Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאסטה 2004, מנוע 1400 גיר רובוטי, הרכב עבר 106,000 קילומטר.

ברכב מרגיש כאילו הקלאץ' מחליק, ולפעמים הרכב מושך הילוך עד טור 3.5-4 בנסיעה רגועה, לא מעביר לפני,

הלכתי למוסך, ולאחר בדיקה המכונאי טען שמדובר בפלטה ודסקית קלאץ',

כמו כן הוא טען שלשנתון הנ"ל אין תחליפי ורק מקורי, והנה ההצעה שהוא הציעה, האם המחיר ההזוי הזה תקין ?

אשמח להצעות תחלופיות !

e9nQ.jpg

פורסם

העלות של בדיקת רכב בסורק-350 ש"ח?! הסורק הזה גם עושה קפה במקרה? :shock:

פלטת קלאץ' שעולה 2800 ש"ח? אמנם הרכב שלי לא כמו אצלך, אבל גם לי יש גיר רובוטי שאצלו עלתה החלפת 2 דיסקיות הקלאץ' 1500 ש"ח במורשה יבואן (במסגרת האחריות).

הצעה מאוד יקרה לדעתי. האם היא הגיעה ממורשה יבואן או ממוסך כללי?

פורסם

מוסך כללי,

אני שוקל ללכת למוסך של מזדה פורד באשדוד לקבל הצעת מחיר על התיקון הנ"ל..

וד"א זה לא בדיוק בדיקה בסורק , אלא בדיקה פיזית, וזה 350 ש"ח לפני מע"מ :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק בשביל לקבל קנה מידה, הייתי שואל אותו גם מה העלות של החלפת הגיר כולו. :lol:

נראה לי מחיר הזוי לחלוטין, אבל אני לא מכיר את הדגם הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעדיף כרגע לא לפרסם את שם המוסך,

וסלואורייד זה קשור לקלאץ', ככה שאני חושב שאין קשר ישיר לתיבת ההילוכים,

אשמח לראות את דעת המומחים!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן, זה היה בהומור - אם זה מחיר של קלאץ' אז מעניין כמה יעלה כל הגיר כולל קלאץ' :-)

ד"א בחצי מהמחיר שקיבלת החלפתי גם גיר וגם קלאץ' ברכב שלי. ברור שמדובר במכוניות שונות לגמרי (ויכול להיות שבאמת המחיר שקיבלת ריאלי לסוג הזה של עבודה), אבל בכל זאת קצת פרופורציה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שיפוץ גיר כזה אצל חבר,שהיה לו רכב זהה נגמר בכמעט כל עלות הרכב -באיזור ה- 5 ספרות.

שפותח השרשור יתפלל שהבעיה רק בקלאץ' ולא בגיר.

עדיף לקבל עוד הצעת מחיר- אם MATAN FR מוכן יהיה למסור לך את פרטי המוסך,שבו בוצעה העבודה זה יעזור לך.

המוסך יוצא כאן טמע כיוון,שבד"כ רוב המוסכים,שיבדקו רכב בסורק כאשר תתקן אצלם את התקלה לא ייגבו כסף על איתורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לי בעיה למסור את שם המוסך, אך לי יש טויוטה יאריס ולפותח השרשור יש פורד פיאסטה. חוץ מהשוני בין מוסכי היבואן, איני בטוח שמבנה הגירים זהה.

• תוכן חדש...