Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גורייד 150 סאן יאנג שנת 2003 זה קטנוע פצצה לדעתי לא עשה לי בעיות עד עכשיו

אני מרוצה ממנו מאד אבל ישנה בעייה קטנה כאשר אני מתחילה את הנסיעה הוא מקרטע רועד

ואז נוסע חלק אני בעיקרון מבין את כול המערכות באופנועים ובמכוניות בעיקר

אני יודע שהבעיה היא מהגיר כי המנוע עובד חלק ונקי

אני יודע שהבעיה היא מאוריאטר אך קשה לדעת אם הבעיה היא מהמשקולות (רולים) או מסנדלי הסחיבה

אודה לכם עם תענו לשאלתי.

פורסם

נתקלתי כמה פעמים בג'וי רייד בבעיה הזאת, גם ב150, וגם ב200, היו 3 בעיות שנפתרו.

א. החלפת משולשים.

ב.החלפת רצועה.

ג. שיוף קל של סנדלי הסחיבה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תודה אחי על תשובתך האם תוכל להסביר לי מה זה משולשים בקטנוע

ואם צריך לשייף את סנדלי הסחיפה אולי הסיבה היא שהם נזרקים מהר מדי בכוח הצנטרפוגלי

לדעתי זה לא הרצועה אלא המשקלות

פורסם

בבית רולים יש צלחת הובלה, הצלחת נעה על 3 מסילות שנמצאות בבית רולים, אבל כדי למנוע בלאי יש בין הצלחת לבית רולים משולשים מפלסטיק קשיח שתפקידם לספוג את הבלאי שנוצר מהחיכוך ויש להחליפם כל טיפול גדול.

לשייף את הרפידות בסנדלי סחיבה זה כדי להוריד שכבה קשה מעליהם שגורמת להחלקת הסנדלים בפעמון,

ואין קשר לזמן פתיחת הסנדל.

יש מצב שהרצועה גם ישנה ומחליקה בפתיחה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...