Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו את כל זה.

הסרטון של "ביבי ושרה מארחים את מושיק גלאמין" זה פשוט הדבר הכי עקום שראיתי בחיים שלי. שום דבר בכל הסיפור הזה הוא לא בסדר. פשוט אין מילים לתאר את עוצמת גועל הנפש שהרגשתי כשראיתי את הדבר הזה.

מזדהה לגמרי עם הטקסט הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

גם אני מזדהה עם הטקסט. טקסט נוקב, חריף וישיר שלא ישנה דבר ורק יבצר כל צד בעמדותיו: "ביבי המושחת והנהנתן איך לא מתביישים לשחק את המסכנים?", "ודי עזבו את שרה, מה נפלתם עליה? מסכנה". איזה אבסורד, יש בחירות עוד חודש- אולי הקריטיות שידענו מאז 1996 ואנחנו עוסקים ב"באנו לשפץ" ו"סופר נני", איך נפלנו...

וm3x7r3m3 עקבתי אחרי הדברים, עוד לא ראיתי מישהו שמשנה את דעתו, גרסתו, הבנתו ופרשנותו 4 פעמים בעמוד אחד, וצודק בכול פעם, אתה כישרוני...

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ובינתיים, חשיפות חדשות על הסרטון:

1. כמובן שהראו את המטבח בקומת המבקרים, שכחו להראות את המטבח בקומת המגורים ובנוסף, השטיח הקרוע בכלל לא משם, בצילומי אירוח של נשיאים (כולל נשיא יפן שרק היה פה לפני כשבוע) יש שטיח אחר בצילומים.

http://www.themarker.com/news/1.2567220

2. לגלאמין יש חברה שמתמחה בהדפסת תמונות אינסטגרם על בלוקים מעץ (INSTABLOOK). באורך פלא, בבית ראש הממשלה פזורים כמה כאלה בזמן הסרטון.http://www.themarker.com/news/1.2566877

כשזה בא בסלבריטאי, זה פטאתי.

כשזה בא מראש הממשלה, זו סיבה להפיכה, מי הוא חושב שהוא לעזאזל? פידל קסטרו?פינושה? הוגו צ'אבס?

והוא (ביבי) עוד מעז לתאר את הסרטון הזה כ"מקצועי, אובייקטיבי ובלתי תלוי".:x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסרטון שלהם בעיקר מביך. וכן, הם, או היא בעיקר, מתנהלים כאילו הם לואי ומרי אנטואנט.

הבעיה היא שהם יכולים, כי את מצביעי הליכוד זה בכלל לא מעניין, משום מה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
את המשפט הלקוני "נחקר בחשד לשוחד" אפשר לפרש כחקירה של מישהו שחשוד במתן/קבלת שוחד, וגם כחקירה של מישהו על מקרה של שוחד כשלא חושדים בו כאשם.

בפעם הבאה תהייה יותר ספציפי ולא תצטרך לעשות את כל ההתפתלויות הלשוניות האלה עד לרמה של שיעורי הכנה לפסיכומטרי.

נכון, אבל לא אני המצאתי אותו, זה המשטרה השתמשה בו ולא אני, לא אתה, לא אמיר ולא יבגני וגם לא באגירה לא יודע.

יותר מזה, לפי הכתבה בתחילת הפרשה גם החוקרים לא ידעו אם הוא חשוד במתן / קבלת שוחד או עד או סתם בעל תפקיד בחברה שיש בה חשודים בשוחד.

לצורך העניין תאגיד לא יכול לבצע עבירות של שוחד או שחיתות נכון? אנשים בתאגיד יכולים, לכן כשעלה חשד כלשהו על התאחדות הסטודנטים הראשונים שנשלחים להיחקר הם היו"ר, מנכ"ל, סמנכ"ל תפעול, סמנכ"ל כספים, חברי דירקטוריון, ומורשי חתימה. למה? כי אם הם לא חלק מהשוחד הם יודעים מי כן. אבל בשלב ראשון כשהם נכנסים לחקירה אף אחד חוץ מהם לא יודע אם הם יזמו, השתתפו, ידעו, או אף אחד מהנ"ל. ובכל מקרה הם יודעים נניח מי דחף למשל לבחור בספק שירות X ולא Y.

ולכן הבחירה במילים היא לא מקרית, לא במקרה של המשטרה ולכן גם לא במקרה שלי.

כהרגלך אתה בורח למשחקי מילים, ציטוטים ושינוי טעונים כשאתה טועה, וחושב שאף אחד לא שם לב לזה.

כהרגלך אתה גם לא מסוגל להבדיל בין פרשנות אישית שלך לבין מה שקורה בפועל, מבחינה מעשית.

משחקי המילים זה מהודעת דוברי המשטרה לעיתונות, הם בחרו במילים ולכן אני ציטטתי אותם. ואין כאן שום פרשנות, אלא אם כן נדמה לך שתאגיד מסוגל לבצע עבירות שחיתות מבלי שאנשים העובדים בתאגיד מבצעים עבירות שחיתות.

אתה כנראה האדם היחיד בפורום הזה שבעמוד אחד מסוגל להסכים שיש הבדל בין חקירת עד וחקירת חשוד, ואז להתווכח על כך שזו "סמנטיקה", כשמישהו מבקש ממך הוכחות של ממש (לא משהו שהמצאת או פירשת) לכך שהאדם המדובר נחקר כחשוד.

בטח שיש הבדל! אבל לא אני ולא אתה יודעים אם חקרו אותו כעד או כחשוד, או שהתחילה החקירה כחשוד ואז גילו שהוא רק עד (או נניח נסחט). אפילו לא בטוח שבאותו שלב שהוציאו את ההודעה לתקשורת החוקרים במשטרה ידעו אם זה מתגלגל לעד או לחשוד, ולכן הם בחרו בכוונת מכוון במילים האלה. אני ציטטתי אותם ואתה בא אליי בטענות, יש לך טענות? תפנה אותם לדובר המשטרה.

אבל משהו אומר לי שאם תפנה אתה תקבל תגובה שאתה לא תרצה לפרסם בפומבי נכון?

אני מעולם לא טענתי שהוא נחקר כחשוד! הוא נחקר בחשד שזה שונה לחלוטין, משום מה בכל פעם שאתה לא מבין עברית אתה חושב שסמנטיקה זה שטויות.

את זה הראו לך ארבעה אנשים שונים - כנראה שיא אישי גם בשבילך, למרות החיבה שלך לויכוחים כאלו.

בעייני זה מספיק. אתה יכול להמשיך ולהרגיש שכרגיל אתה צודק.

וכולם טועים לצערכם, אבל לא כי אני טענתי, אלא כי אני הוכחתי מה ההגדרה החוקית של חקירה וכי המשפט שאני כתבתי הוא ציטוט של המשטרה, אתם משם מתווכחים על זה שזה נשמע כמו וזה דומה ל... וכו'.

לצורך העניין אם אני יביא לך 4 אנשים שיטענו בפניך שהמיון הכי טוב בעולם זה מיון בועות זה הופך את זה לנכון?

וm3x7r3m3 עקבתי אחרי הדברים, עוד לא ראיתי מישהו שמשנה את דעתו, גרסתו, הבנתו ופרשנותו 4 פעמים בעמוד אחד, וצודק בכול פעם, אתה כישרוני...

לא שיניתי את דעתי אפילו לא פעם אחת, אבל זה סבבה שהטענות כלפיי מגיעות מאנשים שלא מצליחים להבין הבדלים במשמעויות של מילים בעברית.

----------------------------------------------------

במאמר מוסגר אני לא בטוח שזה רעיון מוצלח לתת תפקיד משמעותי לאותו טופורבסקי גם אם הוא לא ידע על השחיתות בין התאחדות הסטודנטים למשרד התיירות וחברת ההפקות, כי זה לא בנאדם שיודע לשאול שאלות קשות ו/או לדעת מה קורה מתחתיו, וזה התפקיד שלו בתור יו"ר.

----------------------------------------------------

מילא שהמדינה מתחזקת ומשלמת על מעון רה"מ בירושלים, שהוא בבעלות המדינה והוא עובר מראש ממשלה אחד לאחר, אבל למה אנחנו צריכים לממן את הבית הפרטי בקיסריה (או לצורך העניין הבתים הנוספים והפרטיים של אולמרט וכו'), מה זה השטות הזאת? יש מעון רשמי לראש הממשלה וצריך להעביר מהעולם את המימון לבתים הפרטיים.

והסרטון נראה ממש מגוחך, ואפילו בתור פרסומת הוא גרוע, נראה לי זו הפרסומת היחידה שהייתה יוצאת יותר טובה עם ג.יפית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
משום מה בכל פעם שאתה לא מבין עברית אתה חושב שסמנטיקה זה שטויות.

גם עכשיו לא הבנתי.

בעמוד הקודם יצאת נגד בגירה ש"

מתעקש על הסמנטיות".

עכשיו אתה יוצא נגדי כי אני "חושב שסמנטיקה זה שטויות".

די, ליאור. תפסיק להביך את עצמך. אתה, סלח לי, כמו ילד קטן שההורים שלו תוספים אותו משקר, והוא חושב שאם הוא יגיד "זה לא נכון" מספיק פעמים, אז זה יעבוד.

אתה כנראה לא מבין את זה, אבל לפעמים למה שאתה כותב יש ומשמעות. וכשאתה כותב שטויות, יש סיכוי לא מבוטל שמישהו בכל זאת יעלה על זה ויצביע על כך שאתה כותב שטויות. יסלחו לי המנהלים, אני מקווה, על כך שאני כותב את זה, אבל בפורום הזה שמך כבר הולך לפניך בהקשר זה, שרשור אחר שרשור.

אולי הגיע הזמן לשנות את השיטה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא יצאתי נגד באגירה, אלא הסברתי שהויכוח שלי עם באגירה הוא סמנטי.

ולבאגירה שמתעקש על הסמנטיות

אין כאן שום יציאה נגד באגירה, ניהלתי איתו דיון בנושא.

אתה באמת חושב שסמנטיקה זה שטויות ושאין הבדלים בין מילים בעברית.

לצערך אני לא טועה, והסיבה שאני לא טועה זה שאני דאגתי היטב לקחת את הניסוח של הדוברים של משטרת ישראל מהתקשורת ולכתוב בדיוק אותו דבר.

זה מעורפל? אני בטוח שהם התכוונו לכתוב את זה מעורפל.

אני מבין שכל שאר הטענות שלך הבנת שהן לא נכונות?

הפנייה לאד הומינם שמאפיינת אותך באופן עקבי לא מוסיפה לך כבוד, או שתתמודד עם הטענות או שתתעלם בכלל מההודעות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה לגבי מי שעדיין לא יודע למי יצביע? יסתובב עם פתק לבן?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נמצא בדילמה הזו. אין לי מושג למי להצביע. האם שוב להישאר בבית ולא לנצל את זכות ההצבעה?

אין לי אמון באף אחד....והמצב לא עומד להשתנות.

פורסם

שים פתק לבן על המצח (רצוי PostIt הם נדבקים טוב), ככה שטרן יראה מטאלין שאתה לא יודע למי להצביע :-D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה נשמע כמו דרך אופטימלית להודיע שאתה טיפש (כי פתק לבן הוא חסר משמעות).

לומר את האמת, אני בהחלט יכול להבין מישהו שעדיין לא החליט למי להצביע. אני פשוט טוען שהוא צריך להיות דביל אמיתי אם הוא מצביע ליכוד (ביבי ושרה, nuff said) או הבית היהודי (לא ברור אם בנט הוא יותר פסיכופט או יותר פשיסט), או ש"ס (בהנחה והוא לא חרדי ספרדי - בערך הקבוצה היחידה שש"ס באמת דואגת לה).

וזה, אגב, בלי שום קשר לאם אתה מצביע ימין או שמאל. זה פשוט קומון סנס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...