Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק: אחי היה מעורב בתאונת שרשרת: נכנס במישהו מאחור, לטענתו בעוצמה רבה (מהירות בינעירונית, ללא האטה)

לא ראיתי את הרכב לאחר התאונה (ליסינג).

לטענתו הרכב הניע ונסע כמה מטרים (לפינוי הכביש).

שום כרית לא נפתחה :shock:

אין פציעות למעט חבלות קלות מחגורות הבטיחות.

הרכב הוא קאיה פורטה.

הפתיחה של הכריות היא פונקציה משולבת של מהירות הרכב בזמן הפגיעה, זווית הפגיעה (שים לב שהרכב "יודע" איזה כרית לפתוח- לא בכל תאונה כל 6 או 8 הכריות נפתחות. לפי זווית הפגיעה הרכב מחשב אילו כריות יועילו ואילו לא) ועוצמת המכה.

כנראה שהרכב "חישב ומצא" שבתאונה של אחיך לא היה צורך בפתיחת הכריות.

תקלה במערכת תתכן, אך הסבירות די נמוכה.

העיקר שאחיך יצא מזה בשלום.

כל השאר שטויות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כריות הוילון עובדות בדיוק כך. הן שוכבות בתוך דיפון הקורה בצורה חפשית, וצריכות להיות מקופלות בצורה הנכונה.

זה אני יודע, אך לא המוסכניק מקפל.

אבל ברור שיש כאלה שמבינים יותר טוב מכולם, ויודעים איך להרכיב רכב שלם מ-0 במוסך המדרכה הקרוב לביתם.

אין צורך לרדת לפסים אישיים (במיוחד אם אתה לא מכיר מי אני ומה אני והיכן אני מטפל ברכב)- אם לא יודעים לנהל דיון אז לא חייבים להגיב.

אם אתה כל כך חכם ומבין, אז בטח כבר בדקת מה קורה בשאר העולם לגבי כל המערכת, למשל:

1. בוולו טוענים שהכריות אויר הם לכל חיי הרכב - אין צורך להחליף.

2. במרצדס מחליפים כל X שנים - ישנה מדבקת "פג-תוקף" בחלקו הפנימי של הדלת (אני לא בטוח שבארץ זה מבוצע)

3. במדינות אירופה ניתן לטפל בכל המערכת אך רק למי שעבר הסמכה (הגיוני, לא)

פורסם

מה קשור מוסכניק מקפל או לא.

הכרית באה לך כמו כל חלק אחר, רק לחבר קונקטור ושלום על ישראל.

כמה שזה מפחיד וכמה שזה בטיחותי ו"אסור" שיד לא מקצועית תגע בזה, זה בסך הכל חלק עם קונקטור וכמה רכיבים אלקטרונים שמפעילים את כל העסק.

במידה והחיישן וכל מה שאחראי לפתיחה של הכריות, תקינים, לא חושב שישנה בעיה להתקין מחדש.

דווקא יותר נראה לי שמפחדים שהחיישנים בחזית ובצדדים החיצוניים של הרכב, לא יותקנו טוב (זוויות וכו') ואז כל נשיקה ברמזור תפתח את הכריות.

חוץ מזה שלא כל תאונה הם יפתחו, זה לא כזה נעים לקבל כאפה במהירות של 300 קמש, וזה גם מסוכן!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במקרה המתואר בכתבה - היבואן מבצע את התיקון על חשבונו.

לבעלי הרכב זה עולה בזמן שהם "מבזבזים" + עלות נסיעה הלוך-ושוב.

כך שאי אפשר להשוות בין המקרים הללו.

• תוכן חדש...