Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ARCHOS TV CONNECT : הדבר החם הבא בשוק הטלויזיות החכמות !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן.

ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך.

ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה:

http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il&lang=en

סרטון הסבר מנציג החברה בתערוכת CES 2013:

וסרטון נוסף :

http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/

:Tech Specs

Storage• Flash memory: 8 GB*

• Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB Operating system• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” CPU• 1.5 GHz Smart Multi Core processor RAM• 1 GB Interfaces• HD camera

• Micro USB port

• USB host port

• Mini HDMI output

• Ethernet

• Micro SD slot Communication protocols• Wi Fi Miscellaneous• LED notification

• Microphone

• Front camera Dimensions • 235 x 105 x 34 mm Compatibility• Microsoft® Windows® 7, 8, Vista, XP, or higher and Windows Media Player 11 Computer interface• USB 2.0 interface Package includes• ARCHOS TV connect, TV Touch remote, Power supply, HDMI cable, User guide Requirements• An HDTV with standard HDMI in able to display or scale 1080p

ובכן, המכשיר בעצם מתלבש על הטלויזיה, כמו מצלמת רשת ואף כולל בתוכו, מצלמת HD ברזולוצית 2 מגה פיקסל, כמו כן עם זוג מיקרופונים לשיחת סטריאו!, מכובד. דבר זה חוסך קניית מצלמה נוספת ובעצם מאפשר שיחות בסקייפ וכו',

לגבי נתונים טכניים, המכשיר מגיע עם מעבד DUAL CORE A9 עם תדר של 1.5 , דגם המעבד: OMAP4470 (מעבד הבכיר בסדרה), מכובד ביותר ואף אמור להציג ביצועים מעולים בתחום הגראפיקה, הינה לינק לחברה המייצרת את המעבד והסבר טכני עליו, בטבלה למטה:

http://www.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12869&contentId=123362

Key Benefits: built for mobile computing

• Designed to drive tablets, ultrathin laptops and other mobile computing devices
  • Dual-core ARM® Cortex™-A9 MPCore™ with Symmetric Multiprocessing (SMP)
  • Integrated POWERVR™ SGX544 graphics accelerator drives 3D gaming and user interfaces (UIs), and supports DirectX with maximum hardware acceleration
  • Dedicated 2D graphics core to accelerate UI composition in the lowest power envelope
  • Supports multiple screens
  • Can support up to QXGA (2048x1536) resolution with UIs composed of multiple blended layers
  • Dual-channel LPDDR2 memory makes for easier, faster memory access and overall system efficiency
  • Operates at speeds up to 1.5 GHz

Support Features:

• HDMI output to drive HD display
  • Larger, color rich display support up to QXGA (2048x1536)
  • Multiple screens
  • MIPI® serial camera and serial display interfaces
  • MIPI SLIMbusSM
  • MMC/SD
  • USB 2.0 On-The-Go High Speed
  • Software supporting major high level OSes that is fully integrated and tested for real-world use cases to reduce development time and costs
  • TI Design Network provides programs and media components for manufacturers to create distinctive products delivered to market quickly

מה שמיוחד במכשיר, שהינה מגיע עם גרסא רשמית של ANDROID 4.1 אשר מאושרת ע"י גוגל, מה שאומר, שייתכן מצב לעדכונים ובכלל, זהו לא מכשיר שעוזב את שערי מפעל או מותג שאינו ידוע... ייתרון גדול.

המכשיר מגיע עם מקלדת/גו'ייסטיק אשר אמור לספר את כל חווית השימוש במוצר, מה שמאוד מקל על העבודה ובעצם חוסך קניית מוצרים נלווים, החברה עושה שימוש בתקן bluetooth 4.0 ונעזרת בזוג סוללות AA, לא במשדר IR . לטענת החברה, בשימוש סביר הסוללות אמורות להחזיק למשך שנתיים... נהיה מציאותיים, שנה לפחות, מכובד מאוד.

המוצר אמור להיות משווק החל מפברואר, בחיר של 129$ ככה שלדעתי, מחיר מעולה למוצר שכזה.

מכשיר מבית איכותי, עם אחריות וכמו כן, עם ביצועים מעולים בהתאם, לא עוד מכשירים סיניים פשוטים הנשברים בידיים... !

אני אישית ממתין לתחילת השיווק ולהזמינו, לאחר מכן אוכל לתת חוות דעת.

TV_Connect_on_TV.jpg

TV_connect_pers_invisi_TV.jpg

TV_Connect_with_TV.jpg

TV_touch_remote.jpg

פורסם

ברור לך שזה

http://www.youtube.com/watch?v=2yqynrarOt8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זמין כבר היום?

לגבי מקלדת ,

יש גם כל מיני אפליקציות :) , לטלפון , או מכשירים ידועיים קטנים יותר בהרבה מהמפלצת הזו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמובן שידוע לי שזה זמין, יש הרבה אפשרויות, אך רובם אם לא כולם, מכשירים בסיסיים ופשוטים ולא כל כך זולים... הטובים מבינהם עולים עד 70-80 דולר ליחידה בדרך כלל.

יש להם בעיות, תקיעות וריסטים מוזרים, חקרתי על זה לא מעט באינטרנט, יש למכשירים אלו עדיין בעיות.

עדיין לא דיברתי על קליטת WIFI בסיסית עד בעייתית.

המכשיר שיתחיל להיות משווק החל מחודש הבא כולל:

1. מצלמת אינטרנט מובנית HD ברזולוציית 2 מגה פיקסל, כשזה לעצמו מעולה לסקייפ ובכלל, צילום עצמי או עם המשפחה, חברים.

2. זוג מיקרופונים לשיחת סטריאו, או לצלילות פקודות לממשק האנדרואיד, שליטה רק ע"י דיבור.

3. מעבד מתקדם בכמה רמות מהמעבדים הבסיסיים ובתדרים נמוכים בהרבה יותר מהמכשירים הפשוטים, הם רובם מגיעים עם מעבד חד ליבה ובתדר מאוד נמוך (בין 800 מגה הרץ עד 1.2 גג וללא יכולת גראפית חזקה כל כך )

4. המעבד מגיע כפול ליבה, תדר 1.5 עם ליבה גראפית חזקה מאוד

5. תמיכה בתוכן עד לרזולוציית 2KHD, מכובד מאוד, רוב המכשירים הבסיסיים היום בקושי מספקים ביצועים טובים ב 1080P.

6. אפשרות לחיבור כבל רשת פיזי !

7. קישורית בלוטות' 4.0 ולא 2 בתקן הישן

8. קישורית WIFI מתקדמת ואיכותית יותר

9. גו'ייסטיק ומקלדת משולבת ביחד , רק זה חוסך מקלדת ועכבר בצד... ההתקן החמוד הזה מסוגל ויודע איך לתמוך באופציות הזום אין וזום אאוט וכו' וכמובן כולל מקשים מובנים לקיצורי דרך עבור המערכת, במקום לחבר מקלדת ועכבר רגילים או לקנות מתקן ייעודי שעולה גם כן דולרים מכובדים.

אז נכון, יש מכשירים סיניים פשוטים להיום, אבל המכשיר הזה, רחוק שנות אור ואיכות הבניה והרכיבים ובכלל, מגיע מבית טוב :)

לכן אני מעדיף להמתין ולהשקיע עוד 40 דולר אבל לקבל מוצר רשמי מבית רשמי עם תמיכה רשמית, המכשירים הזולים כיום סובלים מבעיות רבות (שוב, לא כולם אבל ברמה הכללית, כן )

אין לי איזה עניין, סה"כ רוצה לעניין את החבר'ה, אזמין בחודש הבא, ארשום רשמים.

פורסם

אתה לא בדיוק קראת והבנת למה אני כלל לא משווה את זה למכשיר שאתה מציג, שהוא לכשעצמו, מעולה ולא רע.

דבר ראשון, לא שמת לב שהמכשיר שהרגע פרסמת אלו הם הנתונים שלו:

1. מעבד A5 מיושן בתדר 1 גי'גה הרץ עם ליבה מיושנת קצת

2. 512 מגה זיכרון וירטואלי

3. למכשיר אין קישורית בלוטות' כלל וכלל

4. המציג בעצמו אומר שהשלט צעצוע הזה מספק את הסחורה בקושי ובצורה בעייתית

5. המציג טוען שעדיין המכשיר זקוק לעדכון ול "פוליש" לפניי שתקנו אותו ומומלץ להמתין, לעומת חברה גדולה וקיימת אשר מוציאה מוצר מאושר ע"י גוגל ומוכן לשוק.

, אין מקלדת, אין מצלמה ואין אפשרות לחבר כבל רשת פיזי והשלט עצמו חמוד כמובן, אך דורש הזזת היד וזה מעייף לעומת הגוייסטיק עם אזורי המגע

לעומת המכשיר של ארקוס:

1. מצלמת מובנית HD

2. מעבד DUAL CORE CORTEX A9 בתדר 1.5 עם ליבה גראפית חזקה משמעותית

3. ביצועים עד ל 2K HD שזה כפול מרזולוצית ה 1080P ותמיכה בתלת מימד מלא

4. מגיע עם גו'ייסטיק שכולל גם מקלדת ואת כל האפשרויות הנחוצות

5. 1 GB DDR3 , מאפשר ריבוי אפליקציות בצורה משמעותית

איך אתה משווה בין המכשירים בכלל? אשמח לדעת.

הרי הרעיון היה מלכתחילה להדגים שקיים בקרוב מכשיר "על" בקרב כל המכשירים הפשוטים האלו.

דרך אגב, המכשיר שהצגת עדיין ממשיך לגייס כספים בקיקסטאר... לעומת מכשיר מחברה צרפתית מוכרת וקיימת.

פורסם

קודם כל, ZBOX הוא בכלל בקטגוריית המחשבי מיני, שזה לא מערכת אנדרואיד והם מבוססים על מעבדי אינטל/AMD ועם כוננים קשיחים.

שנית כל, המחירים, נעים בין 200-350 דולר, (הגרסאות הכי זולות לא כוללות אפילו דיסק קשיח ) לעומת 129 דולר למכשיר של ארקוס או 60-80 למכשירים בסיסיים ונחותים יותר כגון המכשירים שהציגו מעליי , השוק רווי בהם.

בתור פתרון של מחשב מיני אמיתי בגודל מזערי, זה מעולה, זה הכל.

בתור פתרון להפוך את הטלויזיה לטאבלט ענק עם כל מה שדרוש, ישנו פתרון זול יותר, עולה 129 דולר, משמעותית זול יותר ומספק להכל. (מצלמת HD מובנית, מיקרופוני סטריאו, גו'ייסטיק הכולל שליטת מגע ןאנדרואיד 4.1 , נותן חופשיות מירבית במחיר אטרקטיבי כמובן)

כמו כן, הרצת כל משחקי האנדרואיד וכל האפליקציות מותאמות במיוחד למעבד ולממשק, לעומת זאת, ZBOX רץ על מעבדי אינטל או AMD והגרסאות הזולות באמת והפשוטות שעולות החל מ 200 דולר, כוללת מעבדים בסיסיים ונחותים שמן הסתם, לא יריצו שום כלום מלבד המערכת והשימוש של WINDOWS.

אין כמובן את חנות האפליקציות של גוגל עם כל האפליקציות שמסביב והמשחקים והפנאי.

מי שכמובן מעוניין במחשב מיני קטנטן עם מערכת WINDOWS וכו'... זה סבבה ולא רע, אך להפוך טלויזיה לטאבלט מהיר, זה לא הפתרון.

פורסם

המכשיר הזה הינו מכשיר שמאכלס את מערכת האנדרואיד 4.1 במלואה.

האמת? אני משתמש מערכת IOS של אפל, אז עדיין לא התעמקתי במערכת האנדרואיד, אך לפי מה שאני זוכר, לאנדרואיד כן יש אפשרות לעבוד עם טורנטים ככה שיש מצב סביר מאוד שזה אפשרי תאורתית.

המכשיר מגיע עם חיבור פיזי של אינטרנט וכמובן קישורית WIFI, ככה שסה"כ צריך ליצור תיקיה משותפת ברשת המחשבים בבית וכל התוכן שנמצא שם, ניתן לצפיה ע"י המכשיר, יותר נוח לדעתי.

פורסם

בא אני אתקוף את זה משני כיוונים:

1. לא נתקלתי במכשיר ARCHOS אנדרואידי טוב אחד עד היום. כולם מדרגה אחת מעל זבל סיני במקרה הטוב. תמיכה רשמית של גוגל? הרשה לי לגכך קלות.

2. לא נתקלתי בפורט אחד של אנדרואיד שבאמת מתאים לSMART TV. וחנות האפליקציות? כן , נסה להריץ עליו קצת אפליקציות שכתובות לסמארטפונים. ההנאה מובטחת. יש אולי את האפליקציות שהחברה קיבלו תמיכה אליהם וכל השאר יפעל בצורה מוזרה ביותר במקרה הטוב.

יש מליון מוצרים מקבילים לדבר הזה שמחדש כלום.

מקסימום מעדכן טיפה מפרט.

אתה מצפה הרבה לדעתי מהמוצר הלא נכון ומהחברה הלא נכונה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק, אני מצפה סה"כ למדרגה אחת מעל הרמה הסינית שבגדר זבל הנפוצים ברשת, הבעיה היא העלות שלהם שלפעמים מגיע עד לכ 80 דולר, ממש לא רחוק מהמחיר של המוצר הזה.

מן הסתם שאחכה לפברואר ואראה ביקורות ברשת, לביינתים, המכשיר הזה מבחינת מה שהוא מציע לעומת הזבל הסיני דמוי דיסק און קיי שגם ככה לא מספק תעבודה והפיצ'רים והאביזרים שמסביב במחיר שלו, זה לא רע בכלל. וכמובן שהחומרה הניתנת ביחס לזבל הירוד והאיטי שיש בשוק, שמים וארץ.

גם, כן אני מכיר את הבעיה בטאבלטים של ארקוס וכמה פעמים הם חוזרים לחנויות ומלאים בבאגים, אבל עדיין, אולי יש עתיד.

*** הרעיון הגדול שזה מחברה ובמכשיר הזה, זאת תמיכת הקהילה, לעומת המכשירים הסיניים הידועים והפשוטים מאוד, כאן יש מצב, שברגע ואם המכשיר הזה יתפוס ויימכר מצויין בעולם, תמיכת קהילה ועדכונים ופיתוחים נוספים, מה שמעלה את הערך.

נחכה ונראה כמובן, אין לי ציפיות גבוהות אבל, זה נשמע כמו פתרון לא רע בכלל לעומת הזבל המצוי ברשת ;)

פורסם

ארכוס לא שונה משום יצרן סיני בינוני באיכות.

ואין לא שום תמיכת קהילה רצינית.

רוצה מכשיר בסגנון שיש לו סיכוי? עם אזכרה תמיכה מהקהילה? תעיף מבט לouya שלא ממזמן סגר גיוס של כמה מליונים טובים מהקהילה בקיקסטרטר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחלה מכשיר, אך פספסת את הרעיון, זהו מכשיר שמיועד להיות קונסולת משחקים.

מה שאני מחפש, זה פונקציונליות. אז כאן אתה מפספס.

דבר נוסף, הזמנה מראש, כולל משלוח בינלאומי יעלה כמעט 120 דולר, ומה זה ייתן לי? קונסולה? סבבה, אחלה... אכן מכונת משחקים מעולה ונראה שבאמת תהיה תמיכת קהילה מצויינת.

אבל מה שאני מחפש וחיפשתי, ממשק אנדרואיד (כן אני יודע שאויה הזאת מבוססת על אנדרואיד אך זאת לא מערכת אנדרואיד), מצלמה ובקר/מקלדת ובעצם להשתמש בטלויזיה שלי כסוג של טאבלט ענק, זה הכל.

ארקוס מעניקה לי את זה, המכשיר שלך, לא.

שוב, אז נכון שרשום שניתן להלביש עליו ממשקים ולתכנת ואפילו לפרוץ וכו' וזה לא מסיר אחריות, אחלה... אבל בשביל מה אני צריך את זה? ונכון שהחומרה מעולה, אחלה מעבד וכו', שאר החומרה סטנדרטית.

שוב, אני מחפש להפוך את הטלויזיה למשהו שימושי ולטאבלט ענק, לביינתים, מבין כל האפשרויות אי שם בחוץ, נראה שארקוס תעשה את העבודה.

כולם כאן נגד, אבל עדיין משום מה מזמינים חרא סיני דמוי דיסק און קיי שעושה רק צרות, זה די מצחיק האמת.

שנית כל, המוצר עתיד להיות משווק באפריל, שזאת המתנה נוספת מייגעת ואני בטוח שגם אז, יצאו עוד דגמים ומוצרים, זה לא נגמר.

כמו שרשמתי, אני כלל לא מנסה לשווק או להתלהב, כשהמוצר ייצא בפברואר, אעקוב אחריו, אראה ביקורות וסיקורים ורק לאחר מכן אזמין, פשוט.

• תוכן חדש...