל בהם.

אתה יודע שיש לך את היכולת לסתום לילד הזה את הפה בפחות מחצי דקה. אבל זה באמת שווה את הטפיליות של המשטרה שלאחרי ?

אשכרה לקחתי את זה ללב. איזה נוער גודל פה בארץ. נו מילא, רואים שאלו ילדים עניים שבאים ממשפחת מצוקה רק ע"פ הבגדים שלהם, נניח בצד לרגע את ה"חינוך" שקיבלו.

כאלו עדיף לגמור לפני שהם הופכים לבעיה רצינית לציבור כולו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וואו.

אין מילים.

היה צריך להזמין משטרה ברגע הראשון.

באמת הרתיח אותי.

הבנתם מה קרה שם עם הדלת נכון? הנהג ניסה לסגור את הדלת ולהמשיך בלעדיהם והכלב הקטן המשיך לפתוח את השלת מהכפתור החיצוני..

פורסם

לא בקטע פוליטי...

דווקא מילדים ערבים לא הייתי מצפה לכזאת התנהגות אחרי שזקן מדבר איתם...

לרוב יש להם המון כבוד למבוגרים, הרבה יותר מאשר אצלנו....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לא בקטע פוליטי...

דווקא מילדים ערבים לא הייתי מצפה לכזאת התנהגות אחרי שזקן מדבר איתם...

לרוב יש להם המון כבוד למבוגרים, הרבה יותר מאשר אצלנו....

אם לא חינכו אותם לשבת כמו בני אדם באוטובוס, כנראה שלא הגיעו גם לעניין הכבוד למבוגרים.

לך תדע מי הם. אולי הם בכלל ילדי רחוב יתומים.

שיהיה, לא מעניין אותי מהם חוץ מזה שאני בהחלט מאחל להם מוות איטי וכואב בחורף הישראלי.

Freak Miky - יש לי קשר עמוק ורב לאוכלוסיות גדולות בכפרים רבים בצפון. יש משהו במה שהוא אומר.

הילדים שלהם אכן מחונכים לכבוד למבוגרים, יותר מאצלנו בכל אופן.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היו צריכים להשתלט עליהם, לנטרל אותם (אפילו לקשור אותם) ולקרוא למשטרה ולשירותי הרווחה.

אם יש להם הורים, שידפקו להם מכות רצח על זה.

אגב, כשהיה לי עסק והיו באים ילדים ערבים ומתפרעים (בחגים שלהם זה פשוט גיהינום), הייתי פונה פשוט לאיזשהו ערבי יותר מבוגר (באופן אידיאלי בן נוער) ואומר לו "תראה איזה חוסר כבוד. הם מביישים את הכפר\מגזר".

תוך 3 שניות הילדים מקבלים מכות רצח ומתחילים להתנהג כמו בני אדם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שייסה :?

אתם קולטים שלפי הסרטון, יכולים עוד להגיש תלונה על הבחור המבוגר (הוא הרים את היד ראשון),

או על הבחורה שדופקת להם כאפה (מוצדקת ביותר) לקראת אמצע הסרט?

~ללא פואנטה~

פורסם
היו צריכים להשתלט עליהם, לנטרל אותם (אפילו לקשור אותם) ולקרוא למשטרה ולשירותי הרווחה.

ואז איך היית מסביר את זה לשוטר המתחכם שאומר שתקפת אותם, פגעת בהם או כל שקר אחר שפוגע להם בזכות לחופש התנועה ?

לא שאני לא מסכים איתך, פשוט פה מגיעה הבעיה: לא בטוח ששווה כל ההתעסקות הזאת בגלל משטרה וחוקים הזויים.

פורסם

כלומר - סביר להניח שאלו שהשתלטו עליהם\נהג האוטובוס שהעיף אותם בכוח (הרבה כוח) לטובת הזקן היו כנראה יוצאים מזה ללא הרבה עיכוב משטרתי ?

אם אתה אכן צודק, זוהי חצי נחמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, אבל בהתחלה לפני הכאפה הראשונה הם רק שרו בקול רם.

כל עוד הם לא הרימו את היד פעם ראשונה (ובמיוחד לאור גילם הצעיר),

לאף אדם (כולל הוריהם) אין היתר להרים עליהם יד.

(סתם מציין עובדה, לא בעד או נגד).

פורסם
ברגע שהם מרימים יד ופוגעים ברכוש או באחרים, אין בעיה להפיל אותם לרצפה ולהשתלט עליהם בכוח.

יוסי זה לא כזה פשוט, לאבא של זוגתי היה מקרה דומה, ילדים מתחת לבניין שיחקו בתפוזים והתחילו לזרוק על הוויטרינות בבתים :roll:, צעקה שתיים לא עזרה והוא ירד אליהם ולצערי הם התנפלו עליו אז הוא הדף אותם (חבורה של כמה זעטוטים) וחזר לישון.

אחרי שעה דפיקות בדלת, והוא קיבל ליווי אקספרס לבלות את הלילה בתחנת המשטרה לעבור חקירה.. לילדים? כלום.

אני אישית למדתי, ברגע שקורה מקרה כזה אני פשוט מאוד או תופס את המקום הכי רחוק שאפשר או לוקח את הרגליים ובורח, אין לי צורך להפגע ולהיות מעורב בשום שטות כזו. אני אסייג ואומר שבמידה והיו פוגעים בקשיש הייתי מתערב ויהיה מה ככה"נ

פורסם

פה יש תיעוד.

רואים פה מה קרה.

העניין הוא שהזקן הזה גם לא היה "מי יודע מה מכובד" אז הוא גם צעק עליהם כמו ערס.

הוא פשוט גרם להם לחשוב שזה משחק.

אם הוא היה קם ברוגע ואומר להם שזה מפריע, אולי הם היו שותקים ואולי היו מגיעים לאותו מצב, רק כשהם בעצם אלו שהתחילו.

• תוכן חדש...