Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו כתבה עם נתונים יבשים על מכירת מכוניות חדשות בעולם בשנת 2012.

 

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1916376

 

כמה אנקדוטות מעניינות:

 

1. טויוטה קורולה היא המכונית הנמכרת ביותר בעולם (איך ולמה??).

2. בגרמניה רוכשים כמעט רק רכבים גרמניים. המכונית הלא-גרמנית הראשונה בטבלה היא סקודה אוקטביה (שהיא דווקא די גרמנית), שמדורגת רק במקום ה-17! המכונית הלא-אירופית הנמכרת ביותר בגרמניה, ניסאן קשקאי, הגיעה רק למקום ה-29 בדירוג!!

3. שש הרכבים הנמכרים ביותר בצרפת הם... צרפתיים.

4. בספרד נמכרו רק 700,000 כל רכב ביחס ל-200,000 בישראל, וזאת כאשר בספרד אוכלוסיה של 50 מיליון (אגב, ביוון נמכרו רק 60,000 מכוניות חדשות על אוכלוסיה של 11 מיליון ואילו במצרים נמכרו רק 180,000 מכוניות על אוכלוסיה של 90 מיליון).

5. שלוש הרכבים הנמכרים ביותר ברוסיה הם מתוצרת לאדה.

6. שני הרכבים הנמכרים ביותר בארה"ב ובקנדה הם טנדרים מגודלים.

7. המכונית המצליחה ביותר של יצרן זר ביפן היא פולקסווגן גולף, שאפילו לא מצליחה להיכנס ל-30 המקומות הראשונים. גם המכירות של מכוניות קוריאניות ביפן זניחות.

8. את 40!! המקומות הראשונים במכירות בדרום קוריאה תופסים דגמים מתוצרת מקומית, של יונדאי, קיה, שברולט (דייהו לשעבר), סאניונג וסמסונג (חטיבה של רנו).

×
×
  • תוכן חדש...