Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש אצלי כיכר קטנה בעיר שלי שאם אתה בא מכיוון אחד יש לך תמרור עצור ושתי קווי עצירה, אחד לפני המעבר חציה ואחד אחרי

עכשיו אני כבר טיפה לא בקיא בחוק אבל ניראלי יותר הגיוני לעצור לפני המעבר חציה. פעם ראיתי שוטר (ספציפית לא נהגתי) מתחבא בפניה ימינה כך שהנהג שלא עוצר בעצור לא יראה את השוטר.

מעניין אותי האם יש חובת עצירה גם בקו שאחרי מעבר החציה.

ואם אין קו עצירה בכלל אז כדי לעצור פעם לפני המעבר חציה ופעם בקו הצומת?

מישהו שיש לו קצת ניסיון בסיטואציות האלה יודע מה החובה?

אגב טיפה עצוב אבל יש נהגים שבכלל לא עוצרים או כאילו עוצרים כזה וממשיכים, תרבות האוטומטי.

תודה

מסרב לחתום:evil:

פורסם

תלוי בהולכי הרגל ובראות שלך.

אם יש לך ראות טובה על הרכבים שעוברים תעצור לפני.

אם אין לך ראות בכלל תעצור אחרי ואז כדי לשפר תגלוש מעט.

אם יש הולכי רגל כמובן לעצור פעם אחת בשבילם ועוד פעם בשביל התמרור.

פורסם

גם אני אמרתי את זה, בכניסה לשכונה שלי בשיכון המזרח בראשון לציון.

יש כיכר עם עצור, מול בית של שוטר, הבחור היה יוצא בלילות מצלם אנשים שלא עוצרים שם ואז מעביר את זה למשטרה איכשהו.

לפני יומיים החליפו לתמרור תן זכות קדימה והורידו את העצור.

Opel Adam S 2017

פורסם

העצירה לפי חוק צריכה להתבצע בקו קצה המדרכה, כאשר אין קו עצירה.

כאשר יש קו עצירה, יש חובה לעצור בקו בלבד. במקרה שלך, לא זו ששמו תמרור עצור לפני כיכר, אלא גם שמו שני קווים עצירה, פשוט טמטום. לדעתי, לפי החוק, צריך לעצור בשני הקווים.

נסה לשלוח מכתב לעירייה עם תצלום, ולהסביר למה זה מיותר שיש שני קווי עצירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בכפר סבא יש משהו דומה.

לא תמרור עצור לפני כיכר אלא סתם תמרור עצור בצומת T.

הקטע הוא שהשדה ראייה שלך כלכך מוגבל שאתה עוצר בקו העצירה ואז גולש עוד בערך 3 מטר עד שאתה רואה משהו.

וגם אז אתה נעצר כי זה רחוב דיי חיי ויש לא מעט תנועה.

ותמיד, אבל ת-מ-י-ד אחרי הפנייה יש ניידת תנועה שנותנת דוחות לאלה שכביכול לא עצרו!

הבעיה שהשוטרים עצמם רואים את המכוניות מבצבצות מהפנייה רק אחרי שעצרו והתחילו לגלוש.

לא פעם עצרו אותי בטענה שלא עצרתי ואיכשהו תמיד הצלחתי לתת מזה. (תוך כדי מתן הסבר על כך שעצרתי וזה לא בשדה ראייה שלהם וכ׳ו וכ׳ו..... ושלא ינסו למלא את המכסה היומית שלהם על חשבוני)

אבל לא פעם ראיתי מקרים שהם בסוף כן רשמו את הדוח והרכב כן עצר פשוט זה לא בשדה ראייה שלהם.

בכל אופן, (אחרי חפירה קטנה :) )

מאז אני עוצר גם בקו וגם אחרי ואם צריך גם עוצר למשך דקה.

"אם יכולת לבחור בין שלום עולמי לבין הכסף של ביל גייטס"

באיזה צבע תהיה הלמבורגיני שלך? :lol:

פורסם
גם בכפר סבא יש משהו דומה.

לא תמרור עצור לפני כיכר אלא סתם תמרור עצור בצומת T.

הקטע הוא שהשדה ראייה שלך כלכך מוגבל שאתה עוצר בקו העצירה ואז גולש עוד בערך 3 מטר עד שאתה רואה משהו.

וגם אז אתה נעצר כי זה רחוב דיי חיי ויש לא מעט תנועה.

ותמיד, אבל ת-מ-י-ד אחרי הפנייה יש ניידת תנועה שנותנת דוחות לאלה שכביכול לא עצרו!

הבעיה שהשוטרים עצמם רואים את המכוניות מבצבצות מהפנייה רק אחרי שעצרו והתחילו לגלוש.

לא פעם עצרו אותי בטענה שלא עצרתי ואיכשהו תמיד הצלחתי לתת מזה. (תוך כדי מתן הסבר על כך שעצרתי וזה לא בשדה ראייה שלהם וכ׳ו וכ׳ו..... ושלא ינסו למלא את המכסה היומית שלהם על חשבוני)

אבל לא פעם ראיתי מקרים שהם בסוף כן רשמו את הדוח והרכב כן עצר פשוט זה לא בשדה ראייה שלהם.

בכל אופן, (אחרי חפירה קטנה :) )

מאז אני עוצר גם בקו וגם אחרי ואם צריך גם עוצר למשך דקה.

זהו אני עוצר ולא על איזה שמינית קמש אלא למשך שניה מרגיש את הרכב

אולי כדי לחזור כמו תלמיד נהיגה לעצור ל5 שניות (שבהם לכאורה אתה מעביר לראשון) אפילו שמר ישראלי שמאחורי שכל כך ממהר הביתה יהיה חייב ללחוץ על הצופר.

אני עוד נהג חדש ככה שלא חסר שוטרים שאוהבים להטיף ולחנך ולתת דוחות כי לא ניראה להם לעיין שמישהו צעיר נוהג או מתוך מסקנה שכל הנהגים החדשים עבריינים וצריך לטפל בהם וכו..

מסרב לחתום:evil:

פורסם
זהו אני עוצר ולא על איזה שמינית קמש אלא למשך שניה מרגיש את הרכב

אולי כדי לחזור כמו תלמיד נהיגה לעצור ל5 שניות (שבהם לכאורה אתה מעביר לראשון) אפילו שמר ישראלי שמאחורי שכל כך ממהר הביתה יהיה חייב ללחוץ על הצופר.

אני עוד נהג חדש ככה שלא חסר שוטרים שאוהבים להטיף ולחנך ולתת דוחות כי לא ניראה להם לעיין שמישהו צעיר נוהג או מתוך מסקנה שכל הנהגים החדשים עבריינים וצריך לטפל בהם וכו..

נכון, שיצפור עד מחר.

בסופו של דבר אתה משלם את הדוח ולא הוא..

"אם יכולת לבחור בין שלום עולמי לבין הכסף של ביל גייטס"

באיזה צבע תהיה הלמבורגיני שלך? :lol:

• תוכן חדש...