Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מנייד את המספר של אשתי לגולן טלקום (פלאפון לא הציעו חבילה יותר אטקרטיבית).

מה לגבי רשימת אנשי הקשר ? האם ניתן לגבותם ?

הדגם של המכשיר שלה הוא sony ericsson w995.

תודה ושבת שלום,

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני בכלל ממליץ לנהל את אנשי הקשר מחשבון המייל מלכתחילה (נניח ג'ימייל).

ככה כל אנשי הקשר מסונכרים תמידית בין מכשיר הטלפון, למייל, למחשב ובעצם לכל מכשיר שתרצה. יכול למנוע גם מצבים לא נעימים של התקלקלות מכשיר ואיבוד אנשי קשר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני חושב שהשיטה הזאת לא עובדת עם מכשירים שהם לא אנדרואיד.

מה שכן אפשר, זה לייצא קובץ (v-card) מהטלפון למחשב/ג'ימייל (לא יודע איך אימיילים אחרים עובדים) ואז לייבא אותו למכשיר החדש.

מה שכן, השיטה של אנדרואיד שבו זה אוטומטית מגבה ומשחזר (גם אפליקציות) בין מכשיר למכשיר הופכת את המעבר בין מכשירים לעניין פשוט מאוד ונטול כל בעיות.

*אני לא יודע איך זה עובד באימיילים / סמארטפונים אחרים אז בבקשה, בלי "גם באייפון זה ככה רק פי אלף/מליון יותר טוב"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמו שכתב BlaCk ChaoS תעביר את אנשי הקשר לזיכרון הטלפון.

כמובן שמומלץ לגבות אותם, על כל צרה.

אני חושב שהשיטה הזאת לא עובדת עם מכשירים שהם לא אנדרואיד.

מה שכן אפשר, זה לייצא קובץ (v-card) מהטלפון למחשב/ג'ימייל ואז לייבא אותו למכשיר החדש.

גם באייפון יש את האפשרות הזאת. רק שהיא עובדת יותר חלק. :wink:

פורסם

ואף אחד לא שם לב שב SE W995 אין אפשרות להעביר אנשי קשר לכרטיס זכרון? וגם אין דרך ליצא VCARD ישירות ללא SE SYNC.

מה שכן אפשר לשמור את אנשי קשר ישירות על המכשיר, או שאם אתה רוצה לגבות לSE יש תוכנה משלהם תוכל להוריד אותה מכאן.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה ההבדל בין לגבות לכרטיס זכרון לבין ישירות למכשיר?

*מעבר לעובדה כמובן שכרטיס אפשר להעביר, אני מתייחס למצב שבו אתה מתכנן להמשיך להשתמש באותו מכשיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה פעולות הפוכות שנוגדות אחת את השנייה, להעביר לכרטיס זה סוג של גיבוי, להעביר לטלפון זה סוג של סיכון למידע.

במצב הנוכחי אין על מה לדון כי אין בכלל אפשרות להעביר את אנשי הקשר לכרטיס זכרון.

ואם לדבר על ענן לSE יש תוכנה גם לזה נקרה RoadSync, לא בטוח שזה עובד על W995, בכול מקרה מדובר על חיבור דרך Exchange.

לא ממליץ כמה פעמים ניסיתי וזה ממש לא נוח.

אודי A4

דימה.

פורסם
ואף אחד לא שם לב שב SE W995 אין אפשרות להעביר אנשי קשר לכרטיס זכרון? וגם אין דרך ליצא VCARD ישירות ללא SE SYNC.

מה שכן אפשר לשמור את אנשי קשר ישירות על המכשיר, או שאם אתה רוצה לגבות לSE יש תוכנה משלהם תוכל להוריד אותה מכאן.

בתור בעלים קודמים של הפלאפון הזה אני זוכר שכן אפשר להעביר אנשי קשר לכרטיס זכרון.

מחיפוש באינטרנט זה משהו כמו תפריט -> אנשי קשר -> אפשרויות -> עוד -> מתקדם -> ושם תמצא העתק לכרטיס זכרון וכו'.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

1. החלפת כרטיס סים ואפילו פתיחה ל-SIM free על ידי קוד לא אמורות לגרום אבדן מידע מהזכרון.

2. תמיד כדאי לגבות את המכשיר לגיבוי חיצוני - סוני מספקת תוכנה המאפשרת גיבוי למחשב האישי. ושחזור ממנו לטלפון. הבעיה היא שאותו דור של מרשירי SE מצריך כבל תקשורת נתונים ייחודי, אני מקוה ששמרת את זה שהגיע עם המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר את המכשיר והתוכנה המדוברים, אבל תמיד במקרים בהם היה צורך בכבל יעודי שאינו בנמצא הסתדרתי עם בלוטות'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...