Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 2012, וכעת שאני צריך לחדש את הביטוח, החברות ביטוח מכריחות להתקין איתוראן safe או עלוקה של פוינטר..

איפה אני יכול להתקין אותם? מה העלויות בערך?

תודה!

פורסם
יש לי איביזה 2012, וכעת שאני צריך לחדש את הביטוח, החברות ביטוח מכריחות להתקין איתוראן safe או עלוקה של פוינטר..

איפה אני יכול להתקין אותם? מה העלויות בערך?

תודה!

העלות להתקין איתוראן save זה 600 ש"ח ברדיו מילאנו (רק שים לב איך הם מתקינים לנו הם השאירו נזק...)

how it's like to drive :twisted:

פורסם

המחיר לכספת משתנה בין חברת ביטוח אחת לאחרת...לפעמים גם הביטוח לוקח 50% מעלות הכספת על עצמו כך שזה יכול לצאת לך 200 ש"ח בערך.

תתקשר לסוכן ביטוח שלך ותבדוק אם תהיה לך כספת האם זה יספיק (כן...) ומה תהיה העלות.

פורסם
העלות להתקין איתוראן save זה 600 ש"ח ברדיו מילאנו (רק שים לב איך הם מתקינים לנו הם השאירו נזק...)

דיברתי איתם הרגע היא אמרה ש600 ש"ח זה רק למי שיש שובר מ"אלייד".

לכל השאר העלות היא 1200 ש"ח (ושנה ראשונה חינם).

פורסם
דיברתי איתם הרגע היא אמרה ש600 ש"ח זה רק למי שיש שובר מ"אלייד".

לכל השאר העלות היא 1200 ש"ח (ושנה ראשונה חינם).

צודק!

1200 כולל שנה ראשונה או 850 ללא דמי מנוי

פורסם

פנה לפיונטר להתקנת "פוינטר מקס".

העלות של 600 ומשהו ש"ח. תשלום חודשי של 29 ש"ח אם אינני טועה.

אל תשלם את המחירים המטורפים האלה לאיתורן.

פורסם
פנה לפיונטר להתקנת "פוינטר מקס".

העלות של 600 ומשהו ש"ח. תשלום חודשי של 29 ש"ח אם אינני טועה.

אל תשלם את המחירים המטורפים האלה לאיתורן.

דווקא כאן הייתי עוצר לרגע וחושב שוב.

מבלי להיכנס לאיכות המוצר כי אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר במוצרים זהים בטיבם.

כאן רוב המוצר הוא השירות או במילים אחרות איזו יכולת פריסה יש לחברה המציעה שירות סיירים זה.

מי שכבר בחר בתשלום חודשי קבוע לעומת התקנה ותשלום חד פעמי של כל אמצעי מיגון אחר דווקא צריך להתבונן בטיב השירות כי הפרש ההתקנה של 250 שח יהיה חד פעמי.

שוב, לא מצדד באף חברה וזה יהיה נחמד עם שירות טוב ומחיר נמוך כמו של פויינטר יפגשו.

• תוכן חדש...