Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק לי או שאצל כול ה- ESI אין דרך לנעול את תא המטען ?

המפתח יכול רק לפתוח חיצונית ומבפנים כרגיל דרך הידית. אני לא יודע אם זאת תקלה או ככה זה .....

אז אם יש מישהו שיודע לתת לי תשובה איך נועלים את תא המטען או איזה פיתרון יש לבעיה שלי אני מודה לו מאוד....

נ.ב :

הרכב הוא ESI קופה שנת 95 .

פורסם

מה זאת אומרת אומרת אי אפשר לנעול?!

לי יש הונדה סיוויק מודל 92 ,והתא מטען ננעל אוטומטית ברגע שאתה סוגר אותו,אם הוא נסגר הוא גם ננעל ואתה צריך לפתוח אותו עם המפתח או עם הידית מבפנים,לא קיים מצב שהוא סגור ולא נעול,ככה זה אצל כל ההונדות האלו.

איציק.

פורסם

תחבר את הסאב וופר עם שרשרת לרצפה . אין אפשרות לבטל את הפתיחה באופן זמני

(אפשר בעצם ,עם סולנואיד וכו' - אתה באמת רוצה להסתבך?)

פורסם
זה רק בסיווק שלי ככה ( אולי זאת תקלה? ) ?

בשביל להקשות על גנבים עתידיים אתה יכול לנתק את הכבל שמחבר לידית שליד מושב הנהג וגם לנתק את האפשרות של פתיחת הכיסאות האחוריים. ככה שבכל מקרה יצטרכו את המפתח.

פורסם
בשביל להקשות על גנבים עתידיים אתה יכול לנתק את הכבל שמחבר לידית שליד מושב הנהג וגם לנתק את האפשרות של פתיחת הכיסאות האחוריים. ככה שבכל מקרה יצטרכו את המפתח.

במקרה כזה אל תדאג כבר , יפרקו לך את כל האוטו !

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

תראה אם אתה לא רוצה לאפשר גישה לתא המטען במיקרה של פירצה אז תנתק את הכבל מהידית פתיחה ע"י פירוק הקופסא .

ותוציא מהתא מטען את הברזל (איפה שהחוט הצהוב ,פשוט תוציא את הברזל מהפליסטיק שהוא יושב עליו שהידית תעשה חופשיה) מפנים הרכב שלא יוכלו להוריד את הכסאות.

כל העבודה לא צריכה לקחת יותר מחמש דקות ,נורא פשוט .

אצלי חיברתי את הכבר לחוט נסתר שמחובר לכבל שניתקתי מהידית פתיחה שמאפשר פיחה מתוך הרכב ללא צורך במפתח וכמובן רק אני יודע את מיקומו .

בהצלחה

JDM :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...