Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשנו רכב מטרייד-אין של לובינסקי (סיטרואן פיקסו C4).

קיבלנו אחריות של שנה על המנוע והגיר.

מההתחלה היתה בעיה של שריפת שמן וכל הזמן הלכנו למוסך (המוסך הוא מוסך של לובינסקי גם כן), וניסו להתנער מהבעיה.

עכשיו, אחרי כמה חודשים, הסכימו סוף סוף להכיר בבעיה ולקחת אחריות, והטרייד אין יממן החלפה של המנוע במנוע משופץ.

המוסך טוען כי אנחנו לא מקבלים הארכה של האחריות על המנוע, אלא שכשמסתיימת השנה מיום הרכישה, אין יותר אחריות.

האם זה הגיוני ומה אפשר לעשות כנגד טענה כזו?

פורסם

האחריות תקפה לזמן שקנית בו את הרכב.

אם הבטיחו לך שנה מיום קניית הרכב אס תקבל שנה.

במהלך השנה אם יחליםו לך חלקים שונים זה לא אומר שעל החלקים האלה צריך להאריך מעבר לאחריות המקורית.

יכול להיות שיוכלו לבוא לקראתך כמחווה של רצון טוב ויתנו עוד קצת, אבל גם זה אני לא חושב.

פורסם

איפה מחליפים את המנוע של הרכב?

תבקש אחריות מוסך על המנוע שיוחלף.

חלק מהמוסכים מביאים 3 חודשים, אחרים 6 חודשים.

שי.

פורסם

תראה למרות שניסו להתנער ממך, דבר שלצערנו די מקובל בעולם הרכב, אך בשורה התחתונה יש לך כיום אחריות ולכן קיבלת מנוע אחר, במקום המנוע התקול שיש ברשותך.

הארכת אחריות לא אמורה להינתן עקב החלפת המנוע, מהסיבה הפשוטה שכרגע יש אחריות ולכן מכבדים אותה ואתה מקבל מנוע אחר.

אם תצוץ בעיה נוספת זהה/במשך תקופת האחריות המקורית של השנה, לובינסקי יצטרכו לפתור את הבעיה ולשאת בעלויות התיקון כפי שהתחייבו בחוזה.

כפי שרשמו מעליי על מנוע מפירוק מקומי או ייבוא נוטים לתת אחריות של 3-6 חודשים במוסך המטפל, כמובן במידה ושילמת על התיקון במקרה הזה לא סבור שכך יהיו הדברים.

לעוד כמה זמן נשארה לך אחריות מהשנה המקורית שקיבלת?

פורסם
איפה מחליפים את המנוע של הרכב?

תבקש אחריות מוסך על המנוע שיוחלף.

חלק מהמוסכים מביאים 3 חודשים, אחרים 6 חודשים.

שי.

הבחור שהגיב לפניך צודק לחלוטין.

יש אחריות של 3/6 חודשים רק אם אתה משלם על המנוע.

אם ההחלפה מתבצעת במסגרת אחריות ללא תשלום מצד הלקוח, אין אחריות נוספת.

במקרים אלו האחריות על המנוע שהוחלף היא עד סיום האחריות המקורית, ואין "אחריות על אחריות".

פורסם

אני בטוח שאם אחרי שיחליפו את המנוע ותיגמר האחריות וגם אם יעבור זמן קצר אחרי זה תהיה בעיה כלשהי במנוע, אז חברה רצינית לא תתנער מאחריות.

פורסם

הי,

סליחה שהרבה זמן לא עניתי.

וצר לי גם לאכזב אתכם אבל אני בחורה, לא בחור. :oops:

אני מקווה שגם לנשים מותר לשאול שאלות על רכבים.

האחריות נגמרת לי ביוני.

הדאגה שלי היא שלא מדובר כאן על מנוע חדש. הם יחליפו למנוע של מכונית אחרת שהושבתה, ואיך אני יכולה לסמוך על זה שזה יהיה מנוע טוב?

פורסם

זה טוב שיש כאן גם נשים ששואלות שאלות :)

זה יכול להיות שיפוץ או מנוע משומש/משופץ, לא יביאו שום מנוע חדש.

במידה והמנוע ישראלי אפשר לבדוק לפי. מספר הרכב שהוא הורד ממנו את ההיסטוריה של המנוע.

בהחלפה תבקשי את מספר הרכב שממנו נלקח המנוע וככה יהיה לך מושג.

זה מאוד בעייתי לבדוק מצב מנוע בצורה. טובה כשהוא מחוץ לרכב ולא עובד.

בהצלחה.

פורסם
הי,

סליחה שהרבה זמן לא עניתי.

וצר לי גם לאכזב אתכם אבל אני בחורה, לא בחור... :oops:

אני מקווה שגם לנשים מותר לשאול שאלות על רכבים......

האחריות נגמרת לי ביוני.

הדאגה שלי היא שלא מדובר כאן על מנוע חדש. הם יחליפו למנוע של מכונית אחרת שהושבתה, ואיך אני יכולה לסמוך על זה שזה יהיה מנוע טוב?

מה שנשאר זה להתפלל.

בוא נגיד ככה, טרייד-אין לא תאמץ ויביא לך את המנוע הכי טוב שהוא יכול למצוא, סופו של דבר הם מנסים כמה שיותר לחסוך.

צריך מזל בדברים האלה.

אני שהחלפתי מנוע, הבעל מוסך לא ביקש את הכסף עד שנסעתי כמה מאות ק"מ ואמרתי לו שהכל בסדר, אם לא היה בסדר הוא היה מחזיר ומביא מנוע אחר.

• תוכן חדש...