Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות צמיגים לרכב שלי ורציתי לבקש חוות דעת מבעלי ניסיון או כאלה שמכירין את הצמיג.

הצמיג הוא :

Conti sport contact של Continental הצרפתית.

איך הצמיג הזה ביחס למתחרים שלו?

איכותי , בעל אחיזה וכו"ד.....

תודה .

פורסם

:

Conti sport contact של Continental

איך הצמיג הזה ביחס למתחרים שלו?

איכותי , בעל אחיזה וכו"ד.....

.

אחד הצמיגים הטובים ביותר

אחיזה ונוחות מעולים.

תשלם על זה בבלאי מעט גבוה אבל אם אתה דורש מהצמיגים שלך יהדבקה לכביש ללא תנאי- אלו בשבילך

מעט מתחת יש לך את ה יוקוהמה 539A

לאיזה רכב אתה צריך את זה ?

מה המידה?

כמה עולה?

פורסם

הקליאו ספורט דור שני מגיעה עם כאלו (בין אי אלו מכוניות יקרות בהרבה שמגיעות עם צמיגים זהים),

ולדעתי הם לא מוצלחים. הם שקטים שקטים, גם על גבול איבוד אחיזה לא יצייצו. מצד שני, ברגע שהם

מתחממים (וזה בהחלט לוקח זמן), הם אוחזים סביר.

אחד הטובים ביותר? לדעתי ממש לא.

A539 היו לי קודם. על רכב אחר, אמנם, אבל לדעתי היו מוצלחים קצת יותר. ודווקא הם אלו שיחוסלו יותר

הרבה יותר מהר מה-ContiSport - הם מתחממים יותר מהר, ודביקים יותר.

(ולהבא, גם אם לא ענו לך שעה שלמה אחרי שפרסמת את ההודעה, אין צורך להקפיץ את ההודעה)

פורסם

לא יודע

אבל לי היו את ה A539 ואחרי זה את הקונטי

דווקא עם הקונטי הרגשתי יותר בטוח בסיבובים - הם משדרים יותר פידבק ואתה מרגיש מה קורה שם למטה ויודע מה הולך לקרות

מבחינת הצמדה - היוקו היו אולי יותר טובים אבל כשהם איבדו אחיזה - זה היה לא נעים כי זה היה בבת אחת ובלי אזהרה מוקדמת.

• תוכן חדש...