Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

רוטמן כרגע בווייב של היבריס ושכרון כח כזה, שאני לא יודע אם ביבי מסוגל לעצור אותו, גם אם הוא רוצה.

כשהביביזם קם על יוצרו ;)

האתר שלי: long.co.il

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל הוא פה.

עובדתית - מותר לו כרגע לכהן. תאהב את זה או לא (וגם אני לא אוהב אותו), אבל הוא פה. ויש לך אפשרות להגיד אוקי הוא פה אבל בוא ננסה לעשות טוב בכל זאת או להגיד כוסאומו בוא נשרוף את הבית. 

יסיים את המשפט - אם הוא זכאי, שיהיה לו בהצלחה, אם לא שיילך לכלא. 

להזכירך כבר ניסו לשבת איתו, לא הלך.

אם לא הוא, כבר מזמן הייתה פה קואליציית ימין מרכז מושלמת, בלי קיצוניים ובלי סחטנים.

אבל מה לעשות - עבריין קטן עובר על החוק, עבריין גדול כותב את החוק.

ואם הוא כל כך מפחד מהמשפט הזה, אז יש אמת מאחורי זה. עם כל מה שהוא עושה כדי להתחמק מזה - אם היה קם ומודה באשמה בפריים טיים בשידור חי, היה יוצא פחות אשם ממה שהוא יוצא עכשיו, כשהוא בכל הכח מנסה להתחמק מהמשפט.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

תמשיך לשקר לעצמך בסוף תאמין לזה.

וחוץ מיגאל עמיר לא היו שם *רוצחים* על רקע פוליטי.

היה איזה משהו ברצח ארלוזורוב לדעתי אבל לא סגור על זה.

פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

מעניין שאתה אומר את זה.

מה שקורה זה שכרגע כבר 3 שנים הוא אומר "אני פה, ואם המחיר לזה שאני אהיה פה הוא שישרף הבית- אז שישרף הבית"

ושורף את הבית אך ורק כדי לשמור את התחת שלו על הכיסא, מתקפל בפני כל דורש, עושה כל ויתור אפשרי עבור מי שמבטיח לו שהוא ישאר על הכיסא.

אין מעצורים, אין סטנדרטים ואין יושרה.

העיקר הכיסא.

בדיוק.

אם מחר החמאס יחד עם נציגים של איראן וצפון קוריאה יבואו אליו ויבטיחו לו חסינות בתמורה לשותפות בממשלה ופירוקה של ישראל, הוא יסכים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

היה יוצא פחות אשם ממה שהוא יוצא עכשיו, כשהוא בכל הכח מנסה להתחמק מהמשפט.

המשפט הזה בכלל לא יגיע לערעור כי הוא לא ייגמר עד שביבי לא יהיה בקבר, אין מה לדאוג. לא סתם הם הביאו 300 עדים, זה מעולם לא נועד להיגמר אלא בעיסקת טיעון.

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

רוטמן כרגע בווייב של היבריס ושכרון כח כזה, שאני לא יודע אם ביבי מסוגל לעצור אותו, גם אם הוא רוצה

הם כולם שם מתנהגים כמו ילדים בחנות צעצועים - רוצים הכל, כאן ועכשיו.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

הם כולם שם מתנהגים כמו ילדים בחנות צעצועים - רוצים הכל, כאן ועכשיו.

אולי כדאי שגם תצפה בהתנהגות היום של חברי האופוזיציה, גן ילדים זו מחמאה. אפילו ליועץ המשפטי שהוא בכלל לא צד פה לא נתנו לדבר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

רוטמן כבר עכשיו לא נותן לאנשים לדבר ולהתבטא, על מה אתה מדבר?

זה שטויות.

הכותרות צעקו "17 חברי כנסת הוצאות מהדיון", בלי לדבר כמעט על זה שהם קפצו על שולחנות וניסו לתקוף אותו.

הצורת ניהול שלו לא שונה מצורת ניהול של כל חבר כנסת ממוצע (גם מהימין גם מהשמאל).

חוץ מזה:

רוטמן בשיחות סגורות: "בהמשך תהליך חקיקת הרפורמות המשפטיות אהיה מוכן לוויתורים ולשינויים" (israelhayom.co.il)

לפני 11 דקות, RK כתב:

רק שהוא לא עושה משהו טוב.

שישבו איתו בממשלה, יעשו טוב, יקבלו יותר קולות.

אם גנץ יהיה שר ביטחון ויגיד "אני רוצה מחר פינוי של חאן אל אחמר" וביבי יעצור אותו, הקלף יילך לו. אבל גם גנץ העדיף לדחות את זה כל הזמן.

לפני 12 דקות, RK כתב:

לזה אני באופן אישי מוסיף את זה שהוא לחלוטין חטף וניכס לעצמו את המושג ימין, כאשר בפועל הוא אינו נוקט במדיניות ימנית באף היבט שלה.

עם זה הסכמתי כבר לפני מספיק זמן.

לפני 12 דקות, RK כתב:

בגדול, ביבי חטף את המפלגה שלה אמור להצביע כל מי שחושב כמוני - כלומר ימין-מרכז מדיני וימין כלכלי, ותוך שימוש ברטוריקה ימנית דופק אותי ואת שכמותי, כלכלית ואידאולוגית.  

גם עם זה הסכמתי.

ההבדל היחידי בינינו (לדעתי) הוא שאני שירטטתי קו אדום בהכנסת גורמים כמו חד"ש-תע"ל לקואליציה ואתה לא. בניגוד לברק אובמה אני אוהב לעמוד בקווים אדומים שלי.

פורסם (נערך)

הנה הועדה היום למי שרוצה לראות בעיניו מה קרה שם:

גירסה קצרה:

גירסה ארוכה:

פורסם
לפני 10 דקות, RK כתב:

בגדול, ביבי חטף את המפלגה שלה אמור להצביע כל מי שחושב כמוני - כלומר ימין-מרכז מדיני וימין כלכלי, ותוך שימוש ברטוריקה ימנית דופק אותי ואת שכמותי, כלכלית ואידאולוגית.

בלי ביבי הליכוד יהיה כמו העבודה עכשיו - מנדט וחצי בראשות איזה מישהו שבעיקר יעשה צחוק מעצמו.

ביבז דאג שלא יהיה יורש ראוי, כי אותו יורש עוד עלול לנצח בפריימריז.

אם ביבי יפרוש, אותי יותר מפחיד מי ימלא את החלל שנוצר אחרי הנפילה של הליכוד.

ממש יצר מצב שבליכוד אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

בניגוד לברק חוסיין אובמה אני אוהב לעמוד בקווים אדומים שלי.

תיקנתי לך, אתה מתרשל 😘

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אני באמת לא חושב שזו היתה אופציה יותר בשלב הזה. ובטוח שזו לא אופציה עכשיו. התסריט ההגיוני היחידי בערך שבו זה יקרה זה אם בן גביר יחליט לפרוש מהממשלה.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

כולם כבר ישבו איתו בעבר. את כולם הוא כבר דפק בעבר. אתה אשכרה רוצה שהם ילכו שוב למקום ולאדם שנדפקו על ידו? זה יהיה כמו בבדיחה ההיא: "לא באמת באת לפה לצוד, נכון?"

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

בלי ביבי הליכוד יהיה כמו העבודה עכשיו - מנדט וחצי בראשות איזה מישהו שבעיקר יעשה צחוק מעצמו.

אנחנו נראה את זה בקרוב מאוד כי ביבי לא בדיוק נער צעיר, יש מצב שזו הקדנציה האחרונה שלו.

ולדעתי בלי ביבי הליכוד אולי יפסיד כמה מנדטים "ביביסטיים" אבל ירוויח כמה מנדטים מ"אנטי ביבי".

לפני 2 דקות, RK כתב:

כולם כבר ישבו איתו בעבר. את כולם הוא כבר דפק בעבר. 

אתה טוען ששאר הפוליטיקאים שישבו איתו הם תינוקות תמימים חסרי שכל ונסיון שנשבו וביבי הרשע זה האדם היחיד בחדר שיש לו שכל? 

• מצחיק 1

פורסם
לפני 21 דקות, edward כתב:

אתה טוען ששאר הפוליטיקאים שישבו איתו הם תינוקות תמימים חסרי שכל ונסיון שנשבו וביבי הרשע זה האדם היחיד בחדר שיש לו שכל? 

אם היו חוזרים לשבת איתו, זה בדיוק מה שהייתי טוען. אבל הם לא. לטעות מותר, לחזור על טעות אסור.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

אם היו חוזרים לשבת איתו, זה בדיוק מה שהייתי טוען. אבל הם לא. לטעות מותר, לחזור על טעות אסור.

הראשון אולי, השני מילא, אבל כמה פעמים הם ניסו להיות חבר של ביבי? כנראה לא מדובר באנשים אינטליגנטים במיוחד.

• תוכן חדש...