Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההורים יותר גרועים מהילדים.

למה לא, שיביא לו גם סכין ואולי גם אקדח.

זה למה שומעים שקטינים תוקפים זקנים וכו'.

צריך להעניש את האבא, הילד לדעתי לא אשם, הוא בן 13 כולה, הוא חושב שמה שאבא אומר זה מה שטוב.

פורסם
הילד נהג בשטח או על הכביש?

מבחינת החוק זה לא משנה אם הוא נוהג בשטח או על כביש אספלט,

הוא נוהג ללא רישיון נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אי אפשר להכליל ולא ניתן לדעת,

לכן הוא ילד ולא בוגר, אין לו את שיקול הדעת להבחין בין מה מותר מה אסור,

אין לו את היכולת להבין את המשמעות של מה שהוא עשה.

כאשר יש את הורים שאמורים להוות דוגמא ומופת והם אלו שלומדים מהם מה מותר ובאיזה דרך לבחור,

לכן קטנים נשפטים בבית דין נפרד ובצורה אחרת,

לתת להם את האפשרות לחזור למוטב ולהתברג בחברה שוב בדרך הנכונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא אמרתי שיש כאן אשמה של הילד, ולא אמרתי שלא צריך לתת לו להשתלב ולנסות לקלף אפילו מעט מהתרבות הארסית שהצליח האב להחדיר אליו ב13 שנות חיו, אולם לאור הנסיבות ומקרים קודמים, הסיכויים של הילד לצאת אדם משכיל ונורמטיבי (קרי: לא ערס) נמוכים מאד. ואם הוא כן ייצא כזה, מדובר באדם מיוחד מאד.

פורסם
יש לי תחושה שהילד הזה לא ייצא אקדמאי.

אקדמאי זה האידיאל?

אתה חושב שאין אקדמאים פושעים/רעים/אכזריים/טיפשים/נבזיים?

אולי התכוונת לאזרח שומר חוק?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שאמרתי הרבה פעמים- עם חינוך וערכים באים מהבית. עם הורים כאלה אחרי זה אני לא מתפלא למה הנוער של היום נראה כמו ג'ונגל, שותה עד שכרות בלילות ותוקף זקנים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אתה צודק - אבל מי יחנך את ה"בית"?

הם לא יודעים...

פורסם
כמו שאמרתי הרבה פעמים- עם חינוך וערכים באים מהבית. עם הורים כאלה אחרי זה אני לא מתפלא למה הנוער של היום נראה כמו ג'ונגל, שותה עד שכרות בלילות ותוקף זקנים.

אתה צודק.

אני יכולה לתת לך דוגמא מהעבר הלא רחוק, סה"כ 20 שנים לאחור,

בתקופה שהייתי תלמידה, תלמידים כיבדו את המורים, למעט בודדים אשר היו פורקים כל עול,

ההורים היו מעורבים במה שמתרחש מגיעים לאסיפות הורים, ואם היה משהו חריג היו מומזנים באופן אישי למורה/ רכזת שיכבה ואף למנהל.

היום כבר עברתי צד, אני זו שיושבת בחדר המורים מהצד השני של הכיתה,

יש תלמידים טובים, אין לי ספק בכך, אבל ההורים הפכו להיות פחות מעורבים, לא מתעניינים במה שקורה,

והכי גרוע "נותנים גב" לילד בכל דבר שנעשה.

כן אפשר לשאול את השאלה הזו בקול רם "החינוך לאן?".

ל'

פורסם

חלילה לא מסנגר בלי לדעת יותר פרטים, אך לידיעתכם ילדים בגיל זה ואף צעירים יותר מתחרים כחוק במרוצי מוטוקרוס במדינת ישראל, עם רישיון מירוצים ואופנועים עם מספר אפור.

בהנחה והילד הוא אחד מאלו, קרי בעל רישיון מרוצים ועל אופנוע עם לוחית אפורה, לבוש ביגוד מגן מלא (ואז כל חטאו הוא שימוש בכלי שלא במסגרת מירוץ) - איך זה משנה את דעתכם, אם בכלל?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אתה צודק.

אני יכולה לתת לך דוגמא מהעבר הלא רחוק, סה"כ 20 שנים לאחור,

בתקופה שהייתי תלמידה, תלמידים כיבדו את המורים, למעט בודדים אשר היו פורקים כל עול,

ההורים היו מעורבים במה שמתרחש מגיעים לאסיפות הורים, ואם היה משהו חריג היו מומזנים באופן אישי למורה/ רכזת שיכבה ואף למנהל.

היום כבר עברתי צד, אני זו שיושבת בחדר המורים מהצד השני של הכיתה,

יש תלמידים טובים, אין לי ספק בכך, אבל ההורים הפכו להיות פחות מעורבים, לא מתעניינים במה שקורה,

והכי גרוע "נותנים גב" לילד בכל דבר שנעשה.

כן אפשר לשאול את השאלה הזו בקול רם "החינוך לאן?".

הדגשתי משפט שהוא הכללה. יש ויש...

אני מזהה בעיה של חוסר כבוד למערכת מצד הרבה הורים. מה שמתבטא ביחסם לצוות החינוכי וכמובן במסר שמעבירים לילדיהם.

פורסם
חלילה לא מסנגר בלי לדעת יותר פרטים, אך לידיעתכם ילדים בגיל זה ואף צעירים יותר מתחרים כחוק במרוצי מוטוקרוס במדינת ישראל, עם רישיון מירוצים ואופנועים עם מספר אפור.

בהנחה והילד הוא אחד מאלו, קרי בעל רישיון מרוצים ועל אופנוע עם לוחית אפורה, לבוש ביגוד מגן מלא (ואז כל חטאו הוא שימוש בכלי שלא במסגרת מירוץ) - איך זה משנה את דעתכם, אם בכלל?

לא משנה את הדעה (שלי).

יש לו רישון לנהוג במסלול מירוצים הוא ינהג שם ולא מחוצה לו.

ל'

• תוכן חדש...