Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

האם ישנה חברה שעושה השכרת רכב לסופ"ש ארוך (חמישי-ראשון) לנהג חדש צעיר בתקופת המלווה עם 7 מקומות?

מישהו מכיר? התקשרתי לחברות הגדולות והם סרבו...

פורסם

תנסה לבדוק בחברות הקטנות, שם מדוייק של חברה אין לי לתת לך אבל אני זוכר שיש חברה בבני ברק שמשכירה.

אגב, בן כמה אתה ? כי יש הבדל בין נהג חדש בן 18 לבין נהג חדש בן 24.

פורסם
מה משנה לך 7 מקומות בכל מקרה אתה לא יכול להסיע יותר מ2 אנשים

תחכה קצת

+1

...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תחכה קצת

מה זאת אומרת? אם הוא נוסע עם מלווה, הוא יכול להסיע עד 8 נוסעים.

פורסם

תחכה קצת

קצת שכל בבקשה, כל עוד הוא בתקופת מלווה הוא יכול אוטו מלא לא משנה מה. (אך ורק עם מלווה שיושב מקדימה).

אחרי שתקופת המלווה נגמרת, הוא יכול אוטו מלא רק אם יש מלווה איתו. אחרי שנתיים יכול אוטו מלא בלי מלווה.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

כנראה שלא הובנתי.

הנהג החדש הוא בן 21 והוא האח של חברה שלי.

אני נוהג משנת 2005 ואני שואל בשמו.

למיטב ידיעתי, במידה ויושב לידו מלווה הוא רשאי להסיע עד 8 נוסעים + נהג או הרשום ברישיון הרכב (הנמוך מבניהם).

אנחנו רוצים לצאת לטיול משפחתי (6 אנשים) והבנו שלהוציא 2 מכוניות זה לא ריאלי ולכן בכל מקרה - נשכור רכב.

חשבתי לנצל את ההזדמנות מכיון שזהו החודש האחרון לתקופת הלוווי שלו וכבר גמענו יחדיו כמות נכבדת של ק"מ ברדיוס של בערך 100 ק"מ מהבית לכל היותר וזו הזדמנות לצאת קצת יותר מהרדיוס וגם להתנסות בנהיגה על רכב ארוך קצת יותר מהרכב הקיים...

בכל מקרה אני אשאל בחברות הקטנות. תודה לכולם.

• תוכן חדש...