Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז, אצלי במשפחה יש ניסיון בדיוק הפוך ממך (הרבה רנואים עם הרבה ק"מ שהתנהגו יפה למול בורה אחת סוררת שלוקחת לך מהכיס איזה סכום נכבד כל כמה חודשים).

אז אני למדתי שמותג הרכב, לרוב, היא לא סיבה לפסול רכב על הסף.

במקרה הספיציפי הנ"ל אני גם נוטה לחשוב שסופר מיני ידנית בסופו של דבר תעלה פחות מרכב דיזל גדול, ישן ומשומש יותר.

ואם בכל זאת נשארים בדיזל הייתי בוחר רכב בעיקר ע"פ מצבו.

פורסם

אני דווקא חושב שדיזל זה אופצייה מעולה כי משמעותית חסכוני יותר מבנזין. טורבו דיזל בעל יותר פוטנציאל לתקלות מאשר SDI שהוא גם חסכוני יותר וגם ללא טורבו. אם שחר מוכן לוותר על הטורבו, יש גם גולף SDI שהיא סופר חסכונית, לפני שנתיים ראיתי כזאת סופר שמורה שעמדה למכירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני דווקא חושב שדיזל זה אופצייה מעולה כי משמעותית חסכוני יותר מבנזין. טורבו דיזל בעל יותר פוטנציאל לתקלות מאשר SDI שהוא גם חסכוני יותר וגם ללא טורבו. אם שחר מוכן לוותר על הטורבו, יש גם גולף SDI שהיא סופר חסכונית, לפני שנתיים ראיתי כזאת סופר שמורה שעמדה למכירה.

האמת שאני מוכן לוותר על הטורבו, ואתמול ראיתי איביזה 03 SDI שתפסה את עיניי.

גיר רגיל, הרכב נוסע יפה, למעט בולמים שהרגשתי שצריך להחליף.

מה אומרים חכמינו על דגם זה?

פורסם

אני רואה שאתה מתעקש להכניס ראש בריא למיטה שהסיכויים לצאת ממנה בשן ועין לא קטנים.

מנוע ה-SDI הינו אמין מאוד - פשוט יחסית לטיפול. הבעיה היא שאוטו זה לא רק מנוע...

כמה קילומטרים עבר הרכב? האם החליפו חלקים רציניים ואם כן, אילו חלקים.

איזו יד הרכב, וכמה זמן מחזיק אותה הבעלים הנוכחי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק שים לב לדבר אחד.

ראיתי פה תגובה שמחירון של גולף 99' הוא 24,000...כנראה שמי שכתב את זה הסתכל במחירון יד2.

זה לא המחירון שקובע! המחירון הזה גבוה בעשרות אחוזים ממחירון לוי יצחק. מחירון לוי יצחק הוא זה שקובע את ערך הרכב.

אנשים שמנסים למכור את הרכב שלהם תמיד ילכו לפי יד2 כי הוא גבוה יותר. אל תיפול בפח.

נכון שבשביל מחירון לוי יצחק צריך לשלם, אבל מדובר בשקלים בודדים! שווה את ההשקעה.

השתמשתי במחירון שלו בחודשיים האחרונים כאשר חיפשתי רכב והוצאתי הרבה אנשים מהסרט שלהם.

כשאנשים אומרים לך שמחירון הרכב הוא X, תבדוק שהם לא מסתכלים לפי מחירון יד2 שהוא כאמור גבוה עשרות אחוזים מהמחירון הרשמי של לוי יצחק.

דרך אגב, סתם דוגמה להבדלי מחירים:

פולקסוואגן גולף, TDI, אוטומטית, 1900 סמ"ק, דגם קומפורטליין, שנת 2001.

מחירון לוי יצחק - 23,900 ש"ח (נכון ללפני כמה חודשים, אז היום זה כנראה אפילו זול יותר).

מחירון יד2 - 32,000 ש"ח (נכון ללפני 2 דקות כשבדקתי באתר).

אני כמובן כבר רואה תגובות של "מחירון יד2 משקף את מצב השוק כאשר מחירון לוי יצחק רק משקף ערך הרכב לבדו".

אז לכל אלה, כאשר הרכב שלכם עובר תאונה, ומוכרז כאובדן כללי, תראו לי שמאי אחד שיבדוק את יד2 וייתן לכם את ערך הרב לפי המחירון הזה.

שים לב וזה אל תיפול בפח!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חד משמעית גולף!

גרמניות הרבה יותר טובות מצרפתיות!

או בנזין חסכוני עם עדיפות לידני כפי שהוצע.

רק עשה טובה, שלח לי את הפרטים של המגאן בפרטי;-)

• תוכן חדש...