Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
zohar

אני לא מכיר אתרים באירופה ,

אני מתגורר בארה"ב כך שעלויות המשלוח לא כל כך גבוהות אם בכלל

בהצלחה

הי MB.

אז אתה גר בארה"ב. יפה.

איך אתה מכיר את כל חנויות החלפים וכו' למרצדס? אגב, איזה רכב בדיוק יש לך?

מוכר לך אולי נושא המשלוחים מארה"ב לארץ ועם איזו חברה טובה כדאי לעבוד? אני מבין שהן נותנות כתובת וכו' אך האם יש לך מושג רחב יותר בנושא? - העניין הוא שאם אני בודק מוצר כלשהוא האיביי הרי שהוא מיד מזהה שאני מישראל ודורש לעיתים 50/60 $ על מוצר שעשוי לעלות רק חצי מכך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, לא התקבלו קודי תקלה כלשהם לאחר הסריקה. לא נרשם Misfired לאף אחד מהצילינדרים.

למיטב ידיעתי שסתום הegr מעולם לא נוקה, כששאלתי במוסך על ניקוי ראשוני לשסתום (אפילו סתם התזת ספריי קורבורטרים פנימה לשחרר את הציר התקוע) נאמר לי כי אין גישה ויש להחליף את השסתום.

בכל מקרה MB, תודה לך על העזרה.

חיים

פורסם

zohar

אני נוהג בsl500 שנת 1998 (מאוד אוהב את הדגם הזה וכמו כן לדעתי זה אחד הדגמים האחרונים של מרצדס שניתן לעבוד עליו ללא יותר מידי אלקטרוניקה...)

חיים

ניתן לנקות את הegr בדרך כלל הצינור מתמלא ונסתם

תבדקו את הלינק

וכמו כן בלינק הזה יש תמונות איך הוא נראה כאשר הוא סתם אמנם זה m113 אבל זה אותו דבר כמו m112 רק 8 צילינדרים

http://www.benzworld.org/forums/w163-m-class/1414892-changed-my-egr-valve-today.html

בהצלחה ועצמאות שמח

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...