Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה... אני במצב שבו אני מתגלח בערך פעם בשבוע, מחכה שיצמח זקן וחוזר חלילה... החלטתי לשמור על הלוק המזוקן לתקופה הקרובה ואני מחפש מכונה טובה, לא יקרה (עד 250 ש״ח) שתוכל לקצץ את הזקן לרמה קצרה. אני לא מחפש לעשות מסגרות או זקן צרפתי.. רק מכונה שתקצץ טוב ושאני יוכל לסדר בה את הצדדים של השיער בראש פה ושם. קראתי בזאפ ביקורות טובות על Philips G370, היא גם לא יקרה, אז אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון איתה והמלצות על מכונות אחרות... תודה (:

פורסם

הG370 אצלי כבר 3 שנים. מכונה מעולה, עמידה וחזקה.

החסרונות שלה הם איכות פלסטיק ירודה ושבירה, והיא גם מרעישה לא מעט.

אך אם אתה אחד ששומר על הדברים שלו, ולא נופלים לו דברים מהידיים, אז אין לך מה לדאוג.

לשם השוואה - רכשתי בחו"ל לפני כשנה גם מכונה של רמינגטון מדגם PG520 שנמכרת בארץ בעלות של 500 שקלים+-.

המכונה היום נמצאת בפח מאחר והפסיקה לעבוד. לא ניתן לעבוד איתה עם מטען מחובר, טעינה מלאה מספיקה גג לחצי שעה עבודה.

מנוע חלש, מסרקים לא שימושיים (המסרק של הזקן פשוט ביזיון). מצאתי את עצמי חוזר למכונה הזולה של פיליפס ומרוצה עד הגג.

פורסם
הG370 אצלי כבר 3 שנים. מכונה מעולה, עמידה וחזקה.

החסרונות שלה הם איכות פלסטיק ירודה ושבירה, והיא גם מרעישה לא מעט.

אך אם אתה אחד ששומר על הדברים שלו, ולא נופלים לו דברים מהידיים, אז אין לך מה לדאוג.

לשם השוואה - רכשתי בחו"ל לפני כשנה גם מכונה של רמינגטון מדגם PG520 שנמכרת בארץ בעלות של 500 שקלים+-.

המכונה היום נמצאת בפח מאחר והפסיקה לעבוד. לא ניתן לעבוד איתה עם מטען מחובר, טעינה מלאה מספיקה גג לחצי שעה עבודה.

מנוע חלש, מסרקים לא שימושיים (המסרק של הזקן פשוט ביזיון). מצאתי את עצמי חוזר למכונה הזולה של פיליפס ומרוצה עד הגג.

לצד הרבה ביקורות חיוביות נתקלתי באנשים שטענו שהוא מכאיבה ותולשת שיערות.. זה נכון? או שהקיצוץ עובר בקלות?

פורסם

יש מכונה של moser שעובדת נהדר. אתה יכול לחפש כאן בפורום את הדגם הספציפי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני עברתי להתגלח עם מכונה לפני כמה שנים. אחד הדברים שעצבנו אותי זה הלכלוך שזה עושה - תמיד מתפזרות שערות

בסביבת הגילוח (מה שגורם לי לתהות איך זה מסתדר לאלה שמתגלחים בבוקר בפקק..).

אז מצאתי פתרון - מכונה עמידה למים, ככה אפשר להתגלח במקלחת בלי לכלוך. היתרון הנוסף של זה - הגילוח הרבה יותר

קל. מה שקורה ברוב המכונות זה שכשיש זקן בן שבוע נגיד, אחרי שהמכונה חותכת השיער מצטבר על הסכינים, ואז זה מפריע

לחיתוך, וזה מתחיל למשוך שערות ולכאוב. כשאני מתגלח תחת זרם של המקלחת - המים כל הזמן מפנים את השערות שנחתכות,

והגילוח חלק ונעים.

אחרי שניסיתי כמה דגמים, נשארתי עם דגם אחד שבכלל מיועד לגילוח של הגוף לגבר, אבל עושה עבודה מעולה גם בפנים.

זה נקרא bodygroom של פיליפס/נורלקו, זה מה שיש לי :

http://www.ebay.com/itm/Philips-TT2040-BODYGROOM-ULTIMATE-3D-PRO-Trimmer-Shaver-Cordless-Rechargeable-/390481123628?pt=UK_Health_HairRemoval_RL&hash=item5aea7d192c

אני משתמש בו לגילוח חלק (וזה מדהים שזה יוצא חלק ממש כמו סכין, בלי הרבה מאמץ), אבל אם משתמשים רק בסכין הצדדית

יוצא גילוח כמו שאתה רוצה. מהצד השני יש גם מסרקים באורכים שונים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

misterb, הדלקת אותי..

איך היא בקיצוץ זיפים לרמה של 0 (שעדיין יהיו זיפים, לא חלק לגמרי)? יש כמה דרגות חיתוך (גלגלת\כמה מסרקים)?

פורסם

כמו שאמרתי - בראש של הגילוח יש משני הצדדים סכינים שהתפקיד שלהן לקצוץ קודם שערות ארוכות לגובה כזה

שהן יכנסו בקלות לחרירים הקטנים שבאמצע, שזה מה שעושה את הגילוח החלק.

אם מחזיקים אותה בזוית, אז רק הסכין הצדדי חותך והשערות לא נכנסות לחרירים ומתקבל חיתוך 0.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ממ, לפי המלצות שאני רואה באינטרנט נאמר פה אחד שהמכונה מצויינת להכל מלבד לקיצוץ זקן פנים..אתה בטוח במה שאתה אומר? :|

פורסם

כמו שאמרתי אני משתמש בה לגילוח חלק.

בזה היא עושה עבודה מעולה, כבר שנה ומשהו.

היו כמה פעמים שעשיתי גילוח 0 שיישארו זיפים.

היא עשתה את העבודה אבל אין לי יכולת להשוות

למשהו אחר כי לא ניסיתי במכונות אחרות שמיועדות לזה.

כמו כן - אם מתגלחים בה על יבש, בלי זרם של מים על הסכינים,

היא לא משהו ומתחילה למשוך. אולי מזה נובעות הביקורות השליליות.

היצרן אגב בפירוש אומר שהיא מיועדת לשימוש מהצוואר ומטה בלבד.

אין לי מושג למה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...