Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיות על סיאט איביזה (2009/10)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עכשיו רכב, ואחרי שהסתכלתי על i20 , סוויפט ומאזדות2, דווקא התחלתי לפזול לכיוון

האיביזות שמשום מה לא חשבתי עליהן קודם. ויש לי כמה שאלות, ברשותכם.

(זוג צעיר בשנות ה25, סביבות ה10 אלף ק״מ בשנה, אין בעייה עם ידני)

המנוע של האיביזה בגרסאות ה1600 שווה לעוצמת המנוע של הi20 בגרסת ה 1400.

איזה משמעויות יש לזה? מבחינת אמינות , אחזקה, ביצועים, וצריכת דלק.

מפיסות מידע באינטרנט הבנתי שיש בעייה עם אחד הדגים של האיביזה מהשנים האלו(09/10). האם זה נכון

ויש דגם שכדאי להתרחק ממנו? יש גרסא מומלצת במיוחד?

האיביזות נמכרות הרבה מתחת למחירון הבנתי, האמנם? ולמה?

באמת יש הרבה גניבות? משהו שהייתם לוקחים כשיקול?

שאלה קצת מצחיקה... אבל יש לשוטרים נטייה לעצור יותר רכבים ״מצועצעים״ כמו איביזות?

ושאלה של שורה תחתונה, האם זו טעות לנטוש את הרכבים ״הבוגרים״ יותר ולהסתכל על איביזות?

המון המון תודה!

פורסם
אני מחפש עכשיו רכב, ואחרי שהסתכלתי על i20 , סוויפט ומאזדות2, דווקא התחלתי לפזול לכיוון

האיביזות שמשום מה לא חשבתי עליהן קודם. ויש לי כמה שאלות, ברשותכם.

(זוג צעיר בשנות ה25, סביבות ה10 אלף ק״מ בשנה, אין בעייה עם ידני)

המנוע של האיביזה בגרסאות ה1600 שווה לעוצמת המנוע של הi20 בגרסת ה 1400.

איזה משמעויות יש לזה? מבחינת אמינות , אחזקה, ביצועים, וצריכת דלק.

מפיסות מידע באינטרנט הבנתי שיש בעייה עם אחד הדגים של האיביזה מהשנים האלו(09/10). האם זה נכון

ויש דגם שכדאי להתרחק ממנו? יש גרסא מומלצת במיוחד?

האיביזות נמכרות הרבה מתחת למחירון הבנתי, האמנם? ולמה?

באמת יש הרבה גניבות? משהו שהייתם לוקחים כשיקול?

שאלה קצת מצחיקה... אבל יש לשוטרים נטייה לעצור יותר רכבים ״מצועצעים״ כמו איביזות?

ושאלה של שורה תחתונה, האם זו טעות לנטוש את הרכבים ״הבוגרים״ יותר ולהסתכל על איביזות?

המון המון תודה!

האיביזה הוא רכב גניב ולכן הביטוח שלו מאוד יקר. יש המון איביזות בשוק בגלל מבצעים שערך היבואן .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ה-1.6 הוחלף ע"י ה-1.2TSI, והיה מנוע זהה לסקודה פאביה (אבל לא לגולף).

המחיר הריאלי שהייתי משלם על איביזה עם הנתונים שציינת הוא כ-60 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנסיון של כ-7 חודשים עם הרכב הנ"ל.

קניתי אותו לפני קצת יותר משנה , עם 3000 ק"מ, כן כן. עברתי איתו כ10,000 . משמע מכרתי אותו עם כמעט 14,000 לפני כ-3 חודשים.

אצלי הוא היה רק דלק וסע. רכב כיפי מהנה. יש עליו פוזה במיוחד בדגם ה-3 דלתות רמת גימור ספורט. מבחינת איבזור אני חושב אמרתי הכל, סאנרוף, חישוקי מגנזיום, פנסי ערפל ועוד... הוא מגיע גם עם בלמי דיסק שנושכים היטב.

הבעיה המנוע קצת רועש אבל ככה כל המנועים של הסיאטים בדגם הזה. המנוע 1600 חזק יותר משמעותית מ1400.

עלות הטיפולים במוסכי צ'מפיון לא זולים, משמע אחזקה קצת יותר יקרה מרכב יפניי\קוריאני.

מבפנים הוא סביר הוא לא ברמת איכות כמו של שאר הגרמניות פולקסוואגן אודי וסקודה..

לגבי המנוע אתה צריך לעשות סיבוב ולהרגיש! לא משהו משמעותי. רכב ממש כיפי. לפי דעתי בכ60 אלף ש"ח אתה מביא 2010 מהדגם של ה1600.

חפש משהו עם ק"מ נמוך.

• תוכן חדש...