Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock: תגיד אתה רציני? היה לי קורה דבר כזה ושעה אחרי זה האוטו היה במוסך ולא הייתי מתקרב אליו.

אם המוסך היה סגור הייתי מביא אותו יום למחרת לא משנה איפה אני ולא משנה מה יש לי לעשות. וכן גם אני חייל וגם מתאמן וגם עובד. דברים כאלה זה לא צחוק.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רציני, היא לא.

אתה חושב שלא ניסיתי לשכנע אותה ללכת למוסך כמה שיותר מהר?

כל עוד היא לא מבינה את חומרת המקרה היא לא תזדרז ללכת למוסך!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הו שלום לך מר מפרסם סמוי של דלק מוטורס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע כמה אתה קרוב לידידה שלך אבל אני הייתי שם 500 שקל, נותן לה פנדה מהשכרה לשבוע ושם את האוטו במוסך. אחרי 24 שעות הם צריכים לתת לך רכב חליפי אם לא פתרו את התקלה. אז בעצם את הפנדה צריך רק ליומיים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

יש סיפור די דומה עם מאליבו שנים 2005-2007.

יש מספר מיקרים לא קטן בארה''ב של אנשים שההגה שלהם הפסיק לעבוד באמצע הנסיעה, כתוצאה מזה קרו מספר תאונות קשות בארה''ב והיה ריקול.

גם שם היה הגה חשמלי וגם שם התופעה הייתה ציפצוף והבהוב נורת ההגה.

תטפל ברכב כמו שצריך ואל תיסע עד שתהיה בטוח שתיקנו הכל.

בהצלחה.

פורסם
תמיד אמרתי שהגה חשמלי זה לא אמין בעליל. עכשיו זה רק מצדיק את מה שאמרתי.

לא, זה רק מוכיח שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

כמו שאמרו כאן קודם, בהגה חשמלי, רק התגבור הוא חשמלי. בדיוק כמו שבהגה הידראולי, התגבור הוא הידראולי. כל השאר זהה. מה שזה אומר הוא שאם המערכת ההידראולית תתקלקל, לא יהיה לך תגבור. במקביל, אם המערכת החשמלית תתקלקל, לא יהיה לך תגבור. עכשיו בוא נחשוב מה אמין יותר, מערכת הידראולית או חשמלית... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^

אני דיי בור בנושא הזה, אך ההגיון אומר לי שתגבור ההגה החשמלי בעל פוטנציה גבוהה יותר לשבוק חיים, הרי כל קצר קטן או התקנה חובבנית של רכיב חשמלי כמו שעושים כאן ברוב המוסכים יגרמו לתגבור החשמלי להפסיק לעבוד לא?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

חבר, ברצינות, אם החיים של הידידה חשובים לך, תשכנע אותה. זה לא שהתגבור של ההגה מתנתק, זה שההגה ננעל וזה נורה אדומה, זה תקלה בטיחותית חמורה מאד.

פורסם
חבר, ברצינות, אם החיים של הידידה חשובים לך, תשכנע אותה. זה לא שהתגבור של ההגה מתנתק, זה שההגה ננעל וזה נורה אדומה, זה תקלה בטיחותית חמורה מאד.

עזוב.. אחר כך הנשים בוכות למה "יורדים" על הנהיגה שלהם.. וההבנה שלהן בנושא.

פורסם

אם במצב המתואר של פותח השרשור ההגה מתפקד כהגה ללא שום תגבור, כלומר לא הידראולי ולא חשמלי, וזה בעצם לנסוע ברכב ללא "הגה כוח" כביכול, אז לתאר את זה כמסוכן זה נשמע לי תמוה, הרי איך נהגנו בעבר עם הגה לא חשמלי והידראולי?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

חיילת, שתנסה לשכור רכב לכמה ימים, ה400 שקל האלה יכולים למנוע תאונה.

זה רכב מסוכן ומפחיד.

בלמים והגה לא משחקים, יש בעיה הולכים למומחים, אלה אם אתה יודע את העבודה ויש לך ניסיון.

לגבי הבלם יד, ב120 קמש, לא בטוח שתצליח לבלום.

חוץ מזה בכל רכב חייב ליהיות פמפום אחד של הברקס לפחות, אחרי כיבוי המנוע, ככה שתיהיה לך הזדמנות לעצירה חזקה.

חוץ מזה, קרוב משפחה שלי, היה לו מוסך שמתעסק עם כל זה ששובח פה בפורום, אמר שמאז התגבור החשמלי בכל הגרמניות, הוא לא רואה אותם יותר.

לגבי השאלה מה אמין יותר, חשמלי או הדראולי, תלוי בתוצרת.

באופן כללי, תמיד החשמלי יהיה אמין יותר, ובמנועים מהשנים האחרונות בכלל!

לרכבים פשוטים, הכי טוב הגה חשמלי, גם שהוא לא מעביר תחושה כמו הדראולי, הוא יותר חסכוני ואמין.

פורסם
^

אני דיי בור בנושא הזה, אך ההגיון אומר לי שתגבור ההגה החשמלי בעל פוטנציה גבוהה יותר לשבוק חיים, הרי כל קצר קטן או התקנה חובבנית של רכיב חשמלי כמו שעושים כאן ברוב המוסכים יגרמו לתגבור החשמלי להפסיק לעבוד לא?

באופן כללי לגמרי, אם כי ככל הנראה גם נכון לתחום הספציפי הזה, מערכת חשמלית יותר אמינה ממערכת מכנית, ומנוע חשמלי יותר אמין ממשאבה הידראולית (במיוחד כשבמנוע כזה יש פחות רכיבים והוא פשוט יותר לייצור).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם במצב המתואר של פותח השרשור ההגה מתפקד כהגה ללא שום תגבור, כלומר לא הידראולי ולא חשמלי, וזה בעצם לנסוע ברכב ללא "הגה כוח" כביכול, אז לתאר את זה כמסוכן זה נשמע לי תמוה, הרי איך נהגנו בעבר עם הגה לא חשמלי והידראולי?

תאר לעצמך שאתה רגיל לסובב הגה בקלות ופתאום בפניה ההגה מתקשה פי 10 נגיד, רוב הסיכויים שאתה תיזרק עם הרכב.

זה לא שאי אפשר לנהוג ככה זה פשוט שאתה לא מצפה שדבר כזה יקרה.

• תוכן חדש...